2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende lansinoh kullanmıyorum bereket kreme biraz acıyı hafifletiyor göğüs pedi De kullanıyorum ikisi olmasa napardım bilmiyom zor bir durum nasıl vazgeçebilirim ısırmasından onu da bilmiyorm emerken de kendini sıkıyor :/benim kıza has bir durum anlaşılan hiç sıkıntıya da gelemez hemen sinirleniyor

Ya maşallah basıl sütünüz öyle akıyor benim hala yetmiyor kaldı ki akması. Ve okadar bitkş çayı içiyorum humana. Ve pekmez yiyorum tahin helvası hiçbiri etkş etmiyor daha doğrusu akaacak kadar değil hiç bugün sabahtan berş emzirdim yetmedş çok ağladı mama verdim 90cc onun üzerine uyudu kızım. 1 aylık olacaz cumartesi ve hala sütüm çok değil gece güzel toplanıyor mesela gece uyanırsa lıkır lıkır içiyor aöa gündüz yok öyle lıkır lıkır değil 3 5 kere çekio 1 kere yutkunuyor gündüzleri. Aslında gündğz uykusu çok yok ondan mı acaba sütüm olmuyor toplanmıyor sürekli emmek istiyor çünkü sabah uyanınca 2 saat öğlen uyuyor okadar ondan sonra gece 12 ye kadar uyumuyor 1 gibi uyuyor sabah 6 yada 7 ye kadar

Pompa yapmayı denedin mi? Pompa da sütü artırıyor. Bir de kafaya taktığın bişey varsa rahatlamaya çalış

Pompa yapmayı denedin mi? Pompa da sütü artırıyor. Bir de kafaya taktığın bişey varsa rahatlamaya çalış
Başlarda yapıyordum da şimdş yapmıyorum zaten kızım uyanıkken sürekli memede oluyoe eb fazla yarım saat susuyor duruyor sonra yine meme istiyor

Galactago kullanmıştım ben ilk zamanlar, çok farketmişti gerçekten işe yaramıştı. Tavsiye ederim.

Su içiyormuşun gündüzleri 3-4 lt su iç özellikle emzirdiktrn sonra en az 500 ml su iç ve uyu
Günde 3 defa 1 buçuk litrrlik su içiyorum mutlska. Gece dr doldurığ yanıma koyuyorum 1 buçuk litre her uyanınca içiyorım sabaha kadar o da bitiyor. Aşırı su içiyorum valla

Nasıl birşey o alayım bendr denemediğim kalmadı artık. Öyle hiç akacak kadar olmadı benim maalesef

Eczanede satılıyor, damla şeklinde. Günde 3 defa 15er damla, ben suya damlatıp içmiştim. C vitamini de var içinde. Onu kullandıktan sonra aşırı arttı benim sütüm. 30tl civarında diye hatırlıyorum fiyatını

Naturpy milk tea çayı var küp şeklinde ben onu kullanıyorum rezene içiyorum tabi bol su ve hurma vs istersen çaydan alıp deneyebilirsin bende işe yaradı.

Naturpy milk tea çayı var küp şeklinde ben onu kullanıyorum rezene içiyorum tabi bol su ve hurma vs istersen çaydan alıp deneyebilirsin bende işe yaradı.
Bende başka marka milk tea aldım yine fayda yok. Birde hergün 3 bardak rezene ce kimyon çayı içiyorum. 1 paker de humana bitirdim. Ama asla sütüm akacak kadar olmadı. Hep bir iyş bir kötü gidiyor.

Memeyi tam kavrayamazsa ısırma hissi oluyor. Eğer memeyi tam alabilirse ağzına sadece ilk ağzına aldığında acı olabilir sonra geçer. Ama alması gerekenden az alırsa memeyi o zaman sürekli acır ve yara olur.

Bende başka marka milk tea aldım yine fayda yok. Birde hergün 3 bardak rezene ce kimyon çayı içiyorum. 1 paker de humana bitirdim. Ama asla sütüm akacak kadar olmadı. Hep bir iyş bir kötü gidiyor.

illa sütünün akması gerekmiyor benimde iki çocuğunda da hiç sütüm akmadi ama sadece emzirdim mama kullanmadim eğer kilo alımı yeterli ise sütünüz yetiyordur.lutfen az diyip mama verme kilo kontrolu yaptır sağlık ocağında ve kendine güven sütüm var ve yetiyor diye düşün eğer mama döngüsünü kırmazsan artarak gider bu durum lütfen kendine güven

Memeyi tam veriyorum ağzına ama ucundan ısırarak başlıyor emmeye daha sonra ısırmayı bırakıyor

Normalde vermiyordum mama kaç zamandır ama 2 gündğr memeyş itiyor ağzında çekip uzatıp bırakıyor 2 gündür günde 3 kere felan mama veriyorum çok güzel yiyio uyuyor kızım ya anlamadım memeyi niye itiyor. Dilş pamukcuk olmuş ondan mı diycem ama mamayı yiyor. Pamukcuk için de hergün diline karbonatlı su ile gazlı bez ile sürüyorum hafifledi gibi ama ay bilmiyorum çok canım sıkıldı 2 gündür emmiyor ya aslında emse sütğm var bakıyorum emince lıkır lıkır çekşyoe ama birkaç kere çekiyor sonra eliyle itip diliyle uzatıp memeyi bırakıyor

Kızlar bana yardımcı olun neden oldu bilmiyorum 2 gündür memeyi istemiyor eliyle itip ağzında çekip uzatıyor memeyi sonra bırakıyor. Mama veriyorum bşr güzel içip uyuyor. Anlamadım nedne oldu dilinde pamukcuk olmuş ama karbonatlı su ile temizliyoruö gazlı bez ile. Hala var ama ondan mı acaba öyle olsa mamayı de yemez diyorum sanki ama bilemedim. Çok üzülüyorum niye böyle yapıyor

Yediğin bişey sütünün tadını mı bozdu acaba misal ben acı yiyince oğlumda aynı öyle yapıyor memeyi red ediyor

Valla
Yediğin bişey sütünün tadını mı bozdu acaba misal ben acı yiyince oğlumda aynı öyle yapıyor memeyi red ediyor
Valla canım her zaman yediğim şeyler yedim dünden berş böylr yapıyor. Dün mercimek çırbası ve kıymalı yemek vardı hani düşünüyorum ne yedim diye başka ama başka birşey yok. Sürekli pekmez ve tahin helva yiyorum zaten bol su içiyorum sabahları da normal kahvaltılık ve yumurta yani bu kadar

Dün değil de öncekş gün hamburger yedim öğlen acaba o mu rahatsız etti süte karışınca bilmiyorum ki. Dünden beri itiyor kızım ya

Benim de bazen oluyor gazdan oluyor ya da uykusu varsa emmek istemiyor o an zorlamiyorum çünkü zorlayınca daha çok ağlıyor sonra uyutuyorum tekrar kalkınca emiyor hemen mama vermeyin ben şuana kadar vermedim çünkü kilo alımı iyi arada meme reddi olacak sabırlı olmak gerekiyor benim ki de dün gece 2.5 a kadar uyumadı gazı vardı çıkaramadı ilk defa çok zordu artık kocama söylendim durdum yazık o da çok uğraştı uyumadi ilk defa sabrım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…