Olsn canm sağ Salim kavuşmuşsun ya yavruna önemli olan o suni sancı bir yerde sans işi sanırım bebekler çoğunla strese giriyor benim doktor da demişti kanala girmediği için suni strese sokabilir diye bazı arkadaşlarımda suniyle doğum yaptılar Nasip olmayınca olmuyor Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Benim ilki epidural sezeryandi miyom da alınmıştı genel anesteziye gerek görmemişti doktorum önemli olan sağlıklı dünyaya gelmesi sezerysn ilk gün zor oluyor 2gun sonra rahatliyorsun çok sıkıntı edecek bir durum yok aslinda
Yalnız değilsiniz. Bende hala doğum yapamadım Dün dr.a gittim 3 cm açıklık var dediler ama sancım yok. Magnezyum da kullanmadım hiç.
Beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek
Hİç istemiyordum bu sefer bari kendi sancım olsun dedim ama sıfır ya sıfır hüç hareket yok sancıda. Devlette yapıcam doğumu ilçedeyim burda başka şansım yok merkeze midemden ötürü gidemiyordum. Dr normal yanlısı doğurursun dedi ama akşam olursa direk Ankara’ya git falan dedi. Ankara’da büyük doğum hastanesine. Orayı da istemiyorum hiç. Allah büyük artık. Eşim de çarşamba suniyi istememden yana
Canım bende ilçedeydim bir kaç sorun çıkınca doktor ankaraya yönlendirdi biz de Ankara şehir hastanesine gittik .Ve ben çok memnun kaldım birebir ilgilendiler odalar tertemiz ve tek kişilik falan .Büyükdoğum dediğin etlik zübeyde hanım sanırım orası çok kötü çok pis fırsatın varsa gitme sakin
Olsn canm sağ Salim kavuşmuşsun ya yavruna önemli olan o suni sancı bir yerde sans işi sanırım bebekler çoğunla strese giriyor benim doktor da demişti kanala girmediği için suni strese sokabilir diye bazı arkadaşlarımda suniyle doğum yaptılar Nasip olmayınca olmuyor Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
Merhaba kizlar şu su gelme olayı nasil oluyor . Su bildigimiz su kivaminda mi yoksa koyu kivamli bsy mi bi rengi kokusu var mi bilen arkadsslr varsa bilgilendirebilir mi
Merhaba kizlar şu su gelme olayı nasil oluyor . Su bildigimiz su kivaminda mi yoksa koyu kivamli bsy mi bi rengi kokusu var mi bilen arkadsslr varsa bilgilendirebilir mi
Bence doktoruna haber ver mutlaka. Belki kullanabileceğin bir ilaç söyler.
Bol bol dinlen, uyumaya çalış. C vitamini yönünden zengin beslen. Bol sıvı tüket. Ihlamur içebilirsin. Limonlu sebze ya da tavuk çorbası içebilirsin. Öksürüğün varsa sütle kuru incir kaynatıp incirini yer, sütünü içersin.
Bir hafta varmış. Atlatırsın inşallah merak etme.
Çok geçmiş olsun.
Canım bende ilçedeydim bir kaç sorun çıkınca doktor ankaraya yönlendirdi biz de Ankara şehir hastanesine gittik .Ve ben çok memnun kaldım birebir ilgilendiler odalar tertemiz ve tek kişilik falan .Büyükdoğum dediğin etlik zübeyde hanım sanırım orası çok kötü çok pis fırsatın varsa gitme sakin
Bide erkek geç doğar kız erken doğar diyolar bence kız geç doğuyo bende 41+3 de sezaryen oldum ne sancım vardı ne açıklık ne de suni sancı etki etti
[/QUOilk gebeligin mi bebegim
Arkadaşlar benim suyum geldi 3 saat önce. tuvalette önce kan geldi sonra su. Şimdi hastanedeyiz. Tam gününde geliyor oğlum :) dua edin bana. Açıklık henüz 1-2 cm. Nst de en yüksek 80-90 gördüm. Adet ağrısı gibi aynı şimdilik.