Kızlar birde emzik vermek hem istiyorum hem istemiyorum kararsız kaldım.chicconun emziği gelmişti hediye onu beğenmedi öğürüyor resmen tutturamadım siz kullaniyormusunuz memnun musunuz ve marka öneriniz nedir?
Kızlar birde emzik vermek hem istiyorum hem istemiyorum kararsız kaldım.chicconun emziği gelmişti hediye onu beğenmedi öğürüyor resmen tutturamadım siz kullaniyormusunuz memnun musunuz ve marka öneriniz nedir?
Ben ilk kızımda da vermiştim şimdi de veriyorum. Hem çalışıyorum bakana kolaylık olsun hem de benimkiler mama destekli büyüyor. Emme güdüsü için veriyorum. Emmek istemiyor karnı tok fakat uykusu varsa uykuya dalana kadar veriyorum sonra çekiyorum ağzından.
Sadece anne sütü alan bebek obez olmaz benim de ilk oğlum çok kiloluydu bebekken doktor mama mi veriyorsun demişti anne sütü dedim bişey olmaz o zaman dedi mama verme dedi
Yok canım normal bence benim oğlumda öyle sadece anne sütü alıyor ... Evde tartıya önce kendim çıkıyorum sonra kucağıma alıp çıkıyorum fark 6100 g geldi 200 g sini düşsem 5900 eder daha 5 gün var 2 aylık olmasına.Öyle kiloluda durmuyor..Biz birde 2500 g doğduk eski fotolarına bakıyorum çöp gibiymiş
Chicco dahil butun emzikleri denedik arkadasim ondermisti Avent Ultra Air ucu hepsinden farkli bi tek onu tuttu valla uc tane de yedek aldim simdi trendyolda uygun
Sadece anne sütü alan bebek obez olmaz benim de ilk oğlum çok kiloluydu bebekken doktor mama mi veriyorsun demişti anne sütü dedim bişey olmaz o zaman dedi mama verme dedi
Chicco dahil butun emzikleri denedik arkadasim ondermisti Avent Ultra Air ucu hepsinden farkli bi tek onu tuttu valla uc tane de yedek aldim simdi trendyolda uygun
Hanimlar burda bir arkadasin bebeginde uzamış sarılık vardı kimdi o bulamadim bi türlü kendisi bunu görürse burdayım desin son durumlarini merak ettim de
Kolik olan bebekler gerçekten 4. Ayda kendiliğinden geçiyor o ağlama krizleri. tabi bebek bu biri bitip biri geliyor 4 aydan sonra uyku eğitimi lazım emerek yada sallanarak uyumaya devam ederlerse gece sürekli uyanacaklardir.kendiliginden öğrenmelerini beklememek lazım. uykuyu seven bebek annelerinin birşey yapmaya ihtiyaçları yok ama gittikçe alisacaktir sallanmaya emmeye önceden 20 dakikada uyuyan bebiş daha uzun sürede uyuyacaktir. Öyle böyle büyüyorlar kuzular
Hanimlar burda bir arkadasin bebeginde uzamış sarılık vardı kimdi o bulamadim bi türlü kendisi bunu görürse burdayım desin son durumlarini merak ettim de
Bizdik canım 35 günlük falandı götürdüğümüzde değeri 10 çıktı doktor önemli değil geçer falan dedi.Şimdi takip ediyorum bayağı açıldı rengi azaldı sarılığı.Kalça ultrasonu için götürdüğümde tekrar sorarım..Sizinki nasıl oldu.
Kolik olan bebekler gerçekten 4. Ayda kendiliğinden geçiyor o ağlama krizleri. tabi bebek bu biri bitip biri geliyor 4 aydan sonra uyku eğitimi lazım emerek yada sallanarak uyumaya devam ederlerse gece sürekli uyanacaklardir.kendiliginden öğrenmelerini beklememek lazım. uykuyu seven bebek annelerinin birşey yapmaya ihtiyaçları yok ama gittikçe alisacaktir sallanmaya emmeye önceden 20 dakikada uyuyan bebiş daha uzun sürede uyuyacaktir. Öyle böyle büyüyorlar kuzular
Valla bende onu düşünüyorum benim kızımın çok gazı var bazen memede uyuyo ama genelde ayagımda sallıyorum ve az uz sallama değil iki saatte anca uyuyo uyuyo uyuyo uyanıyo derin uykuya geçene kadar iki saat uğrasıyorm çok zor uyuyo gazı geçince nasıl olcak cok merak ediyorum insallah simdi gazı oldugu icin uyanıp duruyodur hep böyle olursa cok zor uyanıyo ıkınıyo kızarıyo falan
Aynisini yasiyorum ben de dun muaynemiz vardi gaz olmaz baslarda bebeklerde dedi doktor, memede uyuyor bildgin yatagina koyunca aciyo gozleeini ciglik cigliga, tekrar aliyorum tekrar memede uyuyor. Kendini guvende hissetmek istiyorlar
Benimki memede uyuyor yatırıyorum yerine feryat figan sabaha kadar memede kalsa kalır anne yani. besigimiz var o çok iyi oldu benim için uyanınca pispisliyorum arada sallıyorum dalıyor tekrar
Kızlar hepsiburadadan otri bebe yedek uç aldım eczanelere göre yarı yarıya fiyatı var 11.9 tl aldım eczane 22 tl almıştık bilginiz olsn diğer otri bebe ürünleri de çok uygun
Bizdik canım 35 günlük falandı götürdüğümüzde değeri 10 çıktı doktor önemli değil geçer falan dedi.Şimdi takip ediyorum bayağı açıldı rengi azaldı sarılığı.Kalça ultrasonu için götürdüğümde tekrar sorarım..Sizinki nasıl oldu.
Bizim dün tekrar tahlil yapildi 7ye düşmüş cok sükür yinede 15 gun sonra tekrar cagirdi ama 10un altina düşünce tamam diyoruz dedi. Ne zaman cekilecek kalca ultrasonunuz kac günlük bebis
Merhabalar ben Tracy Hogg hanimefendinin Ebeveyn sorunlarina mucizevi cozumler diye bir kitabini okuyorum orada yaziyor ki sutte uyku yapan bir madde varmis 10 dakika sonra etki ediyormus o yuzden genelde bebekler 10 dakika icinde uykuya dalarmis pes etmeyin altini filan acin uyanir. Ben uyandirip uyandirip emziriyorum bir dakika emip geri uyuyorsa yine altini aciyorum ya da gazini cikariyorum cunku bazen gaz sikistiriyor aglamaya basliyo memeyi itiyor biraz gegirtip bi on dk bekliyorum sonra devam ediyor.