2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Mustelanin pisik kremini denedinmi canm

1 saat içinde 4 kez uyuttum 4 kez uyandı arkadaş yaa..Yatmak istemiyor bıcır bıcır konuşmak ıstiyor,kucakta yatarak da değil hemde, dik tutup sohbet edeceksin

Kaynanamzade yine sinir etti beni,komsumla aramda 1 ay var.Oğlum onun oğlundan tam 1 ay önce doğdu.Bugün gidip bebeği görmüş,sonra soluğu doğru benim evde almış."Sibelin oğlu bizimkinden 1 ay küçük ama gören 1ay büyük zanneder,tombul,hemde nasıl saçlı"dedi,benim sinirler tavan yaptı.Yahu bana ne alemin oğlundan,bu ne cahillik..Maşallah allah bağışlasın dedim ne diyim..En sinir olduğum durum bu kıyaslama olayı..

Kafasına kürekle vurasın geliyo bu tür insanların.kiyaslama nedir arkadaş herkesin yapısı gelişimi rizki bağışıklığı ismi cismi duruşu farklı.. gel gör ki anlatması zor cehalet zor zanaat arkadaşım takma salla

1 saat içinde 4 kez uyuttum 4 kez uyandı arkadaş yaa..Yatmak istemiyor bıcır bıcır konuşmak ıstiyor,kucakta yatarak da değil hemde, dik tutup sohbet edeceksin
Ben akşam oldumu babasına veriyorum oğlanı o uyutuyor en başından beri memede uyuyup kalmadıysa onda gece uyutmasi..birde beşiğe sallama aparatı aldı şuan ninni söylerek uyutuyor bende sörf yapiom nette

Boşver canım takma sütünü etkikemesin zira kendimden biliyorum sinir üzüntü direk sütümü etkiliyo. Yaşlılar böyle sanırım ne kadar laf anlatsakta anlamayacaklar en iyisi he deyip geçmek boş boşuna sinirlerini bozma. Hadi kiloyu kıyaslmayı duydumda saç ne alaka saçını çoğaltmak annenin mi elinde

Bir arkadaş benden 15 gün önce doğum yaptı. Uykusuzluk çocuğun huysuzlugu... Bunalmış. Aradım. Cidden moral vermeye. Dedim bak takma kafana hepsi geçecek. Her şey yoluna girecek. Uyumuyor mu, boşver elbet uyuyacak. En kötü ihtimalle 3 yaşında uyuyacak. Kız daha çok depresyona girmiş.
Ama inan benim için su an büyük oğlumun gecede 2 3 defa uyanması bile mucize. Şükrediyorum.
Her çocuk kendine özgü. Evet uyumayan çocuk çok zor. 3 yıl ruh gibi gezdim( ki şimdi ikinci çocuk var ve biri uyuyor öteki uyanıyor. O uyuyor öbürü...)
Ama geciyor. Öyle ya da böyle bu günler de geçecek. Büyük oğlumun gece boyu kucağımda evde dolaşmasını bile özlüyorum bazen. Allah kimseye çekebileceğinden fazlasını vermezmiş. Çok şükür sağlıklılar. Zaman çok çabuk geçiyor. Hepsi geçecek. İnan. Bunu bilerek yasa bu günleri. Geçecek. Er ya da geç. Ama geçecek.

Zincoydu hatırladım hametan falan iki üç krem elinin üstünde karıştırıyodu. Sudokrem bepantol felan onda işe yaramıyodu.
Bndede var sudokrem bepantol bübcen dediğin gibi fayda etmiyo hametan aldıracam yarında bende yıkıyorum baya acık bırakmıyorum hava alsin diye ilk defa oldu pişik niye oldu anlamadım

Ben akşam oldumu babasına veriyorum oğlanı o uyutuyor en başından beri memede uyuyup kalmadıysa onda gece uyutmasi..birde beşiğe sallama aparatı aldı şuan ninni söylerek uyutuyor bende sörf yapiom nette
Ne güzel valla benimki 10 15 dk seviyo o kadar ne uyutuyo ne altını değişiyo ağlayınca da hemen bana veriyo al acıktı diye

Ciddi pişik olduysa sadece hametan geçirmez.
Sizin dediginizle karıştırıp sürcem yarın sabah alıp siz diyorsunız eminim işe yarar :)) Çok ciddi değil ama sanki artıyor bide pütür pütür beyazlar var kızarıklıgın üstünde

Benim çocugumda acaba 9 da 10 da uyur mu bi gün
Benimki de yeni uyudu,çok zor uyuttum bu akşam ya..2 gündür sesli bağırmaya başladı.Aglamiyor bağırıyor sadece Sürekli bir kalkma isteği var,uğraşa uğraşa yana dönmeyi öğrendi şimdiden,artık koltukta desteksiz birakamiyorum.

Benimki daha uyumadı koltukta yatıyo gülüyo Gözüme bakıp arada bi ağlıyo 3 ü bulur bugun heralde. Benimkide baya dönderiyor kendini yakından döner gibi

Az önce kucağımda sallayarak geziniyordum ve tam isyan etmek üzereydim ki uykuya dalarken bir kahkaha attı kendime geldim. Dedim o kadar uğraştırıyor ama mutlu bebeğim var, demek ki boşa değil uykusuz kalmalarim. Bir de bugün bir yazıda okudum, bebeğimiz uykuya dalmak için yardımınızı istiyor, onu çaresiz bırakmayın diye, o geldi aklıma. Öyle böyle uyku saatini 1,5 saate çıkardık bu gece, bende dinlenmişim baya. Zor mor da güzel günler dediğin gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…