iyiyim canım.Sagol.Bebegim de iyi