Benimki de yeni uyudu,çok zor uyuttum bu akşam ya..2 gündür sesli bağırmaya başladı.Aglamiyor bağırıyor sadeceSürekli bir kalkma isteği var,uğraşa uğraşa yana dönmeyi öğrendi şimdiden,artık koltukta desteksiz birakamiyorum.
1 saat içinde 4 kez uyuttum 4 kez uyandı arkadaş yaa..Yatmak istemiyor bıcır bıcır konuşmak ıstiyor,kucakta yatarak da değil hemde, dik tutup sohbet edeceksin
Benimki daha uyumadı koltukta yatıyo gülüyo Gözüme bakıp arada bi ağlıyo3 ü bulur bugun heralde. Benimkide baya dönderiyor kendini yakından döner gibi
Allahım çok tatlılar :) Koltuklarimda çiçekli yastıklar var,onları neye benzetiyorsa,dudaklarını uzata uzata yastıklara birşeyler anlatıyor,gülüyor.Kucağıma aldığım an odaklandığı ilk şey çiçekli yastıklar..Bugün altını değiştirirken bende farkettim, dönüyor sıpa :)
Bu da var bizde de, minicik kafayı kaldırmış büyük.bir ciddiyetle evi teftiş ediyor. Laf atıyor koltuğun desenlerine
Umarım erken uyurda dinlenirsin. insanlıktan çıkıyorum ben o saate kalınca ya çok zor.
Neye iyi geliyor?Ben şimdiye kadar hiçbir çeşit çay icmedim,icemem de zaten hiç sevmiyorum bitki çaylarını.Aranizda melisa cayi icem var mi
3 de uyuduBugün altını değiştirirken bende farkettim, dönüyor sıpa :)
Bu da var bizde de, minicik kafayı kaldırmış büyük.bir ciddiyetle evi teftiş ediyor. Laf atıyor koltuğun desenlerine
Umarım erken uyurda dinlenirsin. insanlıktan çıkıyorum ben o saate kalınca ya çok zor.
Allahım çok tatlılar :) Koltuklarimda çiçekli yastıklar var,onları neye benzetiyorsa,dudaklarını uzata uzata yastıklara birşeyler anlatıyor,gülüyor.Kucağıma aldığım an odaklandığı ilk şey çiçekli yastıklar..
3 de uyudu
Bende öyleyim ya gündüz uykuları en fazla 20 yada 30 dakika 2 gecedir gece uykumuzda yok sürekli ıkınıyor uyanıyor ve maalesef ayakta sallıyorum kollarımın gücü yetmiyor kucakta uyutmayaAynen benimkide öyle gece zaten 2 de falan uyuyo kendimi yataga zor atıyorum 8 de uyanıyorum kahvaltı fakan hszırlıyorum eşim gidiyo tekrar uyutmaya çalısıyorum 10 dk uyuyo uyanıyo uyuyo uyanıyo annelik sabır işi gerçekten hem çok güzel bi duygu hem de çok zor hiç bi iş yapamıyorum anca bi yemek yatagımı bile zor örtüyorum valla uyumayınca çok zor insallah düzelir bide benimkinin aşırı uyku sorunu var uyumaya başlıyo anca iki saatte uyuyo sürekli kımıl kımıl hareket ediyo gözünğ açıp duruyo nasıl düzelir bilmiyorum uyuyunca oh uyudu diyemiyorum bide ayagımda sallıyorum
Bende öyleyim ya gündüz uykuları en fazla 20 yada 30 dakika 2 gecedir gece uykumuzda yok sürekli ıkınıyor uyanıyor ve maalesef ayakta sallıyorum kollarımın gücü yetmiyor kucakta uyutmaya
Çok iyiyiz bu gün itibariyle 3 ay. 3 günlüğüz çok şükür beni yoran bi oğluşum yok bi ataklar vardı onlarda gündüzleri huysuzdu onun dışında geceleri doğduğundan beri uyur saat 23 dedimi uyur sabah 8 gibi uyanır emzirsemde altınıda açsam asla uyanmaz çok şükür Sayesinde dinç ve mutlu anneyim. Sen nasılsın canım nasıl gidiyorNasılsın, bebeğin nasıl? Her şey yolunda mı?
