2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bi avazda kurtulursunuz inşAllahhh

Benimde 8.günüm bugün bir hapşırdım dikişler gitti sandım yaa
evet zorluyor ama ilk çocuk olunca biraz daha rahat toparlanır insan birkaçgüne hiçbirşey kalmaz Nasıl oldu bebeğin taburcu oldunuzmu ben pek yazmaya fırsat bulamıyorum geçmiş olsun çok

gozunuz aydin, cok sukur saglicakla evinize gecmissiniz. Darisi bizlerin basina
Bak gec gelecek diye dusunurken zamaninda gelmis. Allah tek avazda kurtarsin Insallah. Allah kolay bir dogum nasip etsin.

Önceden sezaryen olanlar acaba kaç günde eski halimize döneriz oturup kalkarken yatarken falan cok zorlanıyorum ben 8. Gün bugun
Benim ilk bebeğim ve küvezde kaldı evde yemekleri annem yaptı temizliği falan eşim ben Sadece süt sağıp yatıyordum o yüzden midir nedir çok çabuk toparladım hatta ağrı kesici de erken bıraktım öyle ki 8.gun ben bildiğin normal temizlikte yaptım (oda kapılarını da silmiştim), yere düşen eşyamı alabiliyordum şuan 17-18 günlük oldu jel olmasa dikişi unutacam

evet zorluyor ama ilk çocuk olunca biraz daha rahat toparlanır insan birkaçgüne hiçbirşey kalmaz Nasıl oldu bebeğin taburcu oldunuzmu ben pek yazmaya fırsat bulamıyorum geçmiş olsun çok
Evet cabuk toparladim masallah ikinci nasil olur bilemem tabi.Allah'a şükür düşmeye başladı artık sarilik değerleri bugün kontrol var insaALLAH tamamen geçmiştir.siz naptınız nasilsiniz

Merhaba kizlar şu su gelme olayı nasil oluyor . Su bildigimiz su kivaminda mi yoksa koyu kivamli bsy mi bi rengi kokusu var mi bilen arkadsslr varsa bilgilendirebilir mi

Evet bildiğimiz su. Ancak oldukça ılık. Çiş yapıyormuş gibi hissedebilirsin geldiğinde. Normalde şeffaf renkte olması gerekir ancak bebek kakasını yaptı ile bulanıktır rengi. Takip etmek lazım.

Kızlar sezeryan olan annelere sorayım. Süt durumunuz nasıl. Benm bugün hastene de son günüm sürekli çorba veriyorlar. Sütüm ikinci gün geldi ama az akıyor mama veriyorlar yavruma. Alışacak diye çok korkuyorum. Eve gittiğimde yemek yersem çoğalır mı. Aslında bide etrafındaki insanların dediklerinden bıktım sanki ben doyuramam yavrumu. Sütümüzün yettiğini nasıl anlıyoruz bide.

Masallah canım bende bugun daha iyi hissediyorum kendimi insallah bundan sonra daha iyi olurum artık. Bende annemde kaıyorum herşeyimizi o yapıyo sağolsun ben sdece emziriyorum kızımı altını bile annem değişiyor valla

Kaçıncı gün bugun canım zaten ilk gelen süt agız oldugu icin az az geliyo 5 6 gün sonra cogalıyor sen emzirmeye devam et mama da ver ama emzirmeyi bırakma ilk günler bizde zorladık baya süt azdı ama çok şükür şimdi iyi oldu 9. Gün bugun biraz sabır lazım emzirmek için pes etmeyeceksin emdikçe artıyor bol bol da su iç bide dere otu çok güzel süt yapıyo

:) Tebrik ederim öncelikle. Şuan az gelen o süt en kıymetli şey. Sütün her zaman yetecek kendin dahil kimseye kanıtlamak zorunda değilsin sadece her aklına geldiğinde emzir.sen güzel düşün güzel şeyler dile, aklını karıştırma yetiyomu ne kadar emdi düşünme bile.
Kolostrum, sıvı altın diğer adı. Yenidoğan Bebek mama içtikçe kiraz kadar kapasitesi olan midede yer kalmayacak ve maalesef o altın değerindeki sütü içemeyecek.ama emerse senin vücudun süt içildi hadi üreteyim(arz-talep meselesi) diyerek süt üretimini arttıracak.kimseyi dinleme yaradılıştan o çocuğun tüm ihtiyacı var sütünde. Emzir aklına her geldikçe bebek gak dese guk dese emzir.Bu kolostrum bikaç gün sonra üretilmeyecek yerine geçiş sütü denen yine kıymetli başka süt gelecek.
Netten''Tomrisin emzirme notları"nı imkanın olursa okumanı tavsiye ederim en azından ilk birkaç notunu. Neden mama değil anne sütü ve nasıl emzirmelisin hepsini anlatmış.
Dinlenmek ve bol sıvı hem iyileşmenize hem süte yardımcı olacaktır. Sevgiler :)

Çiş li bez sayısından anlaşılır canım doydugu

Allahım ne güzel hayırlısı ile al kucağına inşallah. darısı bana inşallah.. Bende hala tık yok

Migros da malt içecek var meyveli soda gibi tadı onu içtik ten 4 5 saat sonra göğüslerim şişiyor süt dolu deneyin mutlaka

İnşallah canım toplarsın da ilk günler atlatılınca gerisi kolay geliyor anneler iyiki varlar ya onlar olmasa nasıl olurduk resmen elimiz ayağımız oluyorlar

Canim ilk gunler az gelmesi normal eve gittiginde sicak bi dus al goguslerine sicak suyu tut sabunla hafif masaj yapar gibi yap mutlaka faydasi olacak sütün artacaktir Allahin izniyle benim dustan sonra cok artti hastanedeykende yetiyordu sütüm ama oglumdan yutkunma sesi pek duymuyordum az az geldigi icin ama eve gelince yutkunma sesini cok net duyuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…