2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar doğum yapanlar gözünüz aydın, 39+5 im ama bende hala tık yok.pwrsembe randevum var çarşamba günüm doluyor doktor hala gelmezse suni sancı veririm dedi.evde yalnızım kendi kendime stres yapıyorum ne zaman doğacak ne yapıcam offf.

Benim ilki suniyle doğdu. Evet zor ama normal sancı da kolay sayılmaz :) son yarım saat kendi sancımı çekmiştim. Tek fark aralığı çok daha kısa suninin. İlk doğumsa önce bi suniyi dene derim. Sezeryanın da sonrası zor çünkü. En azımdan normal doğumda aynı gün ayaklanıp çocuğunu kendin kucağına alabiliyosun. Sezeryanda yok

Hİç istemiyordum bu sefer bari kendi sancım olsun dedim ama sıfır ya sıfır hüç hareket yok sancıda. Devlette yapıcam doğumu ilçedeyim burda başka şansım yok merkeze midemden ötürü gidemiyordum. Dr normal yanlısı doğurursun dedi ama akşam olursa direk Ankara’ya git falan dedi. Ankara’da büyük doğum hastanesine. Orayı da istemiyorum hiç. Allah büyük artık. Eşim de çarşamba suniyi istememden yana

Ben de perşembe 39+1 oluyorum. Bugün gittiğimde sancım yok dememe rağmen alttan bakmak istedi. İstemedim. Perşembe duruma göre bakarız dedi. Nstde de sancım çıkmadı. Sancı yoksa alttan bakmanın bi anlamı var mı? Yine de açılma oluyor mu? Neye bakacak acaba. Hiç sevmiyorum alttan müdahaleyi. Çok acıyor

Ya canım mama içince gazını hemen cıkarıyordu meme emince cok zor cıkarıyor bazen hiç cıkarmıyor bende anlamadm
Bizimde öyle biberon+meme gidiyoruz sarılık tamamen bitene kadar.bizimkini uyandirmakta zaman aliyor gitgide duzelir dedi dr.bugun daha iyi gibi masallah.sen once mememi veriyorsun birberonmu?ben gece biberon gunduz meme calisiyorum 75cc yi boluk boluk iciyor her iki memeyide 15dk falan anca emiyor boğaz yok cocugumda ya

U Ufukta_bebek hangi marka mama kullaniyorsunuz
Canım ben mama kullanmıyorum bizimki biberonla da anne sütü alıyor ama o kolayına geliyor önce meme deniyoruz kısa sürede sıkılıyor kasılıyor bende çok yormak istemiyorum biberonla güzel besleniyor

Bazı arkadaşlarım hiç sanci hissetmemisti ama açılmaları vardı. Benim doktorum hiç alttan kontrol etmedi, dogumdan hemen önce çatına baksak yeter dedi. İncelmeye falan bakıyor bazı doktorlar.

Doktoruna güveniyorsan hiç korkma, iste çarşamba günü. Bi engel yoksa zaten yönlendirir. Belki kendisi gelir o güne kadar. Stres şu an olması gereken en son şey. Hayırlısı neyse o olsun.

Bebek kaç günlük? 75 CC çok fazla. İçerken zorlanması normal.

Benim ilk doğumumda hiç sancı hissetmiyordum ama 5cm çıkmıştı açıklık. Suni verdiler sonra onu da 3saat sonra hissetmeye başlamıştım. Adet sancısı nedir hiç bilmem normal zamanda da. Dr ağrı eşiğin yüksekmiş demişti

Ya benim bugün bebek hareket ettikçe çıkış noktasında sanki bi bağ var bebeğe bağlı o acıyor. Kafası tam oramda. Çok değişik bi his. Acıtıyor. Sancım çıkmadı ama siz açılma olabiliyor dediniz acaba açılıyor mu

Önceden sezaryen olanlar acaba kaç günde eski halimize döneriz oturup kalkarken yatarken falan cok zorlanıyorum ben 8. Gün bugun

Önceden sezaryen olanlar acaba kaç günde eski halimize döneriz oturup kalkarken yatarken falan cok zorlanıyorum ben 8. Gün bugun
Canm bol uyumak ve bol su arada yürüyüş gerekiyormuş kesik çabuk iyileşsin diye bebek olunca zor ama ben 4.gün ağrı kesicileri kesmiştim biraz sızladı tabi ama geçti şimdi yataktan doğrulabiliyorum oturup kalkıyorum

Kızlr sizce suni almalı mıyım? İlk doğumum bugğn 40 artı 1 devlette doktor bu hafta bekleriz dedi 41 de suni veririz dedi korkuyorum. Özeldr doktor direk bugğn yarın gel sezeryana alalım tehlikeli artık bekleme dedi of bilmiyorum ya. Suni çekio çekio açılmazsa ya boşa çekersem. Yada tabiki başka ihtimal de var 1 saat çekio doğurabilirim belki de hiç belli olmaz ama cesarete ihtiyacım var kızlat

Arkadaşlar doğumdan sonra bebişi doktor kontrolüne götürdünüz mü nelerine baktılar acaba ..Acaba ilçedeki çocuk doktoruna mi götürsem yoksa bir buçuk saat uzaklıkta ki yenidoğan için bölüm var merkezde oraya mı götürsem bilemedim.

Kızlar,sizin de bebekleriniz deri atıyor mu?Resmen derisi soyulup tazeleniyor.

3 4 lt su iciyorum canım ama bebegim pek uyutmuyo beni sürekli uyanıyo emmek istiyo kızarıyo falan gazı oluyo galiba. Bende oturup kalkıyom yatıyorum ama ağrı oluyo hala agrı kesici de iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…