2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok normal duygular bunlar cnm çoğu anne yaşar böyle şeyler. Sakın ben kötü anneyim diye düşünme. Sonuçta yepyeni bir hayata başladın hemen adapte olman çok zor. Zamanla her şey daha da güzel olacak. Bende bazen diyorum ki birini büyüttüm ikincinin zor olacağını bile bile nasıl yaptım sonra diyorum ki iyi ki yapmışımsen biraz daha yoğun yaşıyorsun bu duyguları sadece. Zaman sadece zaman merak etme ilerde gülümseyeceksin kendine.

Kızlar oğlum sadece anne sütü alıyor,yani mama vermiyorum haliyle su da vermiyorum.Yalnız kafama takıldı,gaz damlası kullanıyoruz sabah akşam 8er damla. o da biraz tatlımsı..Acaba az da olsa su vermem gerekir mi acaba...Sonuçta tatlı bişey giriyor midesine.Doktora sormak aklıma gelmedi.Randevumuz 3 ocakta

Adı ne gaz damlasının bizde biogia kullanıyoruz gerçi pek faydası olmadı aksamları saatlerce gaz sancısı çekiyor bu gece yine 2 de uyudu da anne sütünde zaten su var bence gerek olmaz yine de doktora sor tabi bende vermiyorum su

Kizlar sizin bebeklerinin kaka yaparken sesli kakamı yapıyor bizim herzaman kaka gaz ile birlikte sesli çıkıyor da sizleri merak ettim

Hayatta ki en güzel seslerden biri o sesi duyunca içime bir ferahlık geliyor Bazen sesli yapıyor kaka gaz karışık bazen sessiz yapıyor sadece kaka...

Zaten sütün çoğunluğu su bence gerek yok diyecektir dr.

Kızlar sizin bebeklerin de kakası kokuyo mu annem anne sütü alınca ek gıda almadan kakası kokmaz diyo ama benim bebegimin kakası kokuyo koklayonca yaptıgını anlıyorum yani normal mi acaba sizde de var mı
Kokuyor canm ama kötü bir koku değil bazen yaptığını anlamıyorum ben kokluyorum koku gelmiyor ama açtığımda kaka oluyor

Kendini karamsarlığa düşürme bebeğine senden daha iyi kimse bakamaz zorlandığın için böyle düşünüyorsun bence bende tek kaldım 35 gün ev çok kalabalıktı annem anneannem vardı tek kalınca ne yapıcam diye kara kara düşündüm hep hazır yedim içtim sadece kızımla ilgilenmiştim üç gündür tekim kimse yok yanımda ilk gün burukluk vardı canım çok sıkıldı ama sürekli düşünüpte kendimi üzmedim sonucta artık bir ailemiz var güçlü olmaya çalış bebeğin tek SANa muhtaç şaunda

Anne sütünün yarısından fazlası su

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 26
Kizlar bebeğim dün kaka yapmadı zaten 24 saat ikiniyor gazı oluyor cikartsa da varmı siz dede böyle bir durum

Kizlar bebeğim dün kaka yapmadı zaten 24 saat ikiniyor gazı oluyor cikartsa da varmı siz dede böyle bir durum
Benim üç gün yapmadığı oldu ama yapıncada taşırdı bezinden. Anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar yapmaması normalmiş.

Kızlar sizin bebeklerin de kakası kokuyo mu annem anne sütü alınca ek gıda almadan kakası kokmaz diyo ama benim bebegimin kakası kokuyo koklayonca yaptıgını anlıyorum yani normal mi acaba sizde de var mı
Benim bebegimininde 2 3 gündür kokuyor kakasi biraz araştırdım üşütmüşse kokar yazıyordu ama bilemedim bende.

Canim rahat birak kendni temzlik mi kalsin yemek mi kalsn , su an cocugun ve sen.. brlikte uyuyun uyanin oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…