Kızlar dün doğum oldu. 8 cm açıklık sonrası yavrum strese girmiş kalp atışları zayıflamış. Apar topar sezeryana aldılardaha yeni gördüm kızımı. 3 kilo 50 cm. Dikişlerim çok acıyor. Sezeryan çok kötü birşey miş. Masaya ağlayarak yattım okadar korkuyordum ki sezeryan dan başıma geldi ama neyse ki kızıma kavuştum inş sütüm de gelir mama ile besliyorlar şu an
Sütün var mı Peki sıkınca geliyo mu12 günlük oldu neden hala böyleki
Evet sıkınca geliyo ilk günler göğüslerim sertti şimdi yumuşadı sanırım meme terbiyesi deniyor buna yumuşak ama sıkınca süt geliyo ama memeyi emerken damağına vuruyo ses çıkarıyo sanki vakumlamıyo da emzik gibi emiyo. Az önce iki göğsümü de emzirdim ama yine aç biberonla verdim resmen biberona saldırdıSütün var mı Peki sıkınca geliyo mu
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah. Bende sezaryen oldum ikş gündür akıntı oluyo sezaryen yerimde bugun gittim pansuman yaptı antibiyotik yaptı yara yerime korkulacak bişey yok dedi pazartesi tekrar çağırdı pansumana yani baya zor sezaryenKızlar dün doğum oldu. 8 cm açıklık sonrası yavrum strese girmiş kalp atışları zayıflamış. Apar topar sezeryana aldılardaha yeni gördüm kızımı. 3 kilo 50 cm. Dikişlerim çok acıyor. Sezeryan çok kötü birşey miş. Masaya ağlayarak yattım okadar korkuyordum ki sezeryan dan başıma geldi ama neyse ki kızıma kavuştum inş sütüm de gelir mama ile besliyorlar şu an
Yaptım,yaradı bizeSen yaptın mı? Işe yariyormu
Spinal oldu evet, ben cok korktugum icin bana zHayırlı olsun :) spinal mi oldu nasıl geçti acaba
Evet spinal oldu hersey yolunda gitti ama ben asiri korktumHayırlı olsun :) spinal mi oldu nasıl geçti acaba
Maşallah kuzuya.bende aynı senin gibiyim erken geldi oğlum.sarilik olduk biz fototerapi görüyoruz şuan.goz etrafi ve içine dikkat et birde burnuna bastırınca sarı mi iz kalıyor ona bak.size hastaneden çıkmadan önce sarılık testi yaptılar mi hiç?Arkadaşlar bende aralık annesi olacağım derken 19 kasımda normal doğum yaptım. Kasım annesi olmak varmış yani.Bebeğim 2500 gr doğdu çok şükür emiyor ama gözlerinin etrafında sarılık var gibi..İlk güne göre uyuması git gide azalıyor.Daha fazla uyanık kalabiliyor.Göbeğimizde 4.gün düştü.Göbek düştükten sonra yıkadık .Tabi banyo rahatlattığı için uykuya daha çok döşeniyor minik kuş.
Dogum yaptiiimm, yapabildim desemd aha dogru olur cok korkuyordum, cok.. kKizima kavustum canim kziim 3700 gr 53 cm dogduu, planli sezeryandi benimki ve bir cm acilmam vardi☺☺☺
Kızlar dün doğum oldu. 8 cm açıklık sonrası yavrum strese girmiş kalp atışları zayıflamış. Apar topar sezeryana aldılardaha yeni gördüm kızımı. 3 kilo 50 cm. Dikişlerim çok acıyor. Sezeryan çok kötü birşey miş. Masaya ağlayarak yattım okadar korkuyordum ki sezeryan dan başıma geldi ama neyse ki kızıma kavuştum inş sütüm de gelir mama ile besliyorlar şu an
Hayirli olsun arkadaslar. Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi. Darisi bizlerin basina insallahArkadaşlar bende aralık annesi olacağım derken 19 kasımda normal doğum yaptım. Kasım annesi olmak varmış yani.Bebeğim 2500 gr doğdu çok şükür emiyor ama gözlerinin etrafında sarılık var gibi..İlk güne göre uyuması git gide azalıyor.Daha fazla uyanık kalabiliyor.Göbeğimizde 4.gün düştü.Göbek düştükten sonra yıkadık .Tabi banyo rahatlattığı için uykuya daha çok döşeniyor minik kuş.
Amin canım Allah yavrularımıza sağlık versin oğlun da tez zamandan iyi olur inşallah.Canım hayırlı olsun güle güle büyüt meleğini.sakin strese girme sütün geç gelir.nasipten öte köy yok bende normal istedim hep suyum geldi hemde mekonyumlu bende sezeryana alındım.ama ben çabuk toparladım oğlum sarılık hala onla uğraşıyoruz hastanede.
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun yavrularımıza şifa versin
Amin kuzum inşallah.Allah analı babalı büyütsün inşallah canım sağlıkla kucağına almışsın ya önemli olan o bu zor günler çok çabuk geçecek sen kızına odaklanmaya çalış inşallah çok çabuk toparlarsın
Evet canım baya zormuş. Hiç istemedim ama mecbur olunca. Yemin ederim ağlaya ağlaya götürdüler beni masaya.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün insallah. Bende sezaryen oldum ikş gündür akıntı oluyo sezaryen yerimde bugun gittim pansuman yaptı antibiyotik yaptı yara yerime korkulacak bişey yok dedi pazartesi tekrar çağırdı pansumana yani baya zor sezaryen
Sağol canım inşallahHayirli olsun arkadaslar. Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi. Darisi bizlerin basina insallah
Geçmiş olsun canım inşalllah düzelir bir an önce .Sarılığın tek çözümü sürekli emzirip kakadan atmasını sağlamak malesef ilk oğlumda olmuştu sarılık ıslak mendille bacaklarına vurarak uyandırıyorduk zorla . Yok canım test yapmadılar ben 3 gece kaldım hastanede günlük çocuk doktoru geldi kontrol etti.Her gün kilo artırımına baktılar kilo almış vermemiş.Hatta doktor kaçıncı çocuk dedi tecrübeli anne falan dedi.Oradan anlaşılır mi bilemedim sarılık olup olmadığı. Kanıda ilk gün aldılar onda zaten bakmazlar sanırım.Birde internette anne bebek kan grubu uyuşmazlığı diyordu bizim ikimizinki aynı çıktı.Bakalım inşallah olmaz sürekli emziriyorum altını açıp ıslak mendil sürünce uyanıyor genelde.Maşallah kuzuya.bende aynı senin gibiyim erken geldi oğlum.sarilik olduk biz fototerapi görüyoruz şuan.goz etrafi ve içine dikkat et birde burnuna bastırınca sarı mi iz kalıyor ona bak.size hastaneden çıkmadan önce sarılık testi yaptılar mi hiç?
Korkma canım beni de son dk sezeryana aldılar 8 cm açıklık varken hemde. Herşeyin hayırlısı Allahtan. Yavruna kavuşunca ağrı acı yanında hiç kalıyor. Ben salı gününe kadar hastanedryim. Bebeğimi bile bir gün sonra gördüm. Direkt beni de genel anesteziye aldılar. Sütüm de hala yok ama stres yaparsak daha da kötü. Sen içini ferah tut dua et bol bolNormal doğumdan umudumu kestim ve sezaryen için gün aldım.salı günü sabah yatışım yapılacak. Bari bölgesel anestezi olsun da bebeğimi hemen göreyim istemiştim ama doktorum miyomları da alacağı için genel anestezi önerdi. Moralim çok bozuk. Hala iki günün var belki de kendisi gelir diyorlar ama ben hiç öyle hissetmiyorum.
Sezaryen isteyerek umarım doğru kararı vermişimdir. İlk gebeliğim, üstümde bir baskı hissediyorum artık doğurayım diye. Hem yoruldum hem de mekonyum vb. risklerden korkmaya başladım. Off of.
Bizdede anne bebek kan uyuşmazlığı sarılığı varmış.benim 0+ oğlumun a+ .geçiyor Allah'a şükür düşüşe geçmiş bilirubin değeriGeçmiş olsun canım inşalllah düzelir bir an önce .Sarılığın tek çözümü sürekli emzirip kakadan atmasını sağlamak malesef ilk oğlumda olmuştu sarılık ıslak mendille bacaklarına vurarak uyandırıyorduk zorla . Yok canım test yapmadılar ben 3 gece kaldım hastanede günlük çocuk doktoru geldi kontrol etti.Her gün kilo artırımına baktılar kilo almış vermemiş.Hatta doktor kaçıncı çocuk dedi tecrübeli anne falan dedi.Oradan anlaşılır mi bilemedim sarılık olup olmadığı. Kanıda ilk gün aldılar onda zaten bakmazlar sanırım.Birde internette anne bebek kan grubu uyuşmazlığı diyordu bizim ikimizinki aynı çıktı.Bakalım inşallah olmaz sürekli emziriyorum altını açıp ıslak mendil sürünce uyanıyor genelde.
Valla mantıklı.günde kaç kez içilebilir ki biliyormusun?Arkadaşlar sütü gelmeyenler, özellikle sezaryen olanlar, bir şey öğrendim denemeye değer. Bildiğimiz yaş mayayı biraz ılık suda eritip burnunuzu tıkayıp için. Evet muhtemelen tadı ve kokusu kötü ama çok işe yaradığını duydum çevremden hemen hepsi de sezaryenli üstelik. Bir deneyin isterseniz. Zaten malt içecekleri filan aynı mantık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?