2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ilki epidural sezeryandi miyom da alınmıştı genel anesteziye gerek görmemişti doktorum önemli olan sağlıklı dünyaya gelmesi sezerysn ilk gün zor oluyor 2gun sonra rahatliyorsun çok sıkıntı edecek bir durum yok aslinda

Tam beceremiyo demekki emmeyi canım bırakma emzirmeyi yine de emzir sağ ver ama emzir öyle öyle öğrenir insallah

Evet canım baya zormuş. Hiç istemedim ama mecbur olunca. Yemin ederim ağlaya ağlaya götürdüler beni masaya.
Bende hic istemedim ama işte kısmet canım kuzucuklarımız saglıklı olsun da napalm biraz acısına katlanıcaz artık

Bence kişiden kişiye değişiyor benim ablam 20 gün yattı sezaryenden sonra. Benim bir hafta oldu bn hiç yatmadım ama otururken kalkarken yatarken baya zorlanıyorum bide şimdi akıntı oldu sezaryen yerimde pansumana gittim doktora ilerlerse enfeksiyon olurmuş neden oldu anlamadım nprmal dogum gibisi yok bence

Bende de inanılmaz bir baskı var herkes ama herkesin gözü sürekli üzerimde artık doğur diye. Planlarını ona göre yaptılar geldiler ama napalım doğuramadık Benim de perşembeye gün verdi ve hiiç sancım yok 40+6 bugün itibariyle. Hayırlısı neyse o olsun öyle düşünmek lazım napalım biz elimizden geleni yaptık...

Bende de durumlar aynı. Sanki ben çağırdım. Hamileliğim boyunca hiç kimseye yük olmadım. Her işimi kendim yaptım. Ne bir naz yaptım ne bir gün bir şey istedim. Dahası kalktım yemekleri çayı vs ben hazırladım. Şu son günler ev insan dolu, bir kahvaltı hazırlayanım bile olmadı. Son günlerde çok gerginim ama anlayış ilgi hiçbir şey yok.
Annemi de babamı da kaybettim. Yokluklarını daha bir hissediyorum. Annem olsa böyle olmazdı diyorum.
Sağlıkla doğuralım inşallah Huzurla büyütelim. Ağrıdan acıdan korkum yok ama başkalarına muhtaç olma fikri beni üzüyor. Umarım çabucak toparlarız. Hem kendimize hem bebeklerimize güzel güzel bakarız.

Kızlar bebeğimin göbek bağı dün düştü yani 11. Günde ama yarım düştü gibi sanki içinde küçük bir parçası duruyor o da düşer diyorlar kendiliğinden orası tam kurumamisti babusol kullanıyorum dün düştükten sonra hafif kanamis şimdi baktım kurumuş gibi ne yapmak lazım birkaç gün bekleyeyim dimi

Canm neden 8 cm açıklık varken aldılar seni sezeryane belki yazmışsındır ama görmedim

Tabiki kişiden kişiye değişen birşey ama çok da sıkıntı yapmamak lazım zamanla geçiyor şükür ameliyat bu hafife alınmaz tabi de çocuk sağlıklı olduktan sonra göze alınır hersekilde

Tabiki kişiden kişiye değişen birşey ama çok da sıkıntı yapmamak lazım zamanla geçiyor şükür ameliyat bu hafife alınmaz tabi de çocuk sağlıklı olduktan sonra göze alınır hersekilde
Tabi canım orası öyle kuzucuklar için herseye değer Rabbim isteyen herkese nasıp etsin çok güzel bi duygu

Merhaba hanımlar normalde 12 Aralık'ta doğum bekliyorduk ama Kasım annesi de olabilirim diye ara ara yazmıştım burada, ki beklediğimizin çok ötesinde bir olayla 35+1 de 8 Kasım da dünyaya geldi kızım
15 günlük yatışın ardından dün evimize geldik
Bebegi olanlar sağlıcakla büyütsün, bekleyen herkese de hayırlı doğumlar nasip olsun

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün insallah. Normal mi oldu sezaryen mi

Magnezyum kullandiysabiz ne zaman kestiniz magnezyum alinmasi sanciyi onluyor...bebegin gelisimindevammi ediyorki doktorlar bir mudahalede bulunmadilar... insallah bebisjnizle guzel haberlerinizi yakinda aliriz

Gözün aydın canım.saglikla büyüt.bende kasım annesi oldum.gecmis olsun sizede,bizde sarılıkla uğraşıyoruz anne bebek kan uyuşmazlığından.cok uyuyor yarim saat uyandırmaya çalışıyorum meme veriyorum orda uyumaya bayılıyor mama veriyorum ac kalmasın diye.bir atlatsaydım şu sarılığı.

Canım nasılsınız hastanede misiniz düşüyor mu sarılık
Bugün çıktık 18den 12 ye düştü şükür ama hala uyandırmakta güçlük çekiyorum.2 saate bir emzir diyorlar benim yarim saat 45dk uyandırmakta geçiyor.meme veriyorum uyuveriyor memede.mama veriyorum artık ac kalmasın diye insaALLAH faydası olur

Sarılık değeri bir kere düştü ise bundan sonrasında hep düşüş gösterecektir evde güneş gören cam arkasından çıplak vaziyet güneşlendirmekte sarılığı düşürmekte etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…