Akşamları banyo yaptırsan çok iyi geliyor rahatlayıp uyuyor bizim de bir iki defa dediğin gibi olmuştu çok yorulmuştuk neyse ki her gece aynı şey olmuyor
Biz bir gün yaptırıp bir gün yaptirmiyoruz bir de ben tane rezene kimyon ve anasonu karıştırıp bir taşım kaynatıp içiyorum o da iyi geliyor bence içmediğim günler daha çok sancısı oluyor
Ben bir tek gece uyandırmiyorum artık 37 günlük olduk gündüz 3 saati geçmiyor zaten dün gece 6 saat uyudu mizirdaninca kalkıp emzirdim yani gece 1 ya da iki defa emziritorum
Benim dr 4 aya kadar üç saati geçirme dedi zaten oğlumda acıkınca ıh mıh ediyor haraketleniyor anlıyorum ki acıktı hemen alıp emziriyorum bebeklerin kan şekeri hızlı düşüyor buda hiç iyi değil o kadar uzun süre açlıktan sonra emince kusuyorlar yani reflü başlıyor çocuklarda dikkat etmek gerek
Biz bir gün yaptırıp bir gün yaptirmiyoruz bir de ben tane rezene kimyon ve anasonu karıştırıp bir taşım kaynatıp içiyorum o da iyi geliyor bence içmediğim günler daha çok sancısı oluyor
Bir de benim bebek gece 5 saat felan uyuyor ama gündüz neredeyse sıfır uyku hiç uyumuypr tam dalıyor meme emerken çekince gözlerini açıyor. Bazen de kucağımda uyuyor biranda gözlerinş tekrar açıyor oysa kş güzel de uyumuş dalmış oluyor daha 2 saat kalkmaz bu diyorum birden bire kendini uyandırıyor gündğz çok kötü durum o yüzden gece uyuyunca da kaldırmıyorum hem uykusunu alsın
Benim dr 4 aya kadar üç saati geçirme dedi zaten oğlumda acıkınca ıh mıh ediyor haraketleniyor anlıyorum ki acıktı hemen alıp emziriyorum bebeklerin kan şekeri hızlı düşüyor buda hiç iyi değil o kadar uzun süre açlıktan sonra emince kusuyorlar yani reflü başlıyor çocuklarda dikkat etmek gerek
Neden dr lar bunları söylemiyor peki eğer gerçekten reflüye falan sebep oluyorsa bütün dr ların uyarması gerekmez mi neden dr lar bu konuda fikir birliğinde değil. Tedirgin oldum şimdi.
Birkaç kere uyandırdım ama hem güzel emmiyor hem de geri uyumuyor birdaha kaldırmadım çocuğu doktorum da kaldırma diyince. Bende başta rahat etmedim de bir sıkıntı olmadı çok şükür
Neden dr lar bunları söylemiyor peki eğer gerçekten reflüye falan sebep oluyorsa bütün dr ların uyarması gerekmez mi neden dr lar bu konuda fikir birliğinde değil. Tedirgin oldum şimdi.
Benim de içim rahat. büyüme hormonu en çok gece salgılanıyor ve gece gündüz ayrımı için gece uykusu önemli diye düşünüyorum ve kendisi emmek istediğinde kalkıp emzirebilirim
Her yerde farklı bişey yazıyor her doktor farklı bişey ama benimkinin kilo alimi iyi sariligimiz da yok emdirsem bile kesinlikle ağzını açıp emmiyor kendisi kalkınca emiyor ben bir daha sorayım doktoruma ilk oğlum da öyleydi ilk ay kaldiriyordum ama sonra kaldırmadım artık
Benim de içim rahat. büyüme hormonu en çok gece salgılanıyor ve gece gündüz ayrımı için gece uykusu önemli diye düşünüyorum ve kendisi emmek istediğinde kalkıp emzirebilirim
Kendi uykumuz için mi bunu neden düşündünüz anlamadım arkadaşında söylediği gibi kalkıp emzirmeye çalıştık ama emmek istemedi. Hangi anne çocugunun sağlığından daha çok düşünür uykuyu. Siz bizden daha çok mu düşünmüş oluyorsunuz bebeğinizi. Ben bu konuda daha fazla yorum yazmayacağım zira konu beni fazlasıyla gerdi.
Öncelikle bebeği uyuyanlara maşallah diyeyim benim kızımda 38 günlük geceleri en fazla 2 saat uyuyor gündüz ise 10-15 dakikalık kestirmeler yapıyor uyumadigi ve emmedigi zamanlarda da ağlıyor hep ama özellikle akşamları gaz sancisi tutuyor emerkende ağlıyor memeyle savaş veriyor resmen doktorumuza söylüyorum sağlıklı bebek ağlar diyor ve birşey vermiyor birde bu arkadaş yazmıştı ağzına birşeyler geliyor diye bizdede öyle bi çiğneme ve yutkunma hali ver yatarken acaba feflu belirtisimi