2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeğin kan şekeri düşüyor,siz mışıl mışıl uyuyor sanıyorsunuz..En fazla 3 saatte 1 emzirin.Benim oğlum 38 günlük daha kesintisiz 3 saat uyumadı

Bebeğin kan şekeri düşüyor,siz mışıl mışıl uyuyor sanıyorsunuz..En fazla 3 saatte 1 emzirin.Benim oğlum 38 günlük daha kesintisiz 3 saat uyumadı
Dr umuz artık uyandırma kan şekeri artık düşmez kendisı uyandığında emzir dedi mesela bugün 5 saat uyudu kendi kalktı emmeye emzirdim yattı geri kendi uyku düzenini oluşturuyo şuanda sabah keyfini yapıyo emdi. Artık kan şekerleri düşmezmiş.

Masallah bizde 33 günlük olduk bugun 3500 kilo doğdu şimdi 4300. Anne sütü mü alıyor sadece bebeginiz
Benimki kilo kaybetmedi hiç doğduğundan beri sizinki kaybettiyse onuda hesaplayın bence 1 kg almıştır o da iyi bence .Evet canım sadece anne sütü alıyor .Bayağı küçük doğduk sarılık olmasın diye sürekli emzirdim. Ama 2 kilo almasına rağmen hala sarı bebeğim .8 günlükken sarılık değeri 10 du sonra baktırmadık iyi emiyor kilo alıyor diye .Ama sağlık ocağı kontrolde baktırın bizce dediler.Anne sütü sarılığı diye birşey varmış o mu var ki pazartrsi götürecez artık .

Ayını doldurmamış bebekleri o kadar uyutmayın anneleri :) bize iyi geliyor dinleniyoruz ama ilk ay 2 hadi bilemedin geceleri de 3 saat uyusunlar. 5-6 saat 15 günlük bebek için çok fazla.
Ama doktor dedi beslenmedi iyiyse sarılık riski de yokuyusun

Benim doktor da aynısını söyledi hatta kızdı bana dedi senin uykunu bölseler hoşuma gider mi karışma çovuk uyusun artık risk yok acıksa zaten ağlar

Benim doktor da aynısını söyledi hatta kızdı bana dedi senin uykunu bölseler hoşuma gider mi karışma çovuk uyusun artık risk yok acıksa zaten ağlar
Çok acıkınca ağlar bebekler benim oğlum 50 günlük oldu hala üç saati geçirmiyorum uyandırmadan da emebiliyor uyuyarak hem aç kalmıyor hem uykusu bölünmüyor her dr farklı söylüyor demek ki benim dr sizin dr gibi söylese yinede dinlemezdim içim rahat etmiyor açıkcası

Ben bir tek gece uyandırmiyorum artık 37 günlük olduk gündüz 3 saati geçmiyor zaten dün gece 6 saat uyudu mizirdaninca kalkıp emzirdim yani gece 1 ya da iki defa emziritorum

Geçer canım 4 ayda düzene girer kolik gibiyse

Ben bir tek gece uyandırmiyorum artık 37 günlük olduk gündüz 3 saati geçmiyor zaten dün gece 6 saat uyudu mizirdaninca kalkıp emzirdim yani gece 1 ya da iki defa emziritorum
Bnm kızımda 39 günlük dün gece 1 buçukta emzirdim ta 6 ya kadar uyudu uyurken denemiştim bi kaç kere emzirmeyi pek emmedi toktu demekki karnı tok. Kaldırmıyorum artık dr um kaldırma dedi.

Kaç haftalık doğmuştu canım maşallah güzel gelismis

Ne güzel şanslısın bizimki 2saat zor uyuyor
Benimkinin sıkıntısı akşam başlıyo ta bir buçuğa kadar. Kolik bir bebek eşimle sakinleştirmek için türlü türlü şeyler deniyoruz dün sırtımın ağrısı bi yandan göğüslerimin ağrısı bi yandan. Hem ağlıyo hem emmek istiyo hem sancıdan ememiyo hem uykusu geliyo ama uyuyamıyo çok zor bi geceydi çoook.

Oğlum da kolikti yapacak birşey yok aynı saatte başlar ve biter ağlaması kucakta pispislardik kolik müzikleri dinlet canım 4.ayda kendiliğinden gecmisti

Akşamları banyo yaptırsan çok iyi geliyor rahatlayıp uyuyor bizim de bir iki defa dediğin gibi olmuştu çok yorulmuştuk neyse ki her gece aynı şey olmuyor

Kızlar aranızda biogaia kullanan varmı faydasını görür müyüm acaba. Dün kızımı dr a götürdük bikaç gaz masajı gösterdi birde bu damlayı yazdı. Artık akşamları ağlama krizlerine giriyo gazı çıksa bile devam ediyo ağlaması. Napcam bilmiyorum fena hallerdeyiz

Oğlum da kolikti yapacak birşey yok aynı saatte başlar ve biter ağlaması kucakta pispislardik kolik müzikleri dinlet canım 4.ayda kendiliğinden gecmisti
Sürekli beyaz gürültü fön makinesi vs dinletiyoruz kapattığımız an geri uyanıyo çok zormuş bu koliklik yaa. 4.aya daha çok

Birkaç kere uyandırdım ama hem güzel emmiyor hem de geri uyumuyor birdaha kaldırmadım çocuğu doktorum da kaldırma diyince. Bende başta rahat etmedim de bir sıkıntı olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…