Kızlar bebisler iletişim kurmaya başladı mi, benimki çok net isteğini belli ediyor. Bu sabah ağladı, altına bakmak için yatırdım, gözümün içine baka baka ağzını sapirdatti, diyorki açım :) altını pisletincede bacaklarını sopa gibi geriyor, gazi olunca elini kolunu sallıyor çok hızlı bir şekilde. Baya baya kendine has dili var, ihtiyacını giderincede gülücük atıyor bi güzel, teşekkür eder gibi :) insanın öpe öpe yiyesi geliyor
Kızlar bebisler iletişim kurmaya başladı mi, benimki çok net isteğini belli ediyor. Bu sabah ağladı, altına bakmak için yatırdım, gözümün içine baka baka ağzını sapirdatti, diyorki açım :) altını pisletincede bacaklarını sopa gibi geriyor, gazi olunca elini kolunu sallıyor çok hızlı bir şekilde. Baya baya kendine has dili var, ihtiyacını giderincede gülücük atıyor bi güzel, teşekkür eder gibi :) insanın öpe öpe yiyesi geliyor
Ben ağlama şekillerine göre anlıyorum ne istediğini cok içli ağlarsa meme aklına geliyor hemen meme veriyorum nazlı nazlı ağlarsa emzik yada kucak istiyor altı pislenince rahatsız oluyor ayaklarını oynatıp mızmızlanıyor gazı olunca ayaklarını göbeğine cekiyor ellerı boksör gibi sallıyor :) ben bide yastıkla emziriyorum yastığa koyduğum an anlıyor emeceğini hemen susuyor aynı şekilde altını alacağım zaman yatırınca anında susuyor :)
Geçmiş olsun dikkat etmek gerek sıcaktan soğuğa geçildimi hasta olma gibi bir riski var ama bizim ev çok sıcaktı ben çok şükür hasta olmadım yaza kadar inşLlah yaraların geçer
Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.
Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.
Özellikle bebek ve çocukların, banyodan sonra saçlarını saç kurutma makinesiyle kurutmak çok önemli bir sorun. Çünkü çocuğun beyni,doğrudan makinenin yaydığı elektromanyetik radyasyona maruz kalır ve radyasyonu olduğu gibi emer. İleride çok büyük sorunlar ortaya çıkabilir.alıntı
Arkadaşlar bugün Rezene kimyon anason çayını denedim. Hem bebeğim rahat uyudu, uykuya dalması kolay oldu hem de sütüm baya arttı. Uyku ve süt problemi olan arkadaşlar alerji gibi probleminiz yoksa mutlaka deneyin. Hazır çay değil aktardan tohum şeklinde alıp demledim. UUzayDeniz
çok teşekkür ederim tekrar
Benimde öyleydi asla öğlen uykusu yoktu ama doymuyormuş kızım. Mama ile takviye başlayınca daha çok uyudu. Zaten bugün hiç meme emmek istemedi hep kusuyor memeyi emince o yüzden bir kaç gün memeye ara vercem diye bugün sadece mama versim demekki tam doydu ya sürekli uyudu. 3 saatte bir 90 cc verdim mamadan sonra dediğin gibi çok çok 1 saat felan uyanık kalıp uyudu g0n boyu. Hatta korktum gece uyumaz bu artık g0n boyu uyudu dedim ama şimdi de uyuyor bakalım ne olacak. Sabah erken uyanır muhtemelen. 47 günlüğüz buarada
Yok ac olduğunu sanmam çünkü aldığım çişli ve kapalı bez sayısı gayet yeterli çok şükür.guzelde emiyor maşallah.bizim derdimiz gaz ve sanırım damla iyi geldi
Aynı benim gibi senin bebekte benimkide sabah 11 de uyandı hala uyuyacak hala uyuyacak halim kalmadı bide yarın misafirim gelecek bugun yemek yedim onun dışında hic oturmadım artık boynum belim ayaklarım tutmuyor
Instagramda peritozuuyku diye bir hesap var orayı takip ediyorum ordan uyku için baya bilgi edindim.dun çok şükür güzel uyudu kundak yaptık biraz direndi ama uyudu çok şükür.simdide sevimli sevimli gülerken hemen beşiğine koydum uyuyor.dun damla ve rezene çayına başlamıştık sanırım ikiside etki etti baya rahatladı yavrum çok şükür
Bende rezene anason karışımı sallama çay var marketlerden bulabilirsinz bağdat marka belki başka markalarında vardır daha pratik oluyor içine kimyon atmıyordum bugün kimyon attım bir de kahvaltıda çay yerine onu içtim birde günde bir defa içiyorum yeterli geliyor...
French presse birer tatlı kaşığı Rezene anason kimyon koydum. Kimyonu biraz tepeleme, anasonu ise tatlı kaşığını tam doldurmayacak şekilde koydum, aslında hepsinden eşit konuluyormuş ama benim asıl amacım gaz problemini çözmek olduğu için kimyonu artırdım kendimce Kaynamış suyu üzerine ekleyip 10 dk demledim içtim.
French presse birer tatlı kaşığı Rezene anason kimyon koydum. Kimyonu biraz tepeleme, anasonu ise tatlı kaşığını tam doldurmayacak şekilde koydum, aslında hepsinden eşit konuluyormuş ama benim asıl amacım gaz problemini çözmek olduğu için kimyonu artırdım kendimce Kaynamış suyu üzerine ekleyip 10 dk demledim içtim.