2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebek sıpa merkezine bakıyorum şimdi kizlar Ankara'da bildiğiniz biryer var mı fiyatları ne kadar kızım gazdan uyuyamiyor ise yarar gibi geldi
canım bence gazını çözeyim derken bu soğukta çocuğa başka hastalık çıkarma derim ben ..Daha çok küçük değil mi spa için

canım bence gazını çözeyim derken bu soğukta çocuğa başka hastalık çıkarma derim ben ..Daha çok küçük değil mi spa için
Masaj yapıyorlar canım iyi gelir diye düşündüm herzaman hasta olabilirler orası ayrı da fiyat olarak zorlayabilir henüz aramadim

Kızlar bugüm 26.günümüz bebeğimle ilkkez tek kaldık çok zorlandım çok ağladım ben yapamıyorum. Hormonlardan mı ne bilmiyorum bir türlğ oturtamadım hala kanullenemedim çok zor geliyor. İlk bebeğim ama şuam çok kötüyüm bilmiyorum sanki hiç yapamıycam gibi bakamıycam

Benim de ilk bebeğim, eşim şehir dışında ve ayda bir gelebiliyor. Annemle babamın yanındayım ama onlarda yaşlı ve hastalar. Çok zorlaniyorum evet ama küçücük birer can şu an bebeklerimiz, derdini söyleyemez aciz ve annesine muhtaç. Minicik gözlerine bakın kendinizi güçsüz hissedince, bu bile yeter. Güçlü olmak zorundayız, bu masumları biz istedik sonuçta. Yok öyle zor geliyor yapamıyorum, anneyiz biz artık. Emin olun güçlüsünüz, farkında değilsiniz sadece.

Sankş benim değik gibi bebek bilmiyorum sahiplenemiyorum ağlamak istiyorum sürekli. Bugün tek başıma çok zorlandım. Zorla sevmeye çalıştım bebeğimş hala tam sevemiyorum çok saçma kendimş çok kötü hissediyorum. Nasıl anneyim ben

Canım sakın ol önce yaparsın benim de ikinci çocuk 12 gunlukken yalnız kaldım kimsemde yok burda inan Allah o gücü veriyor kokla sev stres yapma lohusalik tamamen geçecek büyüyecek

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 43
Evet dik koyuyorum ama kendi kafasını yaslıyo göğsüme uyuyor zaten hep kucağımda durmak istiyo öyle uyuyo çok işime yaradı her işimi yapabiliyorum
Yenidoğan için çapraz olarak (yani bacaklar M biçiminde) yapıyorsun degilmi?hangi videoyu izleyip de yaptın banada atarmisin

Kızlar sizin bebeklerin de kakası kokuyo mu annem anne sütü alınca ek gıda almadan kakası kokmaz diyo ama benim bebegimin kakası kokuyo koklayonca yaptıgını anlıyorum yani normal mi acaba sizde de var mı

Kızlar sizin bebeklerin de kakası kokuyo mu annem anne sütü alınca ek gıda almadan kakası kokmaz diyo ama benim bebegimin kakası kokuyo koklayonca yaptıgını anlıyorum yani normal mi acaba sizde de var mı
Kokuyor evet sadece kötü bir koku değil ben de kokudan anlıyorum

Evet kokuyor bizimkininde ama cok rahatsiz edici bi koku degil

Kokuyor canım ama kötü kokmuyor.Kendine has bi kokusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…