- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Dün bizde meme sevdalısı olduk normalde bukadar değildi.karnini doyurur uyurdu dün habire meme istedi ( büyüme atağı dönemindeyiz galiba) hamur gibi oldu memeler boşaldı.emzik denedim bende tutmuyor bile.Suan ayni durumdayiz biz de .. Karni doydu uyudu biraktim gozunu acti emzik verdim zorla alistrdim bu arada tukurdu, homurdaniyor gazini alsam tekrar uyanacak sut de pek kalmadi meme aciyor artik , gozunun icine bakiyorum kapanir braz dinlenr mi die
Yeşil kaka sütün ilk 4-5dk akan şekerli sütü sarı kaka ise sonradan gelen yağlı sütü alınca oluyor diye biliyorum.yani yeşilde de korkulacak bisey yok.biraz daha uzun tutabilirsin memede.tabi doktora sor yinedeKizlar oglumun kakasi 4 gundur yesil. Gecer diye dusundum ama sariya donmedi. Pazartesi dr a goturecegim ama oncesinde siz deneyimli annelere sormak istedim. Sizce neden yesil geliyordur? Gunde 10-12 defa bez degistiriyorum hepsi de cisli ve kakali oluyor.Sadece Anne sutu veriyorum. Kilo almasi da Cok yavas normalde persembe gunu randevum vardi duruma gore dr mamaya baslariz demisti ama kakasinin rengi degismezse pazartesi goturecegim .
Aynen benim kizimda sürekli yapıyor özellikle yatırınca hepsinde var olduğunu öğrenince rahatladım biraz bende reflu mü diye düşünüyordumKızlar benim oğlum emdikten sonra ağzında birşeyler varmış gibi geviş getiriyor özellikle geceleri oluyor emzirip uyutacagim birsüre sonra başlıyor çiğnemeye.sonra eli kolu durmuyor kundak yapıyorum kıyameti koparıyor.reflu olabilir dendi reflu yatağında yatırıyorum yine aynı.bu nedir varmı yaşayan
Nasil bozuldu kiBenim kızda aventin emziğini aldı ama çok çabuk bozuldu şimdi dr broWs düşünüyorum
Keske tutsa buyuk rahatlik, ilk seferde benim kzim da tutmuyor tekrr veriyorum tekrr veriyorum hatta arkasndan tutuyorum derken almak zornda kaliyorDün bizde meme sevdalısı olduk normalde bukadar değildi.karnini doyurur uyurdu dün habire meme istedi ( büyüme atağı dönemindeyiz galiba) hamur gibi oldu memeler boşaldı.emzik denedim bende tutmuyor bile.
Yaa benimkide oyle küçük bidiklar ne tatlı ya.hatta videoya alasim var o halini ölüyorum gülmekten haamm diye bir saldırışı var sanki günlerdir ac bıraktım cocugumuYemin ederim aynı benim oğlum da..Memeyi bulamıyor sinirleniyor sonra fark ediyor memeyi bi saldırışı var günlerdir emmemis gibi.Homurdanarak emiyor
Bende tekrar tekrar zorla verdim ama kusacak gibi oluyorKeske tutsa buyuk rahatlik, ilk seferde benim kzim da tutmuyor tekrr veriyorum tekrr veriyorum hatta arkasndan tutuyorum derken almak zornda kaliyor
Dr a yazdım bugün reflu gibi duruyor dedi.surup verdi.ama sunuda düşünüyorum biz 9 gündür prebiyotige başlamıştık ve bu ağız sapirdatma bir haftadır var acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum.siz kullaniyormusunuz gaz damlasi/prebiyotik falan?Aynen benim kizimda sürekli yapıyor özellikle yatırınca hepsinde var olduğunu öğrenince rahatladım biraz bende reflu mü diye düşünüyordum
Hadiya deneyim bakalım nette baktım biraz dediğin gibi de diyorlar başka rahatsızlıkta olabilir diyo inşallah süt kanalıdırO süt kanalı diye biliyorum ordanbastırıldığı zaman süt geliyor
Emzik içine tükürük almaya başladıNasil bozuldu ki
Senin yediğin dende olabilir biraz daha devam ederse Dr goturursunKizlar oglumun kakasi 4 gundur yesil. Gecer diye dusundum ama sariya donmedi. Pazartesi dr a goturecegim ama oncesinde siz deneyimli annelere sormak istedim. Sizce neden yesil geliyordur? Gunde 10-12 defa bez degistiriyorum hepsi de cisli ve kakali oluyor.Sadece Anne sutu veriyorum. Kilo almasi da Cok yavas normalde persembe gunu randevum vardi duruma gore dr mamaya baslariz demisti ama kakasinin rengi degismezse pazartesi goturecegim .
Bizde kullanıyoruz probiyotikDr a yazdım bugün reflu gibi duruyor dedi.surup verdi.ama sunuda düşünüyorum biz 9 gündür prebiyotige başlamıştık ve bu ağız sapirdatma bir haftadır var acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum.siz kullaniyormusunuz gaz damlasi/prebiyotik falan?
Ön sütü çok fazla alıyor yağlı süt sarı kaka yaptırır. Kilo alımıda az ise ön sütle karnını doyuruyor. Bnm tavsiyem emzirmeden önce biraz sağmanız sonra emzirmeniz. böylece bebek ön sütle karnını doyurmaz bence bi deneyin.Kizlar oglumun kakasi 4 gundur yesil. Gecer diye dusundum ama sariya donmedi. Pazartesi dr a goturecegim ama oncesinde siz deneyimli annelere sormak istedim. Sizce neden yesil geliyordur? Gunde 10-12 defa bez degistiriyorum hepsi de cisli ve kakali oluyor.Sadece Anne sutu veriyorum. Kilo almasi da Cok yavas normalde persembe gunu randevum vardi duruma gore dr mamaya baslariz demisti ama kakasinin rengi degismezse pazartesi goturecegim .
Yeşil kaka sütün ilk 4-5dk akan şekerli sütü sarı kaka ise sonradan gelen yağlı sütü alınca oluyor diye biliyorum.yani yeşilde de korkulacak bisey yok.biraz daha uzun tutabilirsin memede.tabi doktora sor yinede
Senin yediğin dende olabilir biraz daha devam ederse Dr goturursun
Ilk goguste 40-45 dk veya 30 dk kaliyor sonra biraz gazini aliyorum diger gogsumu veriyorum onda da uykuya dalana kadar kaliyor. 30dk-1saat degisiyor. Devamli memede kalmak istiyor. Sagma islemini denedim gogus ucumu yara yapti biraktim. Manuel siparis verdim birde onunla deniyecegim.Ön sütü çok fazla alıyor yağlı süt sarı kaka yaptırır. Kilo alımıda az ise ön sütle karnını doyuruyor. Bnm tavsiyem emzirmeden önce biraz sağmanız sonra emzirmeniz. böylece bebek ön sütle karnını doyurmaz bence bi deneyin.
Evet canim bazen bizde de oluyor, her zaman olmuyor cok uykusu varsa akmiyor meseka emzurdikten sora akiyor baska zaman almiyorBende tekrar tekrar zorla verdim ama kusacak gibi oluyor
Yok biz kullanmiyoruz gaz damlası benim kızımda doğduğu günden beri var bu hareket doktor bizde çok sik ve cok sıvı kaka yaptıgı için sindirim enzimi eksikliğinden şüphelenip relaktaz diye bir damla verdi laktaz enzimi içeren onu kullanıyoruz sadece ama bu ağıza gelme olayını bu ay ki kontrolde sorucam doktora bakalım ne diyecek size ne surupu verdi reflu içinDr a yazdım bugün reflu gibi duruyor dedi.surup verdi.ama sunuda düşünüyorum biz 9 gündür prebiyotige başlamıştık ve bu ağız sapirdatma bir haftadır var acaba ondan olabilirmi diye düşünüyorum.siz kullaniyormusunuz gaz damlasi/prebiyotik falan?
Gerckten 40 dk emziriyor musunuz bizim icin cok uzun sure, yani 10 dk diyelim en uzun 15 dk tek meme emzryorum her seferinde ben yanlis mi yapiyorum acabaIlk goguste 40-45 dk veya 30 dk kaliyor sonra biraz gazini aliyorum diger gogsumu veriyorum onda da uykuya dalana kadar kaliyor. 30dk-1saat degisiyor. Devamli memede kalmak istiyor. Sagma islemini denedim gogus ucumu yara yapti biraktim. Manuel siparis verdim birde onunla deniyecegim.
hergun degisik seyler yedim Belki yedigimden dolayidir diye ama gecmedi. Daha one sariydi 4 gundur koyu yesile dondu.
Ayrica cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar.
Benimki de 46 günlük bende henüz hiç dışarı çıkarmadım istiyorum çıkarmak ama bende korkuyorum hasta olur diye havalar da baya soğudu artık bide nasıl giydirip çıkarmak lazım bi türlü karar veremiyorumKizlar merhaba.Ben de bir sey soracagim sizlere..Benim bebegim 46 gunluk oldu bugun. 1.5 aylik..Bebeginizi hastane disinda bir yere cikardiniz mi hic???Acik havayi kastediyorum ev oturmalari degil.Onlar sakincali daha cunku.Gecenlerde bir yazi okudim.4 gunlukten itibaren bebekler her gun acik havaya cikarilabikir diyor.Benimki hep evde.Sicak ortamda..Cabuk hastalansin istemiyorum ama bir yandan da korkuyorum.Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda??
Ben soguk olsa da cikarmak istiyorum bir denemek istiyorum.Biraz daha cesaret bulmak icin.sorayim.dedim.Ben genelde hastaneye gittigimizde altina ayakli pantolon ve uzun kol ust ve disina tulum giydiriyordum.Polar sapkali takimi va rkalin onu giydirdimbir kere de ama kalin tulumlar oluyor astronot tulumlar ondan almayo dusunuyorum.Bir de kundak almistim hazir kundaklardan disi kalin ona da sarabilirim.diye dusunuyorum..Bir 15 dakika hava alsa yeter..Benimki de 46 günlük bende henüz hiç dışarı çıkarmadım istiyorum çıkarmak ama bende korkuyorum hasta olur diye havalar da baya soğudu artık bide nasıl giydirip çıkarmak lazım bi türlü karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?