2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızım strese girmiş kalp atışları çok zayıflamış. Zaten 7 saat suni sancı yedim. Dayanamadı yavrum stres oldu bende tabii
Olsn canm sağ Salim kavuşmuşsun ya yavruna önemli olan o suni sancı bir yerde sans işi sanırım bebekler çoğunla strese giriyor benim doktor da demişti kanala girmediği için suni strese sokabilir diye bazı arkadaşlarımda suniyle doğum yaptılar Nasip olmayınca olmuyor Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Aynen bende 19 kasimda spinal sezeryan oldum ilk gunu zor oluyo 2.gunu rahattim

Yalnız değilsiniz. Bende hala doğum yapamadım Dün dr.a gittim 3 cm açıklık var dediler ama sancım yok. Magnezyum da kullanmadım hiç.
Beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek
Nazlı bebişlerimiz baya. Yerinden memnunlar niyetleri pek yok. Bende de ne sancı ne birşey bekliyoruz bakalm

Canım bende ilçedeydim bir kaç sorun çıkınca doktor ankaraya yönlendirdi biz de Ankara şehir hastanesine gittik .Ve ben çok memnun kaldım birebir ilgilendiler odalar tertemiz ve tek kişilik falan .Büyükdoğum dediğin etlik zübeyde hanım sanırım orası çok kötü çok pis fırsatın varsa gitme sakin

Kızlar doğuramayan kaç kişi kaldık? Bu gidişle Aralık annesi olcaz sanırım. Benim bugüm 40 artı 1 ve tık yok.
39+4 olduk bizde 41 haftada dogmazsa hastaneye yatirip suni sanci vericez dediler kizimin da keyfi yerinde gelmeye niyeti yok gibi

39+4 olduk bizde 41 haftada dogmazsa hastaneye yatirip suni sanci vericez dediler kizimin da keyfi yerinde gelmeye niyeti yok gibi
Bide erkek geç doğar kız erken doğar diyolar bence kız geç doğuyo bende 41+3 de sezaryen oldum ne sancım vardı ne açıklık ne de suni sancı etki etti

İnşallah canım

Merhaba kizlar şu su gelme olayı nasil oluyor . Su bildigimiz su kivaminda mi yoksa koyu kivamli bsy mi bi rengi kokusu var mi bilen arkadsslr varsa bilgilendirebilir mi

Merhaba kizlar şu su gelme olayı nasil oluyor . Su bildigimiz su kivaminda mi yoksa koyu kivamli bsy mi bi rengi kokusu var mi bilen arkadsslr varsa bilgilendirebilir mi

Sağol canım KBB ye görün dedi doktorum aksef antibiyotik parol verdi ins geçer doğuma kadar

Aynen zübeyde hanım dedi. Biz de eşimle onu konuştuk gitmek durumunda kalırsak şehir hastanesine gidelim diye. Hakkımızda hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…