2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizdende sürekli kan alıyorlar.hatta azonce yine aldılar.hatta alan hemşireye sordum kan aldıkça yükselir diye kan alınmadan bilinemez ki hem çabuk yeniler vücudu kanı dedi.esim bile dalga geçti o nebiçim soru mühendis adam bunu sorarmi diye.delircem napcam şaşırdım.ama benin çocuğum baygın yatıyor uyandirmada güçlük çekiyorum uyanincada bir 10-15dk meme alincaya kadar savas veriyoruz azicik emiyor sonra memede uyuyor sonra mama veriyorum doymuyor diye.napcam ben akıl verin lütfen ya

Mama veriyor olmaya çok takılmışsın. Takılma. Şu anda önemli olan bebeğin sık beslenmesi. Gerekirse mama verilir. Mama öcü bir şey değil. Altını aç, ıslak mendil sür vücuduna, burnunu sık, gıdıkla. Ben böyle uyandırıyorum bebeğimi. Ne kadar emse kârdır. Sonrasını sağdığın sütle veya mama ile desteklersin.

Sizdede sarılık varmıydı?değerler nasıldı varsa?kan falan alınınca artar diyorlar bizden habire kan alıyorlar aklım karıştı

Hayırlısıyla al kucağına inşallah canm

Kızlar bebişleri kaç dakika emziriyorsunuz benim kız her emdiğinde kusuyor ya en fazla 15 dk emiyor en az 20 dk emmesi gerekiyormuş yağlı süte ulaşmak için.Emdikten sonra da çok huzursuz oluyor geğiriyor sürekli masaj yapıyorum arkasına karnına ama yine de huzursuz kaka da yapıyor ama sanki daha çok çiş yapıyor gibi.Sık sık Emziriyorum sütüm de iyi ama sürekli kusması beni üzüyor :/

Kızlar sezeryan oldum. Bebiş tutmuyor memeyi 2 3 kez emdi çekti ama süt yok tabiki. Mama verdik. Acaba sütüm ne zaman gwlir? Meme ucum çıkmıyo
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün canım. Benimde ucu yoktu şırınga varya eczaneden ondan al bildigimiz iğne yapılan ucunu kes bıcakla tam gögüsünün ucunu getir sırıngayı yavas yavas çek o vakkumluyo ucunu cıkarıyor bi kaç.kere tekrarla hemen emzir ikş üc gün her emzirmeden önce yap o zaman cok kolay tutuyo ikş üc gün somra ucu cıkıyo zaten gerek kalmıyo

Sonra kestiğin yere arkasınıçıkarıp taktın kelebek gibi olan yeri, kesik olmayan yani onu göğüs ucuna koyup vakumladın değilmi canım biz öyle yapmıştık yoksa kesik yeri vakumlama işlemiyle mahveder göğsü

Yo ben öyle yapmadım bişeyde olmadı yara falan ama mantıklıymış neyse yeni yapacak arkadaslar öyle yapsın ama ucunu cok iyi cıkarıyor kurtarıcım oldu benim

Canim o 10 15 dakika savas verince yoruluyo iki cekincede uyuyo benim sut sagma makinem vardi ilk sutum geldiginde geceleri az emdigi icin gogsum sisiyodu ucu kucuk oldugu icin kayboluyodu bende ugrasiyodum tutsun diye sonra tutuncada yorulmus oluyodu iki cekip uyuyodu sonra gece bikac defa emmede sagdim hem ucu cikiyodu hemde gogus yumusuyodu yorulmadigi icinde baya emiyodu ben o sagdigim sutu vermedim cunku onunla doyup emmeyi birakmasindan korktum tabi gogus kalkanida kullanmistim onunda etkisiyle simdi rahatca emiyo cok sukur

Canım saat başı uyandırıp emziriyorum ben .Uyumasına fırsat verme sakin altını açınca ıslak bezle bacaklarını falan silince uyanıyor..

Kan almadan nasıl olcecekler sarılığı diyelim çok yükselmiş ışık verilecek bence yanlış bir mantık benim oğlumda da verdik sürekli kan düşüyordu sürekli

Kan almadan nasıl olcecekler sarılığı diyelim çok yükselmiş ışık verilecek bence yanlış bir mantık benim oğlumda da verdik sürekli kan düşüyordu sürekli
Canım eğer ki uyanmıyorsa emmiyorsa kan verin dedi ama uyanıp emiyorsa sıkıntı yok o zaman kan vermeye gerek yok dedi benim bebeğim uyanıp emdiği için kan vermedim

Canım. Sariliktan dolayı uyuyor doyuyordur merak etme midesi minnacık zaten doktoruna güven sen stres yapmamaya çalış olumlu düşün herşey yoluna girer

Canım çiş kaka yapıyorsa doyuyor demek 15 dk yeterli zaten takılma dakikaya sütun çok demekki çok çekiyor o kadar çiş yaptığına gore

Canım eğer ki uyanmıyorsa emmiyorsa kan verin dedi ama uyanıp emiyorsa sıkıntı yok o zaman kan vermeye gerek yok dedi benim bebeğim uyanıp emdiği için kan vermedim
Oğlum da maşallah sürekli emiyordu kan verdik 2 günde bir düşmustu herkeste aynı olmayabilir ben artık düşmeye baslamis almayalım dediklerinde bile keşke alıp baksalar emin olurduk demiştim bakalım bunda ne olacak

Emiyorsa sıkıntı yok emmemesi ve uyanmamasi sıkıntı o zaman kan vermek gerekiyor yoksa vermemek daha iyi zaten küçükler birde damar yolu bulup kan alana kadar mahvoluyor küçücükler inşallah bunda gerek kalmaz hayirlisi ile kucağına al inşallah

Kızlar sezeryan oldum. Bebiş tutmuyor memeyi 2 3 kez emdi çekti ama süt yok tabiki. Mama verdik. Acaba sütüm ne zaman gwlir? Meme ucum çıkmıyo
Geçmiş olsun sezeryanda süt geç geliyor benim 1 haftayı buldu diyebilirim.stres yapma ben cok stres yaptım çocuğum sarılığı birde.sik sık dus al masaj yap iner
Pzt 39 haftada sezerysn olacam kizlar kuzum 2800 zayıf 2700 falan doğar herhalde ins güzel geçer herkese hayırlı dogumlar
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…