2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Bugün altını değiştirirken bende farkettim, dönüyor sıpa :)

1 saat içinde 4 kez uyuttum 4 kez uyandı arkadaş yaa..Yatmak istemiyor bıcır bıcır konuşmak ıstiyor,kucakta yatarak da değil hemde, dik tutup sohbet edeceksin

Bu da var bizde de, minicik kafayı kaldırmış büyük.bir ciddiyetle evi teftiş ediyor. Laf atıyor koltuğun desenlerine

Benimki daha uyumadı koltukta yatıyo gülüyo Gözüme bakıp arada bi ağlıyo 3 ü bulur bugun heralde. Benimkide baya dönderiyor kendini yakından döner gibi

Umarım erken uyurda dinlenirsin. insanlıktan çıkıyorum ben o saate kalınca ya çok zor.

Allahım çok tatlılar :) Koltuklarimda çiçekli yastıklar var,onları neye benzetiyorsa,dudaklarını uzata uzata yastıklara birşeyler anlatıyor,gülüyor.Kucağıma aldığım an odaklandığı ilk şey çiçekli yastıklar..

3 de uyudu

Oğlumun en yakın arkadaşı koltuk yastığı wc'ye falan gideceksem önüne o yastıktan koyuyorum oyalıyor baya. Bir de güvercin gibi ses çıkarıyor uuuu uuu diye bayılıyorum ona bir de uyutabilse tamam olacak

Bende öyleyim ya gündüz uykuları en fazla 20 yada 30 dakika 2 gecedir gece uykumuzda yok sürekli ıkınıyor uyanıyor ve maalesef ayakta sallıyorum kollarımın gücü yetmiyor kucakta uyutmaya

Bende öyleyim ya gündüz uykuları en fazla 20 yada 30 dakika 2 gecedir gece uykumuzda yok sürekli ıkınıyor uyanıyor ve maalesef ayakta sallıyorum kollarımın gücü yetmiyor kucakta uyutmaya

Kasım bebekleri ikinci ataklarini yaşadiktan sonra boyle oldular sanırım. Hepimizde ayni dert olustu bu hafta. 7-9 haftalar arasındaki ataktan sonra bebisler gaz ve kakada sorun yaşıyormuş. Bu da uykuyu etkiliyor galiba. Şöyle bir açıklama buldum,

"Bebeğiniz ellerini incelemeye başlar. Bu iyi bir şey. Biraz daha hareketlenmeye başlıyor denilebilir.
Bence daha önemli bir gelişme ise şu: Beyin gelişiminde bebeğiniz vücudundaki kas ve tendon eklem ve sinirlerini algılar.

Türkçeye çeviriyorum bebeğiniz gaz sancısı ile tanışacaksa o bu haftalardır. Anüs’e kadar gelip oradan kolayca dışarı çıkan gaz bu ataktan sonra oradaki kasın kasılmasıyla çıkamamaya başlıyor.

Bebeğin ilerleyen haftalarda beyin gelişimi daha da arttığında buradaki kaslarına da söz geçirmeyi öğrenecek ve daha kolayca gaz çıkartacak."

Nasılsın, bebeğin nasıl? Her şey yolunda mı?
Çok iyiyiz bu gün itibariyle 3 ay. 3 günlüğüz çok şükür beni yoran bi oğluşum yok bi ataklar vardı onlarda gündüzleri huysuzdu onun dışında geceleri doğduğundan beri uyur saat 23 dedimi uyur sabah 8 gibi uyanır emzirsemde altınıda açsam asla uyanmaz çok şükür Sayesinde dinç ve mutlu anneyim. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Ay maşallah ne güzel darısı başımıza

Geceleri benimkide oyle cok sukur masallah. Ama gündüz uykusu en fazla yarim saat. Agliyor uyumak icin uyutuyorum hop yarim saat sonra uyumak icin aglayan bebek o degilmiste saatlerce uyuyup uyanmis gibi açıyor gozlerini bi yemek anca yapabiliyorum sizin gunduz uykulari nasil ?

Aynı valla gündüzleri hiç uyumuyor tavuk gibi uykusu Yarım saat anca uyuyor bide öyle dinç uyanıyor ki sanki saatlerdir uyumuş

Aslında uykularımız sizlerin anlattığına göre çok çok iyi hatta niye bu çocuk bu kadar uyuyor diye kafama takıyorum burnu hala tıkalı acaba yeterince dinlenemiyormu diyorum .Benim sorunum şu aslında 11 gibi artık gece uykusuna gidiyoruz .Ama ilk önce 1.30 da uyanıyor yani iki buçuk saat sonra daha sonra sabaha kadar bir buçuk saatte bir uyanıp emip yatıyor .Ama alışkanlık yaptı bence acıktığından değil bir gıdım emip uyuyor inşallah uyku süresi artar .sabah Saat 9 da uyanıyor ama çok uyanık kalmıyor en fazla gündüz 2 saat falan uyanık kalmıştır kesintisiz olarak.

Valla kendi kendine uyuyan cocuklara hayret ediyorum hamileyken beşiğe sallama aparatını takmamıstım takmam emzirir koyarım kendi kendine uyusun diye hayaller kuruyodum şimdi aman tek uyusun da modundayım

Gece cok sık uyaniyormus sizinki. Benimkide genelde 12de yatarsa 3 bucuk gibi kalkar emer yatar bide 6 bucuk gibi kalkar emer yatar ondan sonra 8 9 10 a kadar saat basi uyanir 10dan sonra 1 bucuk saat uyanik kalir uykusu gelir yatar yarim saat sonra kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…