2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim dün tekrar tahlil yapildi 7ye düşmüş cok sükür yinede 15 gun sonra tekrar cagirdi ama 10un altina düşünce tamam diyoruz dedi. Ne zaman cekilecek kalca ultrasonunuz kac günlük bebis
Tekrar tekrar kan aldırmak çocuğa eziyet bilmiyorum bizim dr ne diyecek .57 günlüğüz haftaya hem 2 ay aşısı olacak hemde ultrasona götürecez tabi göz muayeneside dediler tabi ultrasona hemen sıra verirler mi bilmiyorum devlet hastanesinde...

Kızlar bebeklerinizi banyo ettirdiğinizde saçını kurutmak için saç kurutma makinesi kullanıyormusunuz sorum biraz Komik gelebilir :) Benim kız çok saçlı doğdu dr toka getirdin mi yanında dedi o derece saçlı yani :) hala dökülmedi saçları Ben havluyla kuruluyorum normalde ama soğuk ceker diye korkuyorum o yüzden uzaktan uzaktan saç kurutma makinesi tutsam mı diyorum bir zararı olur mu :/

Valla bende hic memnun degildim surekli kan vermekten ama ne yapayim tam teşhis icin gerekliydi istanbuldaysan ayni gune vermezler canım zor. Benim ilk gittigim hastane 2 ay sonrasina ultrason icin gun verdi cocuk 3 aylik olacakti ben baska hastaneye gittim 15 gun sonraya verdiler 1bucuk aylikken cektirdik

Benim bebegimde cok saçlı ama kurutma makinesi hic dusunmedim havluyla kurutup sapka takiyorum bi iki saat sonra cikariyorum kurutma makinesi icin cok kucukler sanki suan

Bnmkide aşırı saçlı hem gür hem uzun ensesini geçiyo biraz ama ben kurutma makinesi kullanmadım hiç kendi kendine kuruyo sanırım ince telli olduğu için hızlı kuruyolar.

Kızlar benimki 2 3 gündür çok kusuyor doktora gittik her emdiğini kusuyor doktorda da muayene olurken 2 3 kere kustu doktor dedi normal değil kan idrar herşey verdik temiz çıktı doktor dedi 2 gün verme anne sütü mama ver bakalım mma yiyince çok az kusuyor bazen giç kusmuyor. Zaten zorla meme tutturuyorım şimdi 2 gün vermesem iyice memeyi bırakır ya napcam

Benim bebegimde cok saçlı ama kurutma makinesi hic dusunmedim havluyla kurutup sapka takiyorum bi iki saat sonra cikariyorum kurutma makinesi icin cok kucukler sanki suan
Ben de öyle yapıyorum kullanmadım hiç kendim saçımı kurutmazsam baş ağrım oluyor kafamdan hemen üşütüyorum kızımda bana cektiyse acaba üşür mü kafası diye tereddüt ettim bi an aklıma geldi :)

Valla geçen kan verdik ya bayağı ağladı emzikte kullanmıyoruz parmağımı verdim hafiften ağzına artık öyle sustu .Biz ultrason için o kadar beklemeyiz sanırım ankaranin ilçesindeyiz çok sıra olmaz diye düşünüyorum sizinki bayağı abartmış 2 ay ne demek bir sorun varsa erken başlanır müdaheleye ...

Özellikle bebek ve çocukların, banyodan sonra saçlarını saç kurutma makinesiyle kurutmak çok önemli bir sorun. Çünkü çocuğun beyni,doğrudan makinenin yaydığı elektromanyetik radyasyona maruz kalır ve radyasyonu olduğu gibi emer. İleride çok büyük sorunlar ortaya çıkabilir.alıntı

Kızlar benim oğlan uyumuyor ya.ogleden sonra yarim saat uyudu en çok sonra hep 10-15dk ansızın uyanıyor.instada bir yer var 2 aylık bebek max 30-60dk uyanık kalmalıymış 2 uyku arası benimki saatlerce uyumuyor gaz için nurse harveys kullanmaya başladık bugün iyi geldi gibi ama uyku yok yok yok anlamadım yahu

Benimde öyleydi asla öğlen uykusu yoktu ama doymuyormuş kızım. Mama ile takviye başlayınca daha çok uyudu. Zaten bugün hiç meme emmek istemedi hep kusuyor memeyi emince o yüzden bir kaç gün memeye ara vercem diye bugün sadece mama versim demekki tam doydu ya sürekli uyudu. 3 saatte bir 90 cc verdim mamadan sonra dediğin gibi çok çok 1 saat felan uyanık kalıp uyudu g0n boyu. Hatta korktum gece uyumaz bu artık g0n boyu uyudu dedim ama şimdi de uyuyor bakalım ne olacak. Sabah erken uyanır muhtemelen. 47 günlüğüz buarada

Aynı benim gibi senin bebekte benimkide sabah 11 de uyandı hala uyuyacak hala uyuyacak halim kalmadı bide yarın misafirim gelecek bugun yemek yedim onun dışında hic oturmadım artık boynum belim ayaklarım tutmuyor

Kızlar bu göğüs kalkanı göğüse yapışmıyormuş ya yatarken sağa sola dönüyorum çıkıyor kenarları yaralara değiyor yine açıyor bundan da pek randıman alamadım ne yapcam bilmiyorm şu yaralara

Arkadaşlar bugün Rezene kimyon anason çayını denedim. Hem bebeğim rahat uyudu, uykuya dalması kolay oldu hem de sütüm baya arttı. Uyku ve süt problemi olan arkadaşlar alerji gibi probleminiz yoksa mutlaka deneyin. Hazır çay değil aktardan tohum şeklinde alıp demledim. U UzayDeniz çok teşekkür ederim tekrar

Şu kremi mutlaka denemeni tavsiye ederim benim ilk gün yara oldu dr yazdı sürdüm bi daha ki emzirmede bişey kalmadı yıkamana gerek yok sürünce emzirebiliyosun bununla birlikte

Eklentiler

• 4AE2F071-5ADA-4580-9791-7673B8A06AA3.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 61
Aşı günü geldi çattı..1 saat sonra aşıya gidicez ama stresi geceden başladı bende

Şu kremi mutlaka denemeni tavsiye ederim benim ilk gün yara oldu dr yazdı sürdüm bi daha ki emzirmede bişey kalmadı yıkamana gerek yok sürünce emzirebiliyosun bununla birlikte
Lansinoh kullanıyorum canm iyi geliyor onuda alırım ama göğüsleri korumak gerekiyor onu nasıl yapıcam

Isırgan çayıda da çok faydalı onu da tavsiye ederim

Çok sevindim :) mutlu bebek mutlu anne demek. Öp kuzucugu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…