2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne güzel yazmışsın resmen yüzüm güldü çok teşekkür ederim tavsiyen için. Moral çok önemli onu anladım hele ki stres de etkiliyor. Sürekli emziriyorum dediğin gibi. Tekrardan teşekkür ederim

Tamam canım sağol

Tamam canım sağol kaka yapıyor günde 3 kez

Stres çok ama çok önemli haklısın canım teşekkür ederim cevap için

Rica ederim canım ❤ Yeni dogan bebeklerde oluyo sürekli emme isteği emzir emdikçe artacak inşallah benimkide öyle boynum sırtım kopuyo bazen tek emsinler de valla canları sagolsun

Geçmiş olsun canım benim oğlumda sarılık olmuştu doktor tahlil istedi sarılık değerini ölçmek için kan almaya gittik laboratuardaki görevli kan almayın sarılığı artar dedi bol bol besleyin dedi hem mama verdim hem emzirdim çok şükür sarılığı geçti oğlumun bende 12 gün önce doğum yaptım

Kan almayın sarılığı artar mi dedi? Benim bebeğim 9 günlük ve dün değer 14 yükselmiş gene.surekli kan aldıklarından mi oluyor acaba ya?

Kızlar benim bugün 40 artı 3 doktor artık beklemeyelim dedi bebek strese giriyor nst de bugün kalp atışları 180 190lardaydı dedi bu iyi değil. Hiç açılma yok rahim kapalı hiçbirşey yok boşuna beklemeyelim dedi belli ki bebek aşağı inmiyor bir sıkıntı var demek ki ya pozisyonu uygun değil ya yerleşemiyor yani var birşey dedi artık bence bekleme felan dedi. Yoksa ben bekleyecektim ama daha korktum kızımı tehlikeye atmak istemiyorum. Sabah 8 de sezeryana gircem dua edin bana da..

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirlisi buymus demek ki doktor bilir hic riske atma. Allah kolay dogum nasip etsin.

Sag salim kucana alirsin ins.

Kan almayın sarılığı artar mi dedi? Benim bebeğim 9 günlük ve dün değer 14 yükselmiş gene.surekli kan aldıklarından mi oluyor acaba ya?
Evet kan aldırmak değeri yükseltir dedi hiç karışmayın bol bol besleyin dedi çok şükür geçti bizim sarılık biz su an 13 günlügüz ilk günler oğlumun gövdesi bile sarıydı su an hiç yok burun ucu neredeyse limon kadar sarıydı o da geçti.

En son ne zaman olctunuz kaç çıktı dediklerinize göre düşmüş olması lazım bizde de hafif var geçer ins
Dün akşam acilde tekrar ölcturdük çok şükür düşmüş 4 küsürlerde cıktı değeri ama kan almakta çok zorlandilar bir kaç kere aldılar yeterli gelmedigi icin

Bugün deniyecem sarımsak olayını neden komik.gelsin ki eski yöntemler bazen daha iyi çare oluyor

Keşke bu yazını kan aldırmadan önce gorseydim bebegimden kan aldırmazdım dün damar bulamadıkları için çok uğraştılar ve en az iki tüpe yakın kan boşa gitti aldıkları kan yeterli gelmediği icin .

Geçmiş olsun kıyamam ufaciklar zaten bir damla kan var o minicik bedenlerinde birde kan tahlili istiyorlar sarılık her yeni dogan bebekte oluyor gayet normal bir şey. Bunun için 2 günde 1 kan istiyorlar bu doktorlar hep para tuzağı. Allah tan bizim laboratuvardaki görevli eşimin arkadaşı cıktı yoksa aynı işkenceleri bizde yaşayacaktık. Sizin sarılık madem 4 e düşmüş şımdı vücudu o kadar sarı değildir yani hafif bi sarılık doktor bu yüzden neden kan istedi ki?

Tabi. Kan şekeriyle alakalı bişi olduğu için aldıkça düşüyor bi kısır döngü aslında. İlk bebeğimde bana çocuk baygın gibi yatmadığı sürece kaldırdığında emiyosa geçer dert etme demişlerdi. Sıkıntı çocuk emmediğinde başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…