- 19 Ocak 2016
- 5.428
- 5.562
- 198
Bi avazda kurtulursunuz inşAllahhhArkadaşlar benim suyum geldi 3 saat önce. tuvalette önce kan geldi sonra su. Şimdi hastanedeyiz. Tam gününde geliyor oğlum :) dua edin bana. Açıklık henüz 1-2 cm. Nst de en yüksek 80-90 gördüm. Adet ağrısı gibi aynı şimdilik.
evet zorluyor ama ilk çocuk olunca biraz daha rahat toparlanır insan birkaçgüne hiçbirşey kalmaz Nasıl oldu bebeğin taburcu oldunuzmu ben pek yazmaya fırsat bulamıyorum geçmiş olsun çokBenimde 8.günüm bugün bir hapşırdım dikişler gitti sandım yaa
38+4 de 3620 dedi ama ultrason da gorundugunden daha az doguyor bebekler dedi. Onun icin 41 de olsa en fazla 4 olur diye dusunuyorum.Sizin bebeginizin kilosu kac ben 4u gecer diye cok korkuyorum
gozunuz aydin, cok sukur saglicakla evinize gecmissiniz. Darisi bizlerin basinaMerhaba hanımlar normalde 12 Aralık'ta doğum bekliyorduk ama Kasım annesi de olabilirim diye ara ara yazmıştım burada, ki beklediğimizin çok ötesinde bir olayla 35+1 de 8 Kasım da dünyaya geldi kızım
15 günlük yatışın ardından dün evimize geldik
Bebegi olanlar sağlıcakla büyütsün, bekleyen herkese de hayırlı doğumlar nasip olsun
Bak gec gelecek diye dusunurken zamaninda gelmis. Allah tek avazda kurtarsin Insallah. Allah kolay bir dogum nasip etsin.Arkadaşlar benim suyum geldi 3 saat önce. tuvalette önce kan geldi sonra su. Şimdi hastanedeyiz. Tam gününde geliyor oğlum :) dua edin bana. Açıklık henüz 1-2 cm. Nst de en yüksek 80-90 gördüm. Adet ağrısı gibi aynı şimdilik.
Amin canım inşallahgozunuz aydin, cok sukur saglicakla evinize gecmissiniz. Darisi bizlerin basina
Benim ilk bebeğim ve küvezde kaldı evde yemekleri annem yaptı temizliği falan eşim ben Sadece süt sağıp yatıyordum o yüzden midir nedir çok çabuk toparladım hatta ağrı kesici de erken bıraktım öyle ki 8.gun ben bildiğin normal temizlikte yaptım (oda kapılarını da silmiştim), yere düşen eşyamı alabiliyordumÖnceden sezaryen olanlar acaba kaç günde eski halimize döneriz oturup kalkarken yatarken falan cok zorlanıyorum ben 8. Gün bugun
Evet cabuk toparladim masallah ikinci nasil olur bilemem tabi.Allah'a şükür düşmeye başladı artık sarilik değerleri bugün kontrol var insaALLAH tamamen geçmiştir.siz naptınız nasilsinizevet zorluyor ama ilk çocuk olunca biraz daha rahat toparlanır insan birkaçgüne hiçbirşey kalmaz Nasıl oldu bebeğin taburcu oldunuzmu ben pek yazmaya fırsat bulamıyorum geçmiş olsun çok
Arkadaşlar benim suyum geldi 3 saat önce. tuvalette önce kan geldi sonra su. Şimdi hastanedeyiz. Tam gününde geliyor oğlum :) dua edin bana. Açıklık henüz 1-2 cm. Nst de en yüksek 80-90 gördüm. Adet ağrısı gibi aynı şimdilik.
Allah yardımcın olsun.
