2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kesinlikle kendi uykumuz için neden bebeklerimizi riske atalım kaldırsak da emmiyor saatimi kurup kalkiyordum normalde bence de kapatalım bu konuyu
Peki hanımlar siz bilirsiniz ben kötü birşey demiyorum bilgilendirmek istemiştim sadece

Reflu belirtisi diyorlar demekki gece kalk
Peki hanımlar siz bilirsiniz ben kötü birşey demiyorum bilgilendirmek istemiştim sadece
Sadece kendi uykumuz için yapıyormuşuz gibi konuşmanız üzdü bizi elbette doktorumuza da soracağız tekrar ama gece uyku ritueli de önemli gece ve gündüzü ayırt etmesi bakımından neyse daha fazla yazmayalım bu konuyla ilgili

Benimkinin ağzındada çiğneme yutkunma oluyor gördüğüm an hemen alıp gazını çıkarıyorum.Halbuki yatırmadan öncede çıkıyorum gazını ama gene oluyor

Benimkide eli kolu hiç durmuyor uyandırıyor kendini.kundak yapim diyorum çıldırıyor napcam bilemedim bende

Bebek sizin bebeğiniz hayat sizin hayatınız o bebeğin annesi sizsiniz istediğiniz şekilde büyüteceksiniz elbette bebeklerinizi ama şuda bir gerçek ki gece gündüz ayrımını anca dört aydan sonra yapabiliyorlar gelişim tablolarını incelemenizi ve daha fazla araştırıp okumanızı tavsiye ederim iyi günler

Her bebeğin karakteri farklı demekki sizinki sık acıkıyor metabolizması hızlı olabilir.
Evet meme asigi masallah.bide benimki kendi kendini uyandırıyor eli kolu sıçrayarak falan.kundak yapayım diyorum onada çıldırıyor:)

Tek siz okuyorsunuz tek siz araştırıyorsunuz gelişim tablosu falan biz ne biliriz ki dimievet bebek bizim hqyat bizim hatırlattığnız üçin teşekkürler. İyi niyetli olduğunuzdan şüphem yok ama konuşma şekliniz tuhafıma gitti. Neyse sizede iyi günler

Evet meme asigi masallah.bide benimki kendi kendini uyandırıyor eli kolu sıçrayarak falan.kundak yapayım diyorum onada çıldırıyor:)
Maşallah. Bnm kızımda öyle kundağı falan sevmiyor. Meme aşığı konusunda bizimki de öyle doğduğu günden itibaren öyleydi hiç mama falan almadı sürekli emdiği için.

Bilseniz tavrınız ve davranışınız böyle olmaz

Her bebekler
Her bebek farklıdır arastiroyruz elbette 2. Ayında fatkediyorlar gece gündüz ayrımını biz de araştırıyoruz elbette doktorlara da soruyoruz beslenmesi iyi olmasa sarilik olur ve kilo almaz cok sukur bir ayda 1700 gr aldik kimsenin anneligini de sorgulayamazsiniz annelik içgüdüseldir siz de bildiginizi yapin

Dr umuzdan bile daha bilgilisinz biz sizin kadar bilgili değiliz malesef.
Hayır tabiki de ama ben sadece bir doktora bağlı kalmıyorum 10 doktor üç saatte bir emzirilmeli diyor bir dr altı saat diyorsa bi durur düşünürüm sizede tavsiye ederim

Ben kimsenin anneliğini sorgulamadım sorgulamam da kusura bakmayın ben bazen çok fazla karışıyorum banane halbuki herkes bildiğini okusun

Hayır tabiki de ama ben sadece bir doktora bağlı kalmıyorum 10 doktor üç saatte bir emzirilmeli diyor bir dr altı saat diyorsa bi durur düşünürüm sizede tavsiye ederim
Birilerine yardımcı olmak tavsiyelerde bulunmak başka annelliklerine laf etmek başka. Kimse uykusunu evladından çok düşünmez. Bu şekilde konuşmasaydınız konu buralara gelmezdi.

Kac gunluk bebegin ? Bizdede anne sutu sariligi var 43 gunluk oldu devam ediyor 12 cikmisti degeri

Evet kutusu sari. Icerigi temiz mi tam olarak bi bilgiye sahip misiniz. Kimisi temiz diyor kimisi bha var icinde diyor net biseye ulasamadim bi türlü
Bende içeriğini merak ediyorum bu şişe bittikten sonra ocean veya wellcare alacağım onların içeriği iyiymiş

Kizlar bebegim kustugu zaman icinde hafif sari biseyde kustu ne oldugunu bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…