2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnsallah ya gercekten zormus annelik.
Dediginiz gibi hic yoktan makat da sorun yok birde öyle olsa hic duramazdim sanirim

Sezeryan sonrasi rahimde kan pihtisi yasayan var mi, kanamam olmadi ve pihtiyi atamadim.. ne yasiycami bilemiyorum bugun doktor kondtolum var dogumdan sonra ucuncu kez..

Sezeryan sonrasi rahimde kan pihtisi yasayan var mi, kanamam olmadi ve pihtiyi atamadim.. ne yasiycami bilemiyorum☹ bugun doktor kondtolum var dogumdan sonra ucuncu kez..
Inanirmisin benim doğru düzgün kanamam bile olmadı.normal mi bilmiyorum ama pıhtıyı hastanedeyken atmıştım sanırım baya büyük bir parça.sonra hep leke leke geldi

Kızlar emzirme esnasında bebegin yutkunma sesinden anlıyorum sütun gelip gelmediğini. 7-8 dakika sonra memede ki sutu bosaltiyo. Süt boşaldığında yine emzirmeye devam mi etmeliyiz. 15 dakika emzirin diyorlar ya sizde durum ne.

Sezeryan sonrasi rahimde kan pihtisi yasayan var mi, kanamam olmadi ve pihtiyi atamadim.. ne yasiycami bilemiyorum☹ bugun doktor kondtolum var dogumdan sonra ucuncu kez..
Pıhtı kaldığını nasıl anladın ultrasonla mı baktı doktor benim hala kanamam devam ediyor ama sarıya döndü artık 35 gün oldu ben hep masaj yaptım karnıma yaptıkça kanama oldu hep

Zaten o ilk gelen ön süt sulu oluyor .Önemli olan sonraki yağlı asıl sütmüş yararlı olan . Bence emzirmeye devam edin..

Kızlar puset kullanıyor musunuz ne zaman kullanılır acaba? Ben bir kaç kere koydum denedim de durmadı içinde hiç rahat etmedi

Sürekli memede durmak istiyor annemler aç diyorlar sütüm var içiyor diyorum dinletemiyorum mama veriyorlar onu da tam bitirmiyor zaten
Açlık değil canım bizde de aynı durum var bı de mama verirsen o da gaz yapar sindiremez ki sütün yeter bu bebek aç diyip mama verenleri anlamıyorum bizim türk milleti hep öyle bana da ilk günden mama ver demişlerdi vermedim tabi gelişimi iyiydi

Kızlar puset kullanıyor musunuz ne zaman kullanılır acaba? Ben bir kaç kere koydum denedim de durmadı içinde hiç rahat etmedi
Ben 1 aylıkken başladım kullanmaya içinde rahat duruyor kızım hemen uyumaya başlıyor içine koyunca :)ayakları şimdiden dışarıya çıkıyor İki ay sonra kullanamıcaz sanırım

Doğduğundan beri kullanıyorum ben.poposunun alt tarafına bacaklarının arasına gelecek şekilde penye battaniye katlayıp rulo yapıyorum.öyle aşağı doğru kaymamış oluyor.

Hastaneden pusetle çıkardım oğlumu ben,evde kullanmıyorum.Bi yere gidip geldikçe arabada kullanıyorum.

Peki sling kullanan varmı? Ben aldım bugün geldi ama zor olacak sanki kullanimi

Bebek sıpa merkezine bakıyorum şimdi kizlar Ankara'da bildiğiniz biryer var mı fiyatları ne kadar kızım gazdan uyuyamiyor ise yarar gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…