2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeklerde sırt dikeni diye bişey varmış bunu banyoda çıkarmak gerekiyormuş linkten ulaşmazsanız Google danu şekilde araştırıp okuyun bende ilk defa duydum bi arkadaşı an ben şok

Son düzenleyen: Moderatör:
Sab simplex adı

Kizlar bebeğim dün kaka yapmadı zaten 24 saat ikiniyor gazı oluyor cikartsa da varmı siz dede böyle bir durum
Benim bebek anne sütü alıyor her gün her altını açmaya en az dört kez kaka yapıyor. Eğer emziriyorsan kabızlık yapan şeyler yememeye çalış mümkünse ...Ben her gün dört beş tane incir yiyorum

Kızlar emzirdikten sonra göğsünüzde ağrı oluyor mu? Benim bazen emzirirken bazen de emzirdikten sonra göğsümde ağrı oluyor normal midir acaba?

Benim üç gün yapmadığı oldu ama yapıncada taşırdı bezinden. Anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar yapmaması normalmiş.
Birgün önce

Bene
Bende yiyorum cnm ama bende de kabızlık sıkıntısı var oğlumda da var bizim bagirsaklar sorunlu ins geçer

Kızlar benim kızın ısırma sorunu var çenesiyle memeyi ısırarak başlıyor emmeye göğüslerim fena oldu bir gün emzirirken bayılcam diye korkuyom ağrısı basıma vuruyor resmen emzik verdiğimden mi ısırıyor acaba Ayırt etmek için ağzını kocaman açıp öyle veriyom memeyi illa ucunu ısırarak başlıyo sizin bebişler de ısırıyor mu

Benimki memeyi ağzına tam yerleştiremediğinde öyle yapıyor. Çenesini hafif açmaya çalışıp memeyi iyice itiyorum

Benimki memeyi ağzına tam yerleştiremediğinde öyle yapıyor. Çenesini hafif açmaya çalışıp memeyi iyice itiyorum
Bende öyle yapıyorum ağzını açtırıyorum kocaman öyle veriyorum hatta kahverengi kısmın tamamı giriyor ama nafile illa ucunu ısırarak başlıyor her emzirdiğimde acı ağrı ve sızlama oluyo napcam bilemedim

Moralini bozmak istemem ama ben o acının geçeceğini düşünmüyorum, sadece alışıyoruz gibi geliyor bana

Benim de gogsum cok agriyordu krem falan kulandim ama gecmiyordu dogumdan sonra 3 gunde resmen gogus ucumdan kan geliyodu, sonra esim bana gogus ucuma uygun gogus bariyeri Aldi, o sekilde emzirmeye basladim, 1 hafta icinde butun agrilarim gecti, gogus bariyeri kulanirken hic agrimiyor. Simdi 3 haftalik bebegim ve gogus bariyeri olmadan da bebegimi emzirebiliyorum ustelik hic agrimiyor. Butun bayan arkadaslara tavsiyem bu durumda olan anneler gogus ucunuza uygun gogus bariyeri alip kulanmaniz, zaten bir sure sonra ona bile gerek kalmadan rahat rahat emzirebiliyorsunuz. Bu arada gogus bariyerinin hic bir sakincasi yok tamamiyle doktor lar tavsiye ediyorlar

Benim de gogsum cok agriyordu krem falan kulandim ama gecmiyordu dogumdan sonra 3 gunde resmen gogus ucumdan kan geliyodu, sonra esim bana gogus ucuma uygun gogus bariyeri Aldi, o sekilde emzirmeye basladim, 1 hafta icinde butun agrilarim gecti, gogus bariyeri kulanirken hic agrimiyor. Simdi 3 haftalik bebegim ve gogus bariyeri olmadan da bebegimi emzirebiliyorum ustelik hic agrimiyor. Butun bayan arkadaslara tavsiyem bu durumda olan anneler gogus ucunuza uygun gogus bariyeri alip kulanmaniz, zaten bir sure sonra ona bile gerek kalmadan rahat rahat emzirebiliyorsunuz. Bu arada gogus bariyerinin hic bir sakincasi yok tamamiyle doktor lar tavsiye ediyorlar

İkinci çocuk olmasıyla alakalı olabilir mi bilmiyorum ama çok şükür hiç göğüs ucu nda yara olmadı .İlk çocuğumda ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum.Yada en başta önlem aldım ondandır belki hemen ilk günden kremledim lansinohla göğsümü ara ara sıcak suyla yıkadım birde göğüs kalkanı koydum süt akıyor yoksa ...Şu anda hiç sorun yaşamadım çok şükür inşallah sonra da yaşamam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…