2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet tabi göğsü acıtıyor ama çok güzel uc çıkıyor çocuk daha güzel emiyor önemli olan anne sütünü almak bence 5 günde öyle atlattı sarılığı diye düşünüyorum bol süt verdim ben 2 saatYe bir

Canim mamadan cok anne sutu grciriyor sariligi surekli emzirmeye calis biz 18 gunluk olduk ve cok az kaldi doktora gitmedim sık sık emzirdim

Ben phlips aventin gogus kalkanini kullandim yara olmasin diye cok sukur olmadida sutum hem icinde birikti hem ucu cikti gogsumun ama o biriken sutu vermedim ilk basta kasikla vermeyi denedim baktim karni onunla doyuyo gogsumu tutmak istemedi bende simdi safece emziriyorum emzirdikce hem emmeyi daha iyi ogrendi hemde sutum atti

Kizlar anne sutunu artirmak icin bol bol sivi roka ve bulgur pilavi tuketin en dogali ve cok guzel sut yapiyo

Canim mamadan cok anne sutu grciriyor sariligi surekli emzirmeye calis biz 18 gunluk olduk ve cok az kaldi doktora gitmedim sık sık emzirdim
Bende emziriyorum 2 saate bir ama doymuyor diyede mama takviyesi yapıyorum.bugun fototerapi alıyoruz yine 18e yukselmis değeri.bugun yarim saat emzirdim hemşire bu ışık daha yararlı olabildiğince az dışarda tutun dedi.bende sağıp vercem içerdeyken

O zaman bende biberonla vermeyi keseyim artık saol cnm

Arkadaşlar sıktığınızda göğsünüzden süt geliyorsa o bebek doyuyodur. Bol bol kucağınızda dursun, hem siz hem eşiniz göğsünüze yatırıp uyutun. Aranıyosa tekrar meme tutturun. İlk aylar bu şekilde geçer. Dert etmeyin kendinize. Aman kucağa alma alışır falan diyen olursa da tıkayın kulağınızı o bebeğin bi tek annesine ihtiyacı var. Ben ilk kızımda kimseyi dinlemedim sürekli kucağımdaydı. Uyurken bırakmaya bile kıyamadım. 29 aylık ve hiç bir şeye de bağımlı olmadı çocuk. Aksine çok sağlıklı bi ilişkimiz var çok şükür

Bugün 12 günlük canım emzirirken yutkunma sesi duymuyorum acaba çekemiyo mu ama memeyi sıktığımda süt geliyo oda çekiyodur dimi
Yutkunma sesi gelmiyorsa içemiyodur canım Bizimde iki gündür geliyo Yutkunma sesi önce boşa emiyo.gibi geliyordu

Evet sıktığımda geliyor inşallah oda çekebiliyodurkesinlikle katılıyorum bebeklerimiz için en huzurlu yer bizim kucaklarımız ben ilk kızımı da ne zaman isterse kucağıma aldım şimdi 3.5 yaşında istesemde durmuyo kucağımda

Kızlar sarılık kac olunca hastaneye yatırıyolar
Valla bizi 8,5 la yatırdılar 2.gün.gun gün değerler varmış ona gore bugün 18e cıktı tekrar aldılar mavi ışıkta şuan.dua edin nolur bitsin artık şu sarılık yavrumdan kan ala ala yer kalmadı elinde...

Son durum ne canım
Kızlar dün doğum oldu. 8 cm açıklık sonrası yavrum strese girmiş kalp atışları zayıflamış. Apar topar sezeryana aldılar daha yeni gördüm kızımı. 3 kilo 50 cm. Dikişlerim çok acıyor. Sezeryan çok kötü birşey miş. Masaya ağlayarak yattım okadar korkuyordum ki sezeryan dan başıma geldi ama neyse ki kızıma kavuştum inş sütüm de gelir mama ile besliyorlar şu an

Canım hayırlı olsun güle güle büyüt meleğini.sakin strese girme sütün geç gelir.nasipten öte köy yok bende normal istedim hep suyum geldi hemde mekonyumlu bende sezeryana alındım.ama ben çabuk toparladım oğlum sarılık hala onla uğraşıyoruz hastanede.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun yavrularımıza şifa versin

Allah anali babali buyutsun hayirli olsun bebeginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…