Ay maşallah ne güzel darısı başımızaÇok iyiyiz bu gün itibariyle 3 ay. 3 günlüğüz çok şükür beni yoran bi oğluşum yok bi ataklar vardı onlarda gündüzleri huysuzdu onun dışında geceleri doğduğundan beri uyur saat 23 dedimi uyur sabah 8 gibi uyanır emzirsemde altınıda açsam asla uyanmaz çok şükür Sayesinde dinç ve mutlu anneyim. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Amin İnşallah canım rabbim can sağlığı versin öncelikleAy maşallah ne güzel darısı başımıza
Geceleri benimkide oyle cok sukur masallah. Ama gündüz uykusu en fazla yarim saat. Agliyor uyumak icin uyutuyorum hop yarim saat sonra uyumak icin aglayan bebek o degilmiste saatlerce uyuyup uyanmis gibi açıyor gozleriniÇok iyiyiz bu gün itibariyle 3 ay. 3 günlüğüz çok şükür beni yoran bi oğluşum yok bi ataklar vardı onlarda gündüzleri huysuzdu onun dışında geceleri doğduğundan beri uyur saat 23 dedimi uyur sabah 8 gibi uyanır emzirsemde altınıda açsam asla uyanmaz çok şükür Sayesinde dinç ve mutlu anneyim. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Aynı valla gündüzleri hiç uyumuyor tavuk gibi uykusu Yarım saat anca uyuyor bide öyle dinç uyanıyor ki sanki saatlerdir uyumuşGeceleri benimkide oyle cok sukur masallah. Ama gündüz uykusu en fazla yarim saat. Agliyor uyumak icin uyutuyorum hop yarim saat sonra uyumak icin aglayan bebek o degilmiste saatlerce uyuyup uyanmis gibi açıyor gozlerinibi yemek anca yapabiliyorum sizin gunduz uykulari nasil ?
Valla ben arıyorum uykuyu ayagımda sallarken kafam bi o tarafa düşüyor bi bu tarafaSorma canım ya bizimki de hiç yoksa 8 defa falan uyandı yine gece. Artık uykuyu aramıyorum ama o noktaya eriştimsabır, geçecek.
Valla kendi kendine uyuyan cocuklara hayret ediyorum hamileyken beşiğe sallama aparatını takmamıstım takmam emzirir koyarım kendi kendine uyusun diye hayaller kuruyodum şimdi aman tek uyusun da modundayımBende öyleyim ya gündüz uykuları en fazla 20 yada 30 dakika 2 gecedir gece uykumuzda yok sürekli ıkınıyor uyanıyor ve maalesef ayakta sallıyorum kollarımın gücü yetmiyor kucakta uyutmaya
Acaba gece cok uyuduklari icin mi boyle yapiyorlarAynı valla gündüzleri hiç uyumuyor tavuk gibi uykusu Yarım saat anca uyuyor bide öyle dinç uyanıyor ki sanki saatlerdir uyumuş
Gece cok sık uyaniyormus sizinki. Benimkide genelde 12de yatarsa 3 bucuk gibi kalkar emer yatar bide 6 bucuk gibi kalkar emer yatar ondan sonra 8 9 10 a kadar saat basi uyanir 10dan sonra 1 bucuk saat uyanik kalir uykusu gelir yatar yarim saat sonra kalkarAslında uykularımız sizlerin anlattığına göre çok çok iyi hatta niye bu çocuk bu kadar uyuyor diye kafama takıyorum burnu hala tıkalı acaba yeterince dinlenemiyormu diyorum .Benim sorunum şu aslında 11 gibi artık gece uykusuna gidiyoruz .Ama ilk önce 1.30 da uyanıyor yani iki buçuk saat sonra daha sonra sabaha kadar bir buçuk saatte bir uyanıp emip yatıyor .Ama alışkanlık yaptı bence acıktığından değil bir gıdım emip uyuyor inşallah uyku süresi artar .sabah Saat 9 da uyanıyor ama çok uyanık kalmıyor en fazla gündüz 2 saat falan uyanık kalmıştır kesintisiz olarak.
Hayaller hayatlarValla kendi kendine uyuyan cocuklara hayret ediyorum hamileyken beşiğe sallama aparatını takmamıstım takmam emzirir koyarım kendi kendine uyusun diye hayaller kuruyodum şimdi aman tek uyusun da modundayım
Önceden böyle değildi gündüzde çok uyurdu sanırım gündüzleri dış dünyayı tanımak için uykular azaldı git gide de günde bire düşecekAcaba gece cok uyuduklari icin mi boyle yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?