2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

ilk ay her gün 3 tane 1 tl büyüklüğünde kaka yapması gerek.ilk aydan sonra da her gün 3-4 kez çişli bez alınacak.

İnşallah canım toplarsın da ilk günler atlatılınca gerisi kolay geliyor anneler iyiki varlar ya onlar olmasa nasıl olurduk resmen elimiz ayağımız oluyorlar
Aynen öyle valla kadıncagız 9 gündür hiç oturmuyo sürekli hareket halinde insan bide anne olunca daha iyi anlıyor annesinin kıymetini

Nasıl oldun nasıl geçti doğum

Allah razı olsun onlardan valla bugün biara tek kaldık bizimkinin ağlama krizi tuttu nerdeyse bende ağlayacaktım susturamadım diye
Onu hic sorma bizimki üç saattir uyumuyo durup durup ağlıyo en son gazını cıkardı kakasını yaptı rahatladı uyudu şimdi bide 2 hafta bebeklerin gazı olmaz diyolar

Ben de sezeryan oldumm hastanede cok deildi benim sutum 3. Gun artti diyebilirm o da bebegin emmesi ne kadar coksa o kadar cok artiyor ve banyo artiriyor. nasil doydugunu anliycaz die sormustm hemsreye, dudak kurursa doymuyor, idrar boyle hafif koyumsu ise doymuyor, kaka yapacak bol dedi mama vermeye hic cekinme ilk baslar onemli dedi

Canım naptın acaba doğum oldu mu?, nasıl geçti

Sezeryan olan arkadaslar 4. Gunumdeyim kesigin sag taraf ucu dayanilmaz aciyor, sag bacagimi oynatamiyorum neredeyse, annem kiziyor dikkat etmedin hemen kalktin ayaga filan, yasayan var mi nolur soyleyin, cidden yanls bi hareket mi yaptim acaba

Sezeryan olan arkadaslar 4. Gunumdeyim kesigin sag taraf ucu dayanilmaz aciyor, sag bacagimi oynatamiyorum neredeyse, annem kiziyor dikkat etmedin hemen kalktin ayaga filan, yasayan var mi nolur soyleyin, cidden yanls bi hareket mi yaptim acaba
Bende de sol ucu çok kötüydü bacağımı oynattığım an sanki dikişlerim açılcakmış gbi oluyodu yürürken kalakalıyodum bi an iyileşmicem sanmıştım ama geçti çok şükür bi haftadan sonrq bişeyim kalmadı.

Ne kadar daha bekliyceksiniz
Doktor günaşırı bakıyor artık. Geç döllenmeden şüpheleniyor 10 günlük bir sapma olabilir dedi. Açılmam 2-3 cm, kilosu 3300 nstde her seferinde bir iki sancı çıkıyor ama devamı gelmiyor. Suyu hareketi boyle oldukça 41+6 ya kadar bekleyebiliriz dedi. Ben beklemek istiyorum ama biraz korkuyorum da. Artik her gün acaba bugün mü demekten yorulduk ailecek ama az kaldı sabır napalım. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize.

İleride aceleci olursa lafım hazır: Annenin karnında 10 ay nasıl bekledin diycem.

Ben de oldu canm ama geçti ara ara hafif sızlamalar yaşıyorum bir hafta sonraki kontrolde doktora sordum bebeği sağdan çıkardım dedi ve orda dikişlerim var dedi bir süre yanma yapar dedi yani soldan başlayıp sağda bitirmiş ameliyatı

Aynen gerçekten tam o lafı hakkediyor. Gerçekten bekledikce gelmiyor bebişler sabki ya bizde ailecek her gecw bu gece olur mu diyoruz ama yok.. Sizin de herşey yolundaymış naşallah doktorunuz bekletiyor özelde hemen almak istiyorlar sezeryana çünkü

Dikislerin baslangic ve bitis yerleri yani sag ve sol uç kısımlarda bu tarz acı ve yanmalar normalmis benimde en cok sol uç kısmı cok acıyordu hastanede sormuştum oyle demislerdi senin daha yeni yinede hareketlerine dikkat et tabi ani hareketlerden kaçın

Nasıl oldun nasıl geçti doğum

Canım naptın acaba doğum oldu mu?, nasıl geçti

Doğumum oldu, oğlumu bugün 13.37 de aldım kucağıma :) toplam 16 saat sanci çektim. Bunun son 4 saati suni sanciydi. 4-5 farklı ilaçla servikal açıklığın ilerlemesini bekledik. Sonuç 2,5 cm oldu. Sonra muayenede mekonyum farkettik ve sezaryene karar verdik. Bütün hastane oğluma ve bana savaşçı diyor :) çok uğraştık cidden ama olmadı. Sezaryen acisindansa bi 16 saat daha kendi sancımi çekerdim. Epidural sezaryen oldu. Oğlum 3900 gram ve 51 cm. Emzirme sıkıntımız var ama aşacağız biliyorum. Göğsüme yatıp uyuyor, bal gibi. Darısı bekleyen tüm arkadaşlara. Inanın zor değilmiş doğum sancısı ya da doğum. Korkulacak bir şey yokmuş

Evet çok şükür doktorum özel olmasına rağmen normal doğum yanlısı ama riske atmamak icin de gün aşırı herşeye bakıyor inşallah bir sorun olmaz ya. Senin ne diyor doktor bekleyelim diyor mu suyu kilosu nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…