Sağol canım ama 18e yükselmiş yine fototerapiye aldilar yavrumu
O sağma işlemini manüel olarak 2.gün yaptık çok canım yandı.hemsirede kızdı sakin yapma siktirma o kendisi gelir sabret dedi.senin canin aciyormuydu?
Evet tabi göğsü acıtıyor ama çok güzel uc çıkıyor çocuk daha güzel emiyor önemli olan anne sütünü almak bence 5 günde öyle atlattı sarılığı diye düşünüyorum bol süt verdim ben 2 saatYe bir
Ya kızlar bebeğim de sarılık artıyor.persembe 9.5tu taburcu olduk bugün 13.5olmus.artik kan almaktan yer kalmadı çocuğumun elinde.yarin birdaha kontrol var arttıysa yine ışık tedavisi görecek.hayir anlamıyorum emziriyorum mama da veriyorum takviye neden artıyor.uyanmakta zorluk çekiyor iki saate bir uyandiriyorum zor uyanıyor buda sarılıktan ileri gelirmiş.nolur dua edin ya çok üzülüyorum
Kızlar bebeğini hem emzirip hem de biberonla sütünü veren varmı ben önce emziriyorum sonrada kalan sütü sağıp veriyorum sanki emerken tam çekemiyo doymuyor gibi. Fazla sütlerimi de buzluğa atıyorum. Emzirdikten sonra bi 40cc kadar da günde iki kere biberonla veriyorum bi sıkıntı olurmu ileride
Ben phlips aventin gogus kalkanini kullandim yara olmasin diye cok sukur olmadida sutum hem icinde birikti hem ucu cikti gogsumun ama o biriken sutu vermedim ilk basta kasikla vermeyi denedim baktim karni onunla doyuyo gogsumu tutmak istemedi bende simdi safece emziriyorum emzirdikce hem emmeyi daha iyi ogrendi hemde sutum atti
Bende emziriyorum 2 saate bir ama doymuyor diyede mama takviyesi yapıyorum.bugun fototerapi alıyoruz yine 18e yukselmis değeri.bugun yarim saat emzirdim hemşire bu ışık daha yararlı olabildiğince az dışarda tutun dedi.bende sağıp vercem içerdeyken
Ben phlips aventin gogus kalkanini kullandim yara olmasin diye cok sukur olmadida sutum hem icinde birikti hem ucu cikti gogsumun ama o biriken sutu vermedim ilk basta kasikla vermeyi denedim baktim karni onunla doyuyo gogsumu tutmak istemedi bende simdi safece emziriyorum emzirdikce hem emmeyi daha iyi ogrendi hemde sutum atti
Arkadaşlar sıktığınızda göğsünüzden süt geliyorsa o bebek doyuyodur. Bol bol kucağınızda dursun, hem siz hem eşiniz göğsünüze yatırıp uyutun. Aranıyosa tekrar meme tutturun. İlk aylar bu şekilde geçer. Dert etmeyin kendinize. Aman kucağa alma alışır falan diyen olursa da tıkayın kulağınızı o bebeğin bi tek annesine ihtiyacı var. Ben ilk kızımda kimseyi dinlemedim sürekli kucağımdaydı. Uyurken bırakmaya bile kıyamadım. 29 aylık ve hiç bir şeye de bağımlı olmadı çocuk. Aksine çok sağlıklı bi ilişkimiz var çok şükür
Arkadaşlar sıktığınızda göğsünüzden süt geliyorsa o bebek doyuyodur. Bol bol kucağınızda dursun, hem siz hem eşiniz göğsünüze yatırıp uyutun. Aranıyosa tekrar meme tutturun. İlk aylar bu şekilde geçer. Dert etmeyin kendinize. Aman kucağa alma alışır falan diyen olursa da tıkayın kulağınızı o bebeğin bi tek annesine ihtiyacı var. Ben ilk kızımda kimseyi dinlemedim sürekli kucağımdaydı. Uyurken bırakmaya bile kıyamadım. 29 aylık ve hiç bir şeye de bağımlı olmadı çocuk. Aksine çok sağlıklı bi ilişkimiz var çok şükür
Evet sıktığımda geliyor inşallah oda çekebiliyodurkesinlikle katılıyorum bebeklerimiz için en huzurlu yer bizim kucaklarımız ben ilk kızımı da ne zaman isterse kucağıma aldım şimdi 3.5 yaşında istesemde durmuyo kucağımda
Dogum yaptiiimm, yapabildim desemd aha dogru olur cok korkuyordum, cok.. kKizima kavustum canim kziim 3700 gr 53 cm dogduu, planli sezeryandi benimki ve bir cm acilmam vardi
Dogum yaptiiimm, yapabildim desemd aha dogru olur cok korkuyordum, cok.. kKizima kavustum canim kziim 3700 gr 53 cm dogduu, planli sezeryandi benimki ve bir cm acilmam vardi☺☺☺
Dogum yaptiiimm, yapabildim desemd aha dogru olur cok korkuyordum, cok.. kKizima kavustum canim kziim 3700 gr 53 cm dogduu, planli sezeryandi benimki ve bir cm acilmam vardi☺☺☺
Valla bizi 8,5 la yatırdılar 2.gün.gun gün değerler varmış ona gore bugün 18e cıktı tekrar aldılar mavi ışıkta şuan.dua edin nolur bitsin artık şu sarılık yavrumdan kan ala ala yer kalmadı elinde...
Kızlar dün doğum oldu. 8 cm açıklık sonrası yavrum strese girmiş kalp atışları zayıflamış. Apar topar sezeryana aldılar daha yeni gördüm kızımı. 3 kilo 50 cm. Dikişlerim çok acıyor. Sezeryan çok kötü birşey miş. Masaya ağlayarak yattım okadar korkuyordum ki sezeryan dan başıma geldi ama neyse ki kızıma kavuştum inş sütüm de gelir mama ile besliyorlar şu an
Kızlar dün doğum oldu. 8 cm açıklık sonrası yavrum strese girmiş kalp atışları zayıflamış. Apar topar sezeryana aldılar daha yeni gördüm kızımı. 3 kilo 50 cm. Dikişlerim çok acıyor. Sezeryan çok kötü birşey miş. Masaya ağlayarak yattım okadar korkuyordum ki sezeryan dan başıma geldi ama neyse ki kızıma kavuştum inş sütüm de gelir mama ile besliyorlar şu an
Canım hayırlı olsun güle güle büyüt meleğini.sakin strese girme sütün geç gelir.nasipten öte köy yok bende normal istedim hep suyum geldi hemde mekonyumlu bende sezeryana alındım.ama ben çabuk toparladım oğlum sarılık hala onla uğraşıyoruz hastanede.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun yavrularımıza şifa versin
Ya çok zor oldu doğumum ilk önce onu söyliyim 4 kilo 15 gram 55 cm doğdu oğlum maşallah çok güzel benle eşimin karışımı sanki sabah 5:30’da başladı sancılarım Düzensiz ama kısa sürede gelen 7’den sonra ise ıkınma hissi oluşturan sancılar girmeye başladı ondan da emin olamadım acaba enfeksiyondan mi dedim kaburgalarım böbreklerim filan ağrıyordu 2 gündür hiç bişey almadım yanıma eşimede emin değilim sancılar düzensiz geliyor dedim neyse işte 8:30’da 3 cm açıklıkla yatış verdiler 9;30’a kadar 5 cm oldu durdu maalesef saat 1’de suni verdiler 4:30’da 9-10 cm arası açıklık oldu ıkın dediler yeterli ıkınamadım 6’ya kadar sonra bebeğe yazık dediler doğumhaneye aldılar yarım saatte vakkumla çekmeye çalıştılar zor bela oldu vakkumla bile çok yorgun ve açtım serum filan verdiler ama gözümü açıcak nefes alacak bile halim yoktu 18:30’da doğdu direk küveze götürdüler 1 saatten fazlada dikişlerim sürdü ve içten dikişim çok oldu tövbe ettirdi ama sonunda çok şükür kurtuldum ufak bir solunum sıkıntısı oldu oğlumun oda 2 gün küvezde kalıcak dediler ama sabah verirlermiş yanıma doktorum öyle dedi sormuş durumunu sağolsun gerçekten doktorlar hemşireler filan baya bir uğraştılar biraz terstiler herşey yasak bir hastaneydi ama oldu bir kere artık