2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne kadar güzel bir şekilde karşılamışsın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok şükür kendi sancınla gitmişsin en azından. Maşallah ikinize de.

İlk zaman süt az çıkıyor, bebek emdikçe süt kanalları açılacak, süt memeden çıktığı an tekrar süt üretimin başlar. Önce emzir üstüne mama teklif edebilirsin. Süt için öncelikle stresten olumsuz düşüncelerden uzak duracaksın!!!! Bol sıvı, su tüket ve her imkan bulduğun anda uyu.

Onu hic sorma bizimki üç saattir uyumuyo durup durup ağlıyo en son gazını cıkardı kakasını yaptı rahatladı uyudu şimdi bide 2 hafta bebeklerin gazı olmaz diyolar
Biz 2 haftayı hastanede atlattık ama orda bir haftalık gazlı bebekte gördüm yani benimki çok acıkınca delleniyor meme istemiyor biberonla istiyor benim evde dubleks biz yukarı kattayız dolap aşağı katta şuan doğalgaz sıkıntısı var oturduğum oda dışında ev soğuk ee kızda kıyamet koparınca inip alamadım babası gelene kadar susmadı babası aldı durdu sütü bekledi gıcığı bana

Gözünüz aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun

Selam kızlar ben doğum yaptım çok şükür. Salı sabahı dr a gidip bana suni ver demem ve dr dan fırça yememle başladı süreç :) öyle şey olmaz sonra bizden şikayetçi oluyosunuz 41 bitecek falan dedi. Ama hocam benim ilk doğumda sancısız 5cm açılmam vardı nst ye bakmayın siz dedim. Bi kontrol edeyim o zaman açıklık varsa yatırırım dedi. Bir baktı yine 5cm İlkindeki gibi sancısız oldu diyemem. Pazartesi günü yürüyemiyordum kemik ağrısından. 4360 gr normal doğum oldu. İkimizde çok iyiyiz

Sezeryan olan arkadaslar 4. Gunumdeyim kesigin sag taraf ucu dayanilmaz aciyor, sag bacagimi oynatamiyorum neredeyse, annem kiziyor dikkat etmedin hemen kalktin ayaga filan, yasayan var mi nolur soyleyin, cidden yanls bi hareket mi yaptim acaba
Geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün benimde bu gun 12. Gun sağ ucu ameliyat yerimin hala yanıyor benim annemde yeterince yürümedin diyor ki haklı ağrıdan yürüyemedim elinden geldiğince yürü oturma batikon verdiyse doktorun onu uygula yürümeye başlamadan önce o çok rahatlatır seni

Ben hem özel hem devlete gidiyorum. Normal olursa şshir hastanssinds doğurmak istiyorum çünkü ebeler daha tecrübeli. Devletteki doktor pazara bekleyelim diyor olmazsa suni veririz pazartesi 41 oluyor çünkü. Özeldeki 3 gün öncr gdl sezeryana alalım hiç anlamı yok beklemenin ddmişti ama ben bekliyorum

Günaydın arkadaşlar doğum.yapalı 13 gün oldu gecmis yazilari okuyamadim.bebegi sarilik olanlar nasil gecirdi sarılık sorunumuz gecmesi ya da azalması icin önerisi olan var mi.bugun akşam üzeri tekrar acilde kan değerine baktiracam.

Sezeryan olan arkadaslar 4. Gunumdeyim kesigin sag taraf ucu dayanilmaz aciyor, sag bacagimi oynatamiyorum neredeyse, annem kiziyor dikkat etmedin hemen kalktin ayaga filan, yasayan var mi nolur soyleyin, cidden yanls bi hareket mi yaptim acaba
Ayni gunler benimde cok fazla.agrim olmuştu.kesin dikişlerim açıldı diye bile.dusundum.cevremdekiler rahim toplanıyor ve o ağrı yapıyor dediler.bir kaç gün sürer dediler.belki sizinki de öyle bir durumdur.

Bizim 5. Gun Bizim 5. Günde 15.90 çıkmıştı ertesi gün 16.5 tabi ben bu arada her saat başı kaldırıp emzirdim kalmasa da altını açtım kalktı emdi 3. Gün baktırdık 14 e düşmüş yani emzirmek ise yaradı kakasını da yapıyor günde en az 3 kez doktor 15 gün sonra kontrole gelin dedi kilo da almaya başladı ama şimdi gece 3 saat uyuyor öyle emziriyorum gündüz 2 saatte bir emziriyorum şuan 15 günlüğüz sarılık ne durumda bilmiyorm ama azaldı gece biraz fazla uyuyoruz pazartesi randevu alıp gideceğiz umarım tamamen gecmistjr

Bende iki.saatte bir emziriyorum ve hemen ardından mama.veriyorum yine de sarılık var sanirim.degeri çok.fazla.cikmaz belki.ama yine de tedirgin oluyorum.kakasini da yapıyor beslenmesi de iyi geliyor bana ama.neden geçmediğini anlayamiyorum.hatta bugün tekrar bir saatte emzireyim hastaneye gidene kadar birde öyle.deneyim

En son ne zaman olctunuz kaç çıktı dediklerinize göre düşmüş olması lazım bizde de hafif var geçer ins

Öyle öyle benim eşimin de babaanesi vefat etti ben dogum yaptıktan ikş gün sonra ben annemdeyim eşim pek gelmiyo cenazeden dolayı iki gün önce geldi bi gün yattı bizle kız akıllı akıllı durdu o gidince yine basladı ağlamaya

Cok komik gelebilir ulokudugunda ama bir dis sarimsak cengelli igneye batrip cocugun koklayabilecegi yaka olur yastik olur,ben agiz mendiline taktip burnunun yakinina koyuyorum nerye gotursem. Cok ise yaradi kizimda denedi, bi tanidigimin cocuguna hastane dediler ona yaptik degeri dustu inanin ise yaradi. Ben bir de sari renkli gydiripben de sari giyindim ne bileyim belki etkisi oluyodur

5. Gün canım. Dün gece ağladı baya hep mama ile besledikler diye sütüm doyurmadı sanırım. Çok zorlandım mama vermedim ama bu gece almayı düşünüyorum içim gidiyor resmen. Sürekli saat başı hep emmek istiyor. Emdiriyorum bende. İnş çoğalır artık dere otunu denicem canım çok sağol bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…