2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bugün 2 aylık aşılarımızı olduk çok ağladı içli içli şuan ateş nöbetindeyim bakalım olacak mi oğlumda olmamıştı aşılarda ateş inşallah kızımda da olmaz 2 aylık olanlar boy kilo durumlarınız nasıl biz 4.900 kilo boyda 59 cm 1 kilo almışız bu ay

Kizlar bugün 2 aylık aşılarımızı olduk çok ağladı içli içli şuan ateş nöbetindeyim bakalım olacak mi oğlumda olmamıştı aşılarda ateş inşallah kızımda da olmaz 2 aylık olanlar boy kilo durumlarınız nasıl biz 4.900 kilo boyda 59 cm 1 kilo almışız bu ay

57 gunluguz ben normalde sütün yettiğini düşünüyorum ama bir buçuk gibi uyudum gecede iki kez kalktim dun sabahta sekiz gibi uyandım daha yatıp uyuyamadım aksam altidan gece bire kadar kızım hiç uyumadı sürekli emmek istedi emzirdim yatırdım ellerini emdi sürekli. O arada yarim saat uyumusum gerçekten farketti azda olsa süt oldu. Yanı yemek içmek tek başına yeterli değilmiş onu gördüm uyuyup dinlenmekte gerekiyormuş .milletin lafına takillip çok stres yapmayın duymayın hatta zor ama insanlar psikoloji bozmayı çok seviyor malesef. fırsat buldukça uyumaya çalışın. Inşallah zamanla artar

Su anlattiklarina bakiyorim sasiriyorum cidden, sana gelip karnini doyurmayi nasil bekleyebilir, sana kahvalti hazirlamasi lazim bi de bebegi oyalasin ki sen bi seyler yiyebilesin bizler su an o durumdayiz, bi de nasil hizmet beklerler sasiriyorum ben

Benim gorumcem gecenlerde benden waffle yapmami istedi:))Her haftasonu yemekte bizdeler.Kayinvalidem pisirir ben de yardim ederim.Bebekli kadin ben de bir sey yapayim getireyim demez.Elini kolunu sallaya sallaya gelir.Benim bebekle zar zor pisirdigim bana 2 gun yetecek yemegi de coluk cocuk yer giderler..Bir de memnuniyetsiz memnuniyetsiz bakar disaridan yemek soyleyip agirladik diye..

Kimyon bildiğimiz toz kimyon mu yoksa çay formu mu var? Ben rezeneyi sallama çay olarak içiyordum siz aktardan mı aldınız?

Yuh waffle istediği zaman yaptım deme sakın? Ne anlayışsız tipler var

Gececek nasilsa, ne diyelim bu gunlerde kim yanimizda kim halden anliyor o insanlari kaybetmemek lazim.. Kendi basimiza yetebiliyoruz neyse ki, sukredecek cok sey var.. Bende bi kac oyle muamele gordum de zaten zombi gbiyim 3 4 saat uyuyup ancak kendime yetiyorum valla halden anlasinlar lutfen

Aynen oyle..Ben kasmiyorum zaten.Ama anlayis olmadigini seziyorum.Eskisi gibi agirlanma bekliyorlar.Kimse kusura bakmasin..

Aynı benim kayınvalide hep annem alıyor kucağına diye trip atar alınır vs ama onların akrabası geldiği zaman alır sever ilgileniyormuş gibi gösteriş yapar ne sinir oldum o zamanlar annem varken bile değiştirmedi altını ilk zamanlar gece hep annem Kalktı ben uyuyim diye kapısını kapattı mışıl mışıl uyudu ya bir kere ben kalkayım siz uykusuz kaldınız demedi ben de bütün ev işini onun üstüne yıktım kahvaltıyı hazırlar akşam yemekleri yapar temizliği yapardı annem sadece kızımla ilgilendi saçma sapan konuşmalar yapıyor bazen hiç lafın nereye gideceğini tartmaz Kötü niyetli yapmıyor diye düşünüyorum ama bazen öyle de olsa tahammül edemiyorum neyseki eşim görüyor annesinin hatalarını da bana destek oluyor annesini uyarıyor yani yoksa kavga dövüş hak getire :)Allahtan tek çocuk da görümce elti derdim yok

Son düzenleme:
Maşallah kuzuya boyu uzun olcak benim kız 11 gün önce 5200 gram 55 cm di 4 gün sonra 2 aylık olucak

Perşembe günü de bizim aşımız var.Bakalım napicaz..

Ameliyatımın 5. Günü akşam yemeğini sen yap dedi ben yapamam dışardan isteyecez dedim başladı biz eskiden 3. Gün ayaklaniyorduk diye dedim o devir kapandı ne zaman iyi hissedersem o zaman kalkarım

Ahahha gülerek okudum vallaha aynı benim kayınvalidem oda bana aynı şeyler söylüyor üşüyo diyo bi gün geliyo bunalıyo diyo gazı oldugunu bi türlü inanamadı kadın deli ediyo beni o gelince stres oluyorum gözünü örtüyo benimki de örtmeyince uyumaz diyo emziği vermezsen uyumaz diyo gazı var diyorm anlamıyo

Valla ne gelenim ne gidenim ne karışanım var .Kendi çabalarımla büyütüyorum çok şükür .Kimseye ihtiyacım yok şu anda inşallah olmazda.. Ben yapı gereği sanırım hiç rahat edemem evimde biri kalınca falan ancak bir iki gün dayanabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…