2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebisler iletişim kurmaya başladı mi, benimki çok net isteğini belli ediyor. Bu sabah ağladı, altına bakmak için yatırdım, gözümün içine baka baka ağzını sapirdatti, diyorki açım :) altını pisletincede bacaklarını sopa gibi geriyor, gazi olunca elini kolunu sallıyor çok hızlı bir şekilde. Baya baya kendine has dili var, ihtiyacını giderincede gülücük atıyor bi güzel, teşekkür eder gibi :) insanın öpe öpe yiyesi geliyor

Ben ağlama şekillerine göre anlıyorum ne istediğini cok içli ağlarsa meme aklına geliyor hemen meme veriyorum nazlı nazlı ağlarsa emzik yada kucak istiyor altı pislenince rahatsız oluyor ayaklarını oynatıp mızmızlanıyor gazı olunca ayaklarını göbeğine cekiyor ellerı boksör gibi sallıyor :) ben bide yastıkla emziriyorum yastığa koyduğum an anlıyor emeceğini hemen susuyor aynı şekilde altını alacağım zaman yatırınca anında susuyor :)

Lansinoh kullanıyorum canm iyi geliyor onuda alırım ama göğüsleri korumak gerekiyor onu nasıl yapıcam
İmkanın varsa evin müsaitse hiç bir şey giyme üzerine açık dursun göğüslerin ben öyle yapmıştım

İmkanın varsa evin müsaitse hiç bir şey giyme üzerine açık dursun göğüslerin ben öyle yapmıştım
Ara ara öyle de yaptım kremledim 10 dk açık bıraktım ama üşüttüm Grip oldum yaz olunca direk öyle gezecem evin içinde :)

Ara ara öyle de yaptım kremledim 10 dk açık bıraktım ama üşüttüm Grip oldum yaz olunca direk öyle gezecem evin içinde :)
Geçmiş olsun dikkat etmek gerek sıcaktan soğuğa geçildimi hasta olma gibi bir riski var ama bizim ev çok sıcaktı ben çok şükür hasta olmadım yaza kadar inşLlah yaraların geçer

Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.

Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.

Maşallah boy kilo süper, geçmiş olsun atlattınız siz, biz napıcaz bakalım, az kaldı. Çok korkuyorum ben bu aşı olayından

Ben iki kere kullandım o zaman kullanmayayim artık

Gunde kac fincan ictin canim

Yok ac olduğunu sanmam çünkü aldığım çişli ve kapalı bez sayısı gayet yeterli çok şükür.guzelde emiyor maşallah.bizim derdimiz gaz ve sanırım damla iyi geldi

Aynı benim gibi senin bebekte benimkide sabah 11 de uyandı hala uyuyacak hala uyuyacak halim kalmadı bide yarın misafirim gelecek bugun yemek yedim onun dışında hic oturmadım artık boynum belim ayaklarım tutmuyor
Instagramda peritozuuyku diye bir hesap var orayı takip ediyorum ordan uyku için baya bilgi edindim.dun çok şükür güzel uyudu kundak yaptık biraz direndi ama uyudu çok şükür.simdide sevimli sevimli gülerken hemen beşiğine koydum uyuyor.dun damla ve rezene çayına başlamıştık sanırım ikiside etki etti baya rahatladı yavrum çok şükür

Bende rezene anason karışımı sallama çay var marketlerden bulabilirsinz bağdat marka belki başka markalarında vardır daha pratik oluyor içine kimyon atmıyordum bugün kimyon attım bir de kahvaltıda çay yerine onu içtim birde günde bir defa içiyorum yeterli geliyor...

Peki nasıl içtin kaçar tutam? Ve sadece sıcak su dökerek mi demledin
French presse birer tatlı kaşığı Rezene anason kimyon koydum. Kimyonu biraz tepeleme, anasonu ise tatlı kaşığını tam doldurmayacak şekilde koydum, aslında hepsinden eşit konuluyormuş ama benim asıl amacım gaz problemini çözmek olduğu için kimyonu artırdım kendimce Kaynamış suyu üzerine ekleyip 10 dk demledim içtim.

Aldım şimdi bende ama anasonu çok koyma dedi satan kişi çok uyku yapıyormuş benimde aradigim o bende oğlumda rahatca uyuyalım gaz olmadan

Benim eşim almış ama sormamış hangisi anason hangisi rezene hangisi kimyon foto atabilir misin hangisi ne ben koyuyorum hepsinden ne olduğunu bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…