2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Konak problemi yaşayan var mı? Varsa nasıl geçirdiniz?

Ben bugün banyodan 2 saat sonra kafasının üstünde kepek gibi beyazlıklar gördüm ama çok az, anneme dedim kepeklenmiş kafası diye, konak o dedi, bi dahaki banyodan bi kaç saat önce zeytinyağı sürüp yıkayacağım

Ya benim oğlan sığmadı ona, onu da aldım ve paketiyle duruyor. Acayip ihtiyacım var aslında çünkü kucak seven bir bebek benim oğlum. Ama ben onu da beceremedim. Nasıl koyuyorsun içine, yan yatar pozisyonda mi
Yok dik yüzü bana dönük vaziyette koyuyorum.cok rahat ediyor benim oğlum uyuyuveriyor içinde.sen hangisini aldın? Bağlanması falan bir arkadaş atmıştı burdan youtubeda da var videoalari

Yok dik yüzü bana dönük vaziyette koyuyorum.cok rahat ediyor benim oğlum uyuyuveriyor içinde.sen hangisini aldın? Bağlanması falan bir arkadaş atmıştı burdan youtubeda da var videoalari

Sevi bebe aldim ben ama yatay vaziyette koymayı denemiştim. Dik deneyeyim birde yarın sabah, belki benimki de uyur içinde ay ne rahat ederim. Dik koyunca zararı varsa diye hiç denememiştim.

Sevi bebe aldim ben ama yatay vaziyette koymayı denemiştim. Dik deneyeyim birde yarın sabah, belki benimki de uyur içinde ay ne rahat ederim. Dik koyunca zararı varsa diye hiç denememiştim.
Yok canım zararı yenidoğan için uygun olanı bağla.capraz şekilde insaALLAH durur içinde ve uyursa bıdık

Benim bebegim de ayni hatta bi anormallik mi var die uyandirmaya çalistim dun, masallah cok uyuyor uyanik kalmiyor hic

Canım sen bacaklar içerde mi bağlıyorsun yoksa dışarda mi? Ben dışarda bağladım yarim saat kadar durdu baya da sevdi sanırım.

Kızlar bu devletin verdiği süt parasını alan var mı? 300tl olandan bahsediyorum. Ben başvurdum ödeme aşamasında diyor, yatmış demek mi bu?

Kızlar bu devletin verdiği süt parasını alan var mı? 300tl olandan bahsediyorum. Ben başvurdum ödeme aşamasında diyor, yatmış demek mi bu?
Süt parasi 180 tl olan canim senin dedigin dogum yardimi. 180 olani aldik 300 olan icin basvurduk 20 subattan sonra yata dediler bekliyoruz

Süt parasi 180 tl olan canim senin dedigin dogum yardimi. 180 olani aldik 300 olan icin basvurduk 20 subattan sonra yata dediler bekliyoruz

Dogru söylüyorsun canim ya kafa mi kaldı bende :) ayakta uyuyorum.
Yatmadıysa boş yere oğlumu bırakıp çıkmak istemiyorum, ben evrakları postaya verdim elden teslim etmedim o zaman benimki daha da uzun sürebilir. Doktor kontrolü hariç çıkmıyorumda evden, deli gibi salgın var herkes hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…