Maalesef herşeyi onlar biliyor destek olsalar moral verseler belkide sütüm gelecek ama yok illa laf sokacaklar eşim su an şehir dışında gelir gelmez bir kaç gün bi yerlere kaçmayı planlıyorum telefonumu dahi kapatacam o durumdayım
Kızlar aktardan rezene, anason ve kimyon aldırmıştım, çocuk sünnet olunca birde gaz sancisiyla uğraşmasın yavrum dedim. Sabah akşam üçünü birer çay kaşığı karıştırıp demleyip içiyorum. Şükür baştan beri aman aman gaz sorunumuz yoktu, biraz pışpış masaj fln çıkıyordu ama bu çaydan sonra çocuk uykusunda çıkarmaya başladı gazını. Gaz sorunu yaşayan kesin denesin, uyku süreside yarim saat kadar uzadı sanırım. Tavsiye ederim
Al bendende okadar.duzelir dendi 40ndan sonra dahada kötü oldu sanki uykuları.bugun saat 10.30da kalktı hala ayakta yarim saat demiyor uykusu.ansizin uyaniveriyor.babasına devrettim heryerlerim ağrıyor Çok halsizlestim.bugun
Ameliyatımın 5. Günü akşam yemeğini sen yap dedi ben yapamam dışardan isteyecez dedim başladı biz eskiden 3. Gün ayaklaniyorduk diye dedim o devir kapandı ne zaman iyi hissedersem o zaman kalkarım
Cok garip gerckten bunlari yasamak icin omur gidiyor, yemek yap cay demle misafir agrla o arada bebek ne olacak , kosturdugun icin sut de azaliyor, bi de derler bebek uyuyunca anne de uyumali
Al bendende okadar.duzelir dendi 40ndan sonra dahada kötü oldu sanki uykuları.bugun saat 10.30da kalktı hala ayakta yarim saat demiyor uykusu.ansizin uyaniveriyor.babasına devrettim heryerlerim ağrıyor Çok halsizlestim.bugun
Aynen benimkide uyumuyo 15 20 dk uyuyo uyanıyo derin uyumuyo kıvranarak uyanıyo ne zaman gececek bu gaz cok merak ediyorum geçince akıllanacak mı acaba uyuyacak mı insan yemeği bile zor yapıyo valla gecede uyumuyo
Yok canım normal bence benim oğlumda öyle sadece anne sütü alıyor ... Evde tartıya önce kendim çıkıyorum sonra kucağıma alıp çıkıyorum fark 6100 g geldi 200 g sini düşsem 5900 eder daha 5 gün var 2 aylık olmasına.Öyle kiloluda durmuyor..Biz birde 2500 g doğduk eski fotolarına bakıyorum çöp gibiymiş
Aynen benimkide uyumuyo 15 20 dk uyuyo uyanıyo derin uyumuyo kıvranarak uyanıyo ne zaman gececek bu gaz cok merak ediyorum geçince akıllanacak mı acaba uyuyacak mı insan yemeği bile zor yapıyo valla gecede uyumuyo
4.ayda geçer diyorlar ya bakalım insaALLAH hemen geçer.yavrum kıvranıyor kizariyor uyuyamıyor dogruduzgun. Birde atak evresinde galiba sürekli meme istiyor buaralar anca memede sakinliyor
Gece uyusa yine oda iyi vala gündüz bi şekilde geçiyo ama gece uykusuzlukta eklenince cok zor oluyo bazen 1 de uyuyo bazen 2 3 4 belli olmuyo 1 de uyuyunca ben şükrediyorum bide benim kızımın derin uykuya geçmesi cok zor oluyo mesela memede uyuyo yatırıyorm uyanıyo bidaha uyuyo uyanıyo ayagımda sallıyorum onda bile kaç.kere uyanıyo uyanıyo en sonunda uyuyo 2 saat falan sürüyor böyle böyle
4.ayda geçer diyorlar ya bakalım insaALLAH hemen geçer.yavrum kıvranıyor kizariyor uyuyamıyor dogruduzgun. Birde atak evresinde galiba sürekli meme istiyor buaralar anca memede sakinliyor
Kızlar birde emzik vermek hem istiyorum hem istemiyorum kararsız kaldım.chicconun emziği gelmişti hediye onu beğenmedi öğürüyor resmen tutturamadım siz kullaniyormusunuz memnun musunuz ve marka öneriniz nedir?
Kızlar birde emzik vermek hem istiyorum hem istemiyorum kararsız kaldım.chicconun emziği gelmişti hediye onu beğenmedi öğürüyor resmen tutturamadım siz kullaniyormusunuz memnun musunuz ve marka öneriniz nedir?
Ben mamajoo almıştım aslında emmek istiyo midesi bulanmıyo ama düşürüyo sadece uyuyunca emebliyo. Cumartesi günü nukun Kauçuk uclu emziğinden alcam bide onu deneyim tutarsa belki biraz akıllanır diye umut ediyorum