2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cnm ya güçlü ol sen bir bebeği anneden daha fazla kimse düşünemez bunu anlamıyorlar iste

Bende iciyorum ama hiç faydası olmuyo ya sanki gazı gittikçe artıyor hiç dogru düzgün uyuyamıyo yavrum

Bende iciyorum ama hiç faydası olmuyo ya sanki gazı gittikçe artıyor hiç dogru düzgün uyuyamıyo yavrum
Al bendende okadar.duzelir dendi 40ndan sonra dahada kötü oldu sanki uykuları.bugun saat 10.30da kalktı hala ayakta yarim saat demiyor uykusu.ansizin uyaniveriyor.babasına devrettim heryerlerim ağrıyor Çok halsizlestim.bugun

Ameliyatımın 5. Günü akşam yemeğini sen yap dedi ben yapamam dışardan isteyecez dedim başladı biz eskiden 3. Gün ayaklaniyorduk diye dedim o devir kapandı ne zaman iyi hissedersem o zaman kalkarım
Cok garip gerckten bunlari yasamak icin omur gidiyor, yemek yap cay demle misafir agrla o arada bebek ne olacak , kosturdugun icin sut de azaliyor, bi de derler bebek uyuyunca anne de uyumali

Al bendende okadar.duzelir dendi 40ndan sonra dahada kötü oldu sanki uykuları.bugun saat 10.30da kalktı hala ayakta yarim saat demiyor uykusu.ansizin uyaniveriyor.babasına devrettim heryerlerim ağrıyor Çok halsizlestim.bugun
Aynen benimkide uyumuyo 15 20 dk uyuyo uyanıyo derin uyumuyo kıvranarak uyanıyo ne zaman gececek bu gaz cok merak ediyorum geçince akıllanacak mı acaba uyuyacak mı insan yemeği bile zor yapıyo valla gecede uyumuyo

Benim.kiz smdiden 5700 ki daha bi hafta var iki ay olmaya , obez mi die korkmaya basladim su an, sadece anne sutu yalniz olur mu acaba
Yok ya niye obez olsun her bebek farklı hiç belli olmaz belki büyüyünce daha zayıf olcak seninki sütün yarıyo işte maşallah herkese de söyleme

Benim.kiz smdiden 5700 ki daha bi hafta var iki ay olmaya , obez mi die korkmaya basladim su an, sadece anne sutu yalniz olur mu acaba
Yok canım normal bence benim oğlumda öyle sadece anne sütü alıyor ... Evde tartıya önce kendim çıkıyorum sonra kucağıma alıp çıkıyorum fark 6100 g geldi 200 g sini düşsem 5900 eder daha 5 gün var 2 aylık olmasına.Öyle kiloluda durmuyor..Biz birde 2500 g doğduk eski fotolarına bakıyorum çöp gibiymiş

Aynen benimkide uyumuyo 15 20 dk uyuyo uyanıyo derin uyumuyo kıvranarak uyanıyo ne zaman gececek bu gaz cok merak ediyorum geçince akıllanacak mı acaba uyuyacak mı insan yemeği bile zor yapıyo valla gecede uyumuyo
Benimki çok şükür gece uyuyor tabi gece 1 de falan yatıyoruz... 2 saatte bir uyanıyor .Ama gündüz noluyorrsa anlamıyorum hemen geri uyanıyor .

4.ayda geçer diyorlar ya bakalım insaALLAH hemen geçer.yavrum kıvranıyor kizariyor uyuyamıyor dogruduzgun. Birde atak evresinde galiba sürekli meme istiyor buaralar anca memede sakinliyor

Benimki çok şükür gece uyuyor tabi gece 1 de falan yatıyoruz... 2 saatte bir uyanıyor .Ama gündüz noluyorrsa anlamıyorum hemen geri uyanıyor .
Gece uyusa yine oda iyi vala gündüz bi şekilde geçiyo ama gece uykusuzlukta eklenince cok zor oluyo bazen 1 de uyuyo bazen 2 3 4 belli olmuyo 1 de uyuyunca ben şükrediyorum bide benim kızımın derin uykuya geçmesi cok zor oluyo mesela memede uyuyo yatırıyorm uyanıyo bidaha uyuyo uyanıyo ayagımda sallıyorum onda bile kaç.kere uyanıyo uyanıyo en sonunda uyuyo 2 saat falan sürüyor böyle böyle

4.ayda geçer diyorlar ya bakalım insaALLAH hemen geçer.yavrum kıvranıyor kizariyor uyuyamıyor dogruduzgun. Birde atak evresinde galiba sürekli meme istiyor buaralar anca memede sakinliyor
Benimki bazen cok gaz sıkıştırınca cok ağlayınca memeyi de almıyo biraz sakinleşene kadar

Kızlar birde emzik vermek hem istiyorum hem istemiyorum kararsız kaldım.chicconun emziği gelmişti hediye onu beğenmedi öğürüyor resmen tutturamadım siz kullaniyormusunuz memnun musunuz ve marka öneriniz nedir?

Kızlar birde emzik vermek hem istiyorum hem istemiyorum kararsız kaldım.chicconun emziği gelmişti hediye onu beğenmedi öğürüyor resmen tutturamadım siz kullaniyormusunuz memnun musunuz ve marka öneriniz nedir?
Ben mamajoo almıştım aslında emmek istiyo midesi bulanmıyo ama düşürüyo sadece uyuyunca emebliyo. Cumartesi günü nukun Kauçuk uclu emziğinden alcam bide onu deneyim tutarsa belki biraz akıllanır diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…