2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aylık aşısı yapılıpta bebeği huzursuz olan var mı dün aşı yapıldı uyumuyor pek kızım

Insallah en kısa zamanda geçer canım. Benimki de kilo kaybetmrdi hiç ama cok gazı var aksamları 5 6 saat ağlıyo damlada veriyorum pek fayda etmiyo

24 günlük bebeğim de reflü var anne sütü alıyor her emmesi de kusuyor ardından tekrar emmek istiyor sütün yetmiyor artık bu döngüden mama vermeyi düşünüyorum çünkü bebeğim az çoktan sürekli ağlıyor bu durumu yaşayan var mı neler yapıyorsunuz

Benim ilk kızımın reflüsü vardı fışkırır tarzda kusuyodu bütün emdiği geri çıkıyodu çok üzülüyodum ama her ay bi kilo alıyodu dr da kilo alımı iyiyse bişey yapmaya gerek yok demişti. Siz de kilo alımına bakın normalse doyuyordur memenizde durmak istiyodur siz belkide acıktı sanıyorsunuzdur. Bence önce kilo kontrolü yapın sonra mamaya başlayın

Reflü yatağı al canım bir de sağa yatır inşallah düzelir

Birde emzirdikten sonra hiç kıpırdatmadan reflü yastığına koyup bi beş on dk bekleyip sonra gazını çıkarıyordum

Insallah en kısa zamanda geçer canım. Benimki de kilo kaybetmrdi hiç ama cok gazı var aksamları 5 6 saat ağlıyo damlada veriyorum pek fayda etmiyo
Burada okuduğum yorumlara göre şu gaz damlası işe yaradı diyen yok.Benim oğlanda gazlı ama o kadar uzun ağlamıyor çok şükür...Hatta büyük oğlum diyor ki bebekte sarılık var dediydim anne kardeşimde sarılık yok ki kırmızılık var diyor gazdan kendini nasıl sıkıyorsa

Kac gunluk bebegin ? Bizdede anne sutu sariligi var 43 gunluk oldu devam ediyor 12 cikmisti degeri
31 günlüğüz..Ama 8 günlükken götürdük 10 çıktıydı.Bir daha götürmedik sürekli emiyor geçer diye .Ama bu sarılık çeşidini öğrenince korktum açıkçası zarar verir mi değeri yükseldi mi diye .Pazartesi götüreceğim doktora inş.Size dr ne önerdi peki

Ben kullanıyorum ama aynı şu an 7den beri ağlıyo uyumuyo doğru düzgün ememiyo

Vicol işe yarıyor ben bugün denedim.

Kızlar benim kızımn2 gecedir inlemeye başladı ya. Anlamıyorum neden ama içim gidiyor. Çok güzel uyuyor aslında ama inliyor kuzum ys içim parçalanıyor böyle. Gazdan olur diyorlae ama acaba uyandırıp gazını mıçıkarttırmaya çalılsam bilmiyorum hiç ö ya

Anne sutu sariligi ilk baslardaki sarilik gibi tehlikeli degilmis yani doktorum oyle soyledi bana. Ve onun gibi sık emzirmekle gececek olan bi sarılıkta degilmis. Anne sutundeki bi maddeyi sindiremediginden olusan bi durummus. Buyudukce sindirim sistemi gelistikce bu durum yavas yavas ortadan kalkarmis buda 3 ayı bulabiliyormis bunlari söyledi doktorum

Doğru söylüyor cocuk Aynen bi işe yapamıyo damla gazı olan bebek ne yaparsan yap geçmiyo dün gece bizş cok korkuttu bir saat kesintisiz ağladı yorgun düştü yavrum bagıra bagıra nasıl agladı ne yapmak fayda etmedi gece 3de uyudu

Aynen yaa karnı doydumu doymadımı hiç anlayamıyorum bu saatlerde ememiyo sancıdan
Aynen valla emmek istiyo iki çekiyor bagırıyor ememiyor bu baya bi sürüyor tabi Karnı da acılıyor ememiyor dört bes saat sürüyor valla en son sakinleşince emip uyuyo ama kendi de biz de çok yoruluyoeuz cok üzülüyo insan uyumak istiyo uyuyamıyo emmek istiyo ememiyo

Bize maflor diye bir prebiyotik verdi dr.gündüz verdim dün melek gibiydi pamuğum.ama gece coştu yine.bugun yatarken vericem bakalım cidden ise yariyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…