2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
180 olan nasil aliniyor ? 300 olan hangisi ben 400 aldim ptt den
180 süt yardimi. Onun icin dogum yaptiginiz hastanenin sgk ya bilgi vermesi gerekiyor. Bizimki vermemis hastaneyi arayip soyledik verdiler. Daha sonra eşim gidip ptt den aldi parayi (ailede sgk li calisan kimse o alabiliyor ben calismadigim icin esim aldi) 300 olanda dogum yardimi ilk bebekte 300 ikincide 400 ucuncude 600. Sizin 2. Bebekmi

Arkadaslar dün kontrolümüz vardı 5.200 olmus kilosu göz muayenesi falan hepsi normal kalça ultrasonu çekildi çıkıklık yok ama biraz gevşeklik var çifte bez bagla genelde oluyo yüzde doksan geçiyor bir ay sonra kontrole gel dedi ama benim içim rahat etmedi ya böyle bişey yaşayanlar duyan bilgisi olan var mı

Evet canim, bu sut parasi memur olanlara verilmiyor sanirim

Oğlum kaka yapmıyor demiştim ya 6 gün falan oldu sanırım bugün yapmış bende farketmedim ama beline kadar zıbını pijaması hep batmış böyle biriktirerek yaparsa yandık valla..

Oğlum kaka yapmıyor demiştim ya 6 gün falan oldu sanırım bugün yapmış bende farketmedim ama beline kadar zıbını pijaması hep batmış böyle biriktirerek yaparsa yandık valla..
Benimki de öyle artık. Üç ila beş günde bir yapıyor. Her yaptığında da belinden fışkırıyor. Direk lavaboya popo yıkamaya. Ordan da banyoya.

Hadi geçmiş olsun canım, zeytinyağı veriyor musun kuzuya? Ben veriyorum 4 damla kadar hergun, iyi geliyor baya. Çok zor 6 günde 1 kaka ya ikinizede zor

Hadi geçmiş olsun canım, zeytinyağı veriyor musun kuzuya? Ben veriyorum 4 damla kadar hergun, iyi geliyor baya. Çok zor 6 günde 1 kaka ya ikinizede zor
Sağol canım bayağı rahatladı miniğim benim .Zeytinyağı zararlı olur diye vermedim bir yerde okuduydum asitli olduğu için mideye zarar verir falan diye ben karnını ovdum poposuna sürdüm.Bakalım ilk defa bu kadar uzun sürdü sonra nasıl olacak benim yediklerimle alakalı olabilir açıkçası dikkat etmem lazım çünkü bende de vardı..

Benim kız da son zamanda 4 5 günde bir yapıyor. Hatta yapamıyor yani çoğunda manasına 1 çay kaşığı zeytinyağı ekledim de öyle çıktı yavrum. Sadece 1 2 kere 4 gn sonunda kendisi yaptı. Ve her seferinde dediğiniz gibi felaket bir şekilde batırıyor herşeyini okadar çok yapıyor ki

Benim bebeğim her gün birkaç kez kaka yaparken son günlerde sabah 1 kez ve dediğiniz gibi çok fazla yapmaya başladı. Sonra gün boyu yapamıyor

Kızlar kızımda kakasini hergun yaparken geçen haftalarda bir gün durup birgün yapıyordu. Geçen de üçüncü gün yaptı. Ama ben dut suyu içiyorum tesadüfmü bilmiyorum ama içmeyi biraktigimda yapamıyor içince de yapmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…