2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bnm kızımda yapıyo sanki ağzında sakız varmide asidi ağzına geliyo ondan yapıyolar mutlaka gazını almak lazım birde eğimli yatırmak gerek. Ama yinede yapıyo normal bi durum bnce.
Emziriyorum gazını alıyorum ağzında biseyler var gibi yeniden uyanıyor.hoppa bida emziriyorum uyusun diye kısır döngü gibi

Yaa benimde aynısı canım hatta ben midesi bulanıyor herhalde diyorum ağzını öylr yapınca. Ama reflü mü acaba. Aynen elleri kollarını çok oynatıyor ondan sonra uyysa bile uyanıyor
Kundak yapıyormusun? Ben yapcam artık yoksa eli kolu durmuyor kendi kendini uyandırıyor

Ben baştan beri yapıyorum yoksa tutulmuyor ki ufacıklar. Ama artık ellerini koydurmuyor hiç çok rahatsız oluyor
Benimkininde eli kolu oynicak yoksa çıldırıyor ama uyutmuyor kendinide.moro refleksi hala devam ediyor yarın 40miz doluyor çok şükür.biraz daha kendine gelir insaALLAH

Biz başladık gece mesaisine emzir gazını al uyusun 3dk sonra sapirdanarak uyansın aglasin tekrar emzir gazını al ..... faslı baslamistir annem bakıyor şuan o olmasa napardim Rabbim

Gece uykusuna dalmak tam bir kabus ..Bağırıyor,memeyi tutmuyor,ağlıyor..Bide kolları çırpınma mı desem titreme mi desem bilemiyorum,sakinlesene kadar sallıyor hiç durmadan.

Biz başladık gece mesaisine emzir gazını al uyusun 3dk sonra sapirdanarak uyansın aglasin tekrar emzir gazını al ..... faslı baslamistir annem bakıyor şuan o olmasa napardim Rabbim
Aynen bizimkinin de saatleri geldi emzir memede uyusun yatağına koy geri uyansın tekrar emzir uyusun tekrar uyansın bu şekilde eşime çemkirene kadar devam sinirimi ondan çıkarıyorum garibim

Gece uykusuna dalmak tam bir kabus ..Bağırıyor,memeyi tutmuyor,ağlıyor..Bide kolları çırpınma mı desem titreme mi desem bilemiyorum,sakinlesene kadar sallıyor hiç durmadan.
Bizimki de bu saatlerde memeyi alırken ağlıyo dudağının ucundaki memeyi bulamıyo sinirleniyo tutunca da sanki ben vermmemişim gibi söylene söylene emiyo sinirli kızım

Bizimki de bu saatlerde memeyi alırken ağlıyo dudağının ucundaki memeyi bulamıyo sinirleniyo tutunca da sanki ben vermmemişim gibi söylene söylene emiyo sinirli kızım
Yemin ederim aynı benim oğlum da..Memeyi bulamıyor sinirleniyor sonra fark ediyor memeyi bi saldırışı var günlerdir emmemis gibi.Homurdanarak emiyor

Suan ayni durumdayiz biz de .. Karni doydu uyudu biraktim gozunu acti emzik verdim zorla alistrdim bu arada tukurdu, homurdaniyor gazini alsam tekrar uyanacak sut de pek kalmadi meme aciyor artik , gozunun icine bakiyorum kapanir braz dinlenr mi die

Suan ayni durumdayiz biz de .. Karni doydu uyudu biraktim gozunu acti emzik verdim zorla alistrdim bu arada tukurdu, homurdaniyor gazini alsam tekrar uyanacak sut de pek kalmadi meme aciyor artik , gozunun icine bakiyorum kapanir braz dinlenr mi die
Bende emzik deniyorum ama tutmuyor ilk kızım da tutmamıştı kauçuk uçluyu denemiştim onu tutmuştu bunda da ondan alıp deneyeyim diyorum çünkü memede uyumak istiyor halim kalmadı

Bende emzik deniyorum ama tutmuyor ilk kızım da tutmamıştı kauçuk uçluyu denemiştim onu tutmuştu bunda da ondan alıp deneyeyim diyorum çünkü memede uyumak istiyor halim kalmadı
Ben de bi yirmi tane denemidimdir Avent aldi cok mutluyum uclari hep ayni dediler ama Avent Ultra Air tavsye ederm

Kizlar oglumun kakasi 4 gundur yesil. Gecer diye dusundum ama sariya donmedi. Pazartesi dr a goturecegim ama oncesinde siz deneyimli annelere sormak istedim. Sizce neden yesil geliyordur? Gunde 10-12 defa bez degistiriyorum hepsi de cisli ve kakali oluyor.Sadece Anne sutu veriyorum. Kilo almasi da Cok yavas normalde persembe gunu randevum vardi duruma gore dr mamaya baslariz demisti ama kakasinin rengi degismezse pazartesi goturecegim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…