Hayir yapmadii ama onceki dogumumda spinaldi onda ameliytattan ciktigimda kusmustumSpinal bnde baya zod oldu ishal.mide bulantsi yapti sizde oldu mu
Merhaba kizlar şu su gelme olayı nasil oluyor . Su bildigimiz su kivaminda mi yoksa koyu kivamli bsy mi bi rengi kokusu var mibilen arkadsslr varsa bilgilendirebilir mi
Ben hapşıracagum zaman burnumu ovalıyorum hapşırmayım diye öksürmüyorum daBenimde 8.günüm bugün bir hapşırdım dikişler gitti sandım yaa
Masallah canım bende bugun daha iyi hissediyorum kendimi insallah bundan sonra daha iyi olurum artık. Bende annemde kaıyorum herşeyimizi o yapıyo sağolsun ben sdece emziriyorum kızımı altını bile annem değişiyor vallaBenim ilk bebeğim ve küvezde kaldı evde yemekleri annem yaptı temizliği falan eşim ben Sadece süt sağıp yatıyordum o yüzden midir nedir çok çabuk toparladım hatta ağrı kesici de erken bıraktım öyle ki 8.gun ben bildiğin normal temizlikte yaptım (oda kapılarını da silmiştim), yere düşen eşyamı alabiliyordumşuan 17-18 günlük oldu jel olmasa dikişi unutacam
Kaçıncı gün bugun canım zaten ilk gelen süt agız oldugu icin az az geliyo 5 6 gün sonra cogalıyor sen emzirmeye devam et mama da ver ama emzirmeyi bırakma ilk günler bizde zorladık baya süt azdı ama çok şükür şimdi iyi oldu 9. Gün bugun biraz sabır lazım emzirmek için pes etmeyeceksin emdikçe artıyor bol bol da su iç bide dere otu çok güzel süt yapıyoKızlar sezeryan olan annelere sorayım. Süt durumunuz nasıl. Benm bugün hastene de son günüm sürekli çorba veriyorlar. Sütüm ikinci gün geldi ama az akıyor mama veriyorlar yavruma. Alışacak diye çok korkuyorum. Eve gittiğimde yemek yersem çoğalır mı. Aslında bide etrafındaki insanların dediklerinden bıktım sanki ben doyuramam yavrumu.Sütümüzün yettiğini nasıl anlıyoruz bide.
:) Tebrik ederim öncelikle. Şuan az gelen o süt en kıymetli şey. Sütün her zaman yetecek kendin dahil kimseye kanıtlamak zorunda değilsin sadece her aklına geldiğinde emzir.sen güzel düşün güzel şeyler dile, aklını karıştırma yetiyomu ne kadar emdi düşünme bile.Kızlar sezeryan olan annelere sorayım. Süt durumunuz nasıl. Benm bugün hastene de son günüm sürekli çorba veriyorlar. Sütüm ikinci gün geldi ama az akıyor mama veriyorlar yavruma. Alışacak diye çkorkuyorum. Eve gittiğimde yemek yersem çoğalır mı. Aslında bide etrafındaki insanların dediklerinden bıktım sanki ben doyuramam yavrumu.Sütümüzün yettiğini nasıl anlıyoruz bide.
Çiş li bez sayısından anlaşılır canım doyduguKızlar sezeryan olan annelere sorayım. Süt durumunuz nasıl. Benm bugün hastene de son günüm sürekli çorba veriyorlar. Sütüm ikinci gün geldi ama az akıyor mama veriyorlar yavruma. Alışacak diye çok korkuyorum. Eve gittiğimde yemek yersem çoğalır mı. Aslında bide etrafındaki insanların dediklerinden bıktım sanki ben doyuramam yavrumu.Sütümüzün yettiğini nasıl anlıyoruz bide.
Allahım ne güzel hayırlısı ile al kucağına inşallah. darısı bana inşallah.. Bende hala tık yokArkadaşlar benim suyum geldi 3 saat önce. tuvalette önce kan geldi sonra su. Şimdi hastanedeyiz. Tam gününde geliyor oğlum :) dua edin bana. Açıklık henüz 1-2 cm. Nst de en yüksek 80-90 gördüm. Adet ağrısı gibi aynı şimdilik.
Kızlar sezeryan olan annelere sorayım. Süt durumunuz nasıl. Benm bugün hastene de son günüm sürekli çorba veriyorlar. Sütüm ikinci gün geldi ama az akıyor mama veriyorlar yavruma. Alışacak diye çok korkuyorum. Eve gittiğimde yemek yersem çoğalır mı. Aslında bide etrafındaki insanların dediklerinden bıktım sanki ben doyuramam yavrumu.Sütümüzün yettiğini nasıl anlıyoruz bide.
İnşallah canım toplarsın da ilk günler atlatılınca gerisi kolay geliyorMasallah canım bende bugun daha iyi hissediyorum kendimi insallah bundan sonra daha iyi olurum artık. Bende annemde kaıyorum herşeyimizi o yapıyo sağolsun ben sdece emziriyorum kızımı altını bile annem değişiyor valla
Canim ilk gunler az gelmesi normal eve gittiginde sicak bi dus al goguslerine sicak suyu tut sabunla hafif masaj yapar gibi yap mutlaka faydasi olacak sütün artacaktir Allahin izniyle benim dustan sonra cok artti hastanedeykende yetiyordu sütüm ama oglumdan yutkunma sesi pek duymuyordum az az geldigi icin ama eve gelince yutkunma sesini cok net duyuyorum artikKızlar sezeryan olan annelere sorayım. Süt durumunuz nasıl. Benm bugün hastene de son günüm sürekli çorba veriyorlar. Sütüm ikinci gün geldi ama az akıyor mama veriyorlar yavruma. Alışacak diye çok korkuyorum. Eve gittiğimde yemek yersem çoğalır mı. Aslında bide etrafındaki insanların dediklerinden bıktım sanki ben doyuramam yavrumu.Sütümüzün yettiğini nasıl anlıyoruz bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?