2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Malesef geçen ay kilonalımı kötüydü diye doktorumuz ve sağlık ocağındaki ebe mama başla dediler bende başladım ve maalesef memeyi artık güzel emiyor ve doymuyor asla manasız
Inşallah bundan sonraki ağlar kilo alımı düzene girer. Ara ara Bizimki de zor tutuyor memeyi zor bir durum gerçekten

Kızlar benim oğlanın kulakları akmaya başlamış, sarı sarı lekeler gördüm az önce temizledim çok kurcalamadan. Sizinkiler de başladı mi, erken değil mi ya

Bebeklerimiz büyüyor artık o sık yenidoğan kakası olmayacak. Zeytinyağ vermeyin henüz midelerini yakar. Masaj yapın, bacakları hareketlendirin yeter.

Konak problemi yaşayan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz?
Bizde de konak var ama zamanla geçecek sanırım. Doğal zeytinyağı sürüyorum kafasına elimle. Biraz bekletiyorum, bamyodan önce yumuşak bebek fırçasıyla kafasını tarayıp banyo yaptırınca geçiyor. Ama sonra bir daha oluyor. Bir sonraki banyoya kadar çoğalıyor ama sık sık bu şekilde yapmak iyi.

Derecesi kaç çıktı kalçaların

Kızlar benim kız deli gibi elini emiyor kaç gündür bunu öğrendi cadı öyle Bi iştahlı emiyor aç galiba diyorum ama mam d a veriyorum sonrasında yine aynı sizinkiler elini emiyor mu parmağını da değil direk kocaman elini sokuyor ağzına :)

Benim ki yine bugün emmiyor ya delircem bazen öyle güzel emiyor yine de gün içinde 2 3 kez mama veriyorum tabi güzel emiyor dediğim en fazla bu şekilde. Ama bazı günler neredeyse hiç emmiyor sürekli mama yani bugün de sabahtan beri doğru düzgün emmedi bende temizlik yapıyordum annemlerle o yüzden onunla savaşamadım mama verdim. Gerçi savaşsam da tutmayınca tutmuyor inatla

Benimkide oyle memeden ayrilir ayrilmaz el agiza gidiyor bitmek bilmeyen bi emme refleksleri var aç olduklarindan degil merak etme cok tatli oluyorlar emsin bosver

Emmiyor dedigin nasil canim ? Benimkide cogu zaman gaz sancisindan dogru duzgun ememiyor ama kilo alimi guzel. Ama benim icim rahat etmedigi icin mochi aldim sutumu sagiyorum ememedigi zaman biberonla veriyorum sende mama yerine boyle bisey yapsan ? Tabi en iyisini sen ve doktorun bilir ama benimki sadece bi oneri belki sizin farkli bi durumunuz vardir

Ya sağmaua fırsat bulamıyorum ki bulsam sağcam da. Valla benimki baştan beri kötüydü emmesi bir emer bir emmezdi kilo alımı sınırda çıkınca mama ver dedi doktor mama verince iyice memeden uzlaşaştı zorla tekrar tutturdum felan ama şimdi bieügn canı ister emer bşrgün huysuzşanır hiç ememz felan. Gazı olunca çekiştirip bırakıyor onu biliyorum o halini yani ama bu bazen kesinlikle ağzına almıyor direk bağırıyor anlamıyorum valla. Bugüne kadar manasız gün bitmedi sadece geceleri kalkınca çok güzel emiyor sütüm de bol oluyor ya gündüz sütünde mi az bilmiyorum ki. Ben sağına iki memeden 60 cc ancak çıkıyor bazen 90a yakın çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…