2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Olur canım düşer insallah mama vermeye devam et yine de aç kalmasın. Bende 5 saattir uyutmaya çalısıyorum memede uyuyo yatırınca bagırarak uyanıyo sırtım falan koptu artık yeni uyudu sancısı var galiba

Ayy insaALLAH ya.memeyi 2 cekiyor uyuyor diye mama veriyorum biberonla onu emiyor bitiriyor 60cc.yani illaki meme olması şart değil demi mamada olur maksat ac kalmasın dimi.bugun güneşe.cikardim 5dk ellerini yüzünü gösterdim.cam arkasındanda ise yarar mı ki onu bilmiyordum

Gazini çıkar iyice gaz oldumu sinirli olur uyumaz

Sağol canım sizinde gözünüz aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun
Geçmiş olsun bizde de anne bebek uyuşmazlığı var maalesef. Bizimki hastanedeydi ya en ufak belirtide mavi ışık verdiler inşallah bu saatten sonra olmaz

Hay Allah, senin işin daha zormuş. Allah sabır versin kolaylık versin. Amin, sağlıkla doğuralım inşallah...

Magnezyum kullandiysabiz ne zaman kestiniz magnezyum alinmasi sanciyi onluyor...bebegin gelisimindevammi ediyorki doktorlar bir mudahalede bulunmadilar... insallah bebisjnizle guzel haberlerinizi yakinda aliriz
Evet doktorum 10 günlük geç döllenme olabilir diye 10 gün daha bekliyor, Perşembeye son gün dedi. Magnezyumu 37'de bırakmaya çalıştım ama çok kramp giriyordu bir hafta daha devam ettim 38'de bıraktım. Yani bırakalı 3 hafta oluyor artık etkisi geçmiştir diye ümit ediyorum. 3. ayımda bir hafta geç döllenmiş demişlerdi doktorum ona dayanarak bekliyor suyu hareketi plesantası iyiymiş. İnşallah kendi gelir ama hayırlısı neyse o olsun tabi amin

Amin canim.bizimde öyle.dogdugunun 2.günü aldılar fototerapiye 2 gün yattı 9,5la cıktık sonra tekrar 13,5 oldu bir sonraki gün 18 olunca tekrar fototerapiye girdik.bugunde 12ye düştü çok şükür çıktık.evimizdeyiz ama uyandırıp beslemek çok zor.arkadasin biri düşüşe geçtiğinde biter dedi birde derisi soyuldu oda iyileştigine delaletmis.sizin değerler nasıldı? Beslemen nasıl?

İns Bende guzel haberlerini beklicemmm

Ben sorduğum da hastane direk değer söylemedi yatıştı o zaman ama az dediler. Şimdi rengi de iyi cuma akşamı göz muayenesi olmuş i yüzden yorgun olabilir demişti doktoru gerçekten cumartesi günü çok bitkindi dün öyle 3 saatte bir gibi sabit alışkanlığı olmasa da karını epey doyurdu. Biberona alıştığımız için hem meme hem biberon gidiyoruz şimdilik. Biberonla 75 CC yi buluyor memeyi de ne kadar emerse ama en az ordan da 20 CC alıyordur. Bu beslenme kendini 4-5 saat idare ediyor.

Kizlar fena gri oldum öksürük de var haftaya doğum ins tavsiye edeceğiniz ne var sirke limon bal yapıyorum

Bence doktoruna haber ver mutlaka. Belki kullanabileceğin bir ilaç söyler.
Bol bol dinlen, uyumaya çalış. C vitamini yönünden zengin beslen. Bol sıvı tüket. Ihlamur içebilirsin. Limonlu sebze ya da tavuk çorbası içebilirsin. Öksürüğün varsa sütle kuru incir kaynatıp incirini yer, sütünü içersin.
Bir hafta varmış. Atlatırsın inşallah merak etme.
Çok geçmiş olsun.
Kizlar fena gri oldum öksürük de var haftaya doğum ins tavsiye edeceğiniz ne var sirke limon bal yapıyorum

Kızlar yarın son randevum var, sabah 9da. Yüksek ihtimalle yatis yapıp müdahale ile normal doğum deneyeceğiz. Oğlum 4 kilo oldu. Çok heyecanliyim, eşim 2 haftalığına izin alıp yanıma gelmişti doğum için, olmayınca geri gitti :) bizim sıpa inatçı çıktı. Doktorumun tahminine göre 2 gün önce doğması lazımdı. Bugün son hazırlıkları yapıp bekleyeceğim artık. Bu gece kendi kendine gelirse ne ala. Bir de bu sabah farkettim ayak bileklerimdeki şişlikler inmiş. Dogumdan kisa sure önce ödemler iner diye okumuştum. 1-2 gün içinde doğum hikayemi yazarım diye düşünüyorum, umarım hepimizin gönlüne göre olur.

Şimdi kontrolden geldim eve. 40+2 yim. Dr en geç cumaya kadar bekleyecek. Nst de sıfır sancı şaka gibi. Cuma daha sancı olmazsa suni verecek ama bebek 4kg çıktı bugün. 3500-4500 aralığında dedi kesin bişi söyleyemem maalesef dedi. Cumaya iyice büyürse ne olacak bilmiyorum. Çarşamba bi daha gel dedi. Çarşamba ben kendim suni istesem mi diye düşünüyorum çok kararsızım

Aynı durumdayız bende 40 artı 1 bugün. Benimkide 3800 çıktı daha fazla büyürse ne olacak bilmiyorum bizimde en son cumartesi sonra suni verilir ama ben suni den çok korkuyorum istemiyorum belki kendi isteğimle çarşamba perşembe felan sezeryan olurum aslında son istediğim şey sezeryandı ama of bilmiyorum ilk gebeliğim ve suni korkutuyor beni herkes diyor suni çok zor

Sağlık ocağından bir broşür vermişlerdi bana, onda 4500e kadar normal doğum yapılabileceği yazıyordu. Sanırım devlet hastanelerinde de sınır 4500. Benzer durumlardayız. Aramızda 3 gün var benim de oğlan 4 kg. Biraz korkutucu ama doktor bir engel görmezse ve normal doğum şansı varsa suniyle mutlaka deneyin bence. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…