2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Memeyi tam veriyorum ağzına ama ucundan ısırarak başlıyor emmeye daha sonra ısırmayı bırakıyor
Ayy benimkide oyle ilk once degdiriyirum agzina bi sonra kocaman ac annem ağzını kocaman diyip birden sokuyom memeyi ozaman baya bi kısmını alıyor ağzına

Dün değil de öncekş gün hamburger yedim öğlen acaba o mu rahatsız etti süte karışınca bilmiyorum ki. Dünden beri itiyor kızım ya
Canım rezenen varsa kimyonlu rezene iç sütün tadını düzeltiyo o Yediğin etkilemiş mi etkilememiş mi o zaman anlarsın kaç günlük oldu bide canım

Canım rezenen varsa kimyonlu rezene iç sütün tadını düzeltiyo o Yediğin etkilemiş mi etkilememiş mi o zaman anlarsın kaç günlük oldu bide canım
Canım hergün ben 3 bardak rezene ve kimyon karışıtrıp içiyorum. Yarın tam 1 aylık canım

Canım hergün ben 3 bardak rezene ve kimyon karışıtrıp içiyorum. Yarın tam 1 aylık canım

Aynen bazen gaz olunca yapıyor onu farkwdiyorum hemen kaldırıp gaz çıkarıyorum devam ediyor ama 2 gündür derdimşz gaz da değil anlamadım valla. Daha kontrole gitmedik en son 2 haftalıktı gittik 300 graö almıştı. Buarada annem ve kaynanam 2 kete ağlasa aç bu aç meme de yemiyor ver mama ver hemen diyorlar çocuk da yiyince susuyor

Malesef etrafımızdaki insanlar herşeyi aç bu bebek diye yorumluyorlar sen bir sağlık ocağına götür kilosuna falan baktır kilosu iyiyse mama verme meme reddi olabiliyor en azından sütünü sağip verirsin biberon da verme çünkü içmesi kolay olunca memeyi istemiyor

Büyük ihtimalle çocuğun gazı var, benim oğlum gazı olunca öyle yapıyor. Memeyi alıyor 1-2 emiyor sonra çekip bırakıyor, kızarıyor. Gazını çıkarıp verince tekrar emiyor. ilk önce bende anlamamıştım memeyi istemiyor sanıp 2-3 defa mama verdim. Mamayı verince susup yiyordu. Gazdan oluyormuş.

Gaz için vicol diye bi damla var bitkisel, doktorunuza bir danışın bence uygun derse kullanın. Çok işe yaradı bizde. Bi derdi var belliki yavrucağın, gaz büyük ihtimalle.

Sütünü sagiyor musun? Benim oğlumda 2 3 gündür 5 dk emiyorsa sonra itiyor cekistiriyor bende çaresiz kaldığım yerden sütümü sagip veriyorum.

Mercimek gaz yapar belki gaz yaptı o yüzden ememiyor

Baştan beri kaç kez yedim ama mercimek çorbası hiç birinde böyle olmadı
Bilmiyorum canım ben hic yemedim gaz yapar diye mercimek fasulye nohut portakal çay kahve süt hepsi gaz yapıyor gerçi bn cok dikkat ediyorum yine de gazdan uyuyamıyo kızım dün gece 4de uyudu yine

Kızlar emzirdikten sonra göğüsleriniz kaç saat sonra doluyor Benim sağ göğsüm sola göre yavaş doluyo bir de sağ göğsümde bir kitle var özellikte gece göğüslerim şişince farkediliyor ne olabilir acaba bilen var mı

Meme ucunun hemen yanindami?yani çevresinde mi

Kızlar benim oğlum emdikten sonra ağzında birşeyler varmış gibi geviş getiriyor özellikle geceleri oluyor emzirip uyutacagim birsüre sonra başlıyor çiğnemeye.sonra eli kolu durmuyor kundak yapıyorum kıyameti koparıyor.reflu olabilir dendi reflu yatağında yatırıyorum yine aynı.bu nedir varmı yaşayan

Bnm kızımda yapıyo sanki ağzında sakız varmide asidi ağzına geliyo ondan yapıyolar mutlaka gazını almak lazım birde eğimli yatırmak gerek. Ama yinede yapıyo normal bi durum bnce.

Yaa benimde aynısı canım hatta ben midesi bulanıyor herhalde diyorum ağzını öylr yapınca. Ama reflü mü acaba. Aynen elleri kollarını çok oynatıyor ondan sonra uyysa bile uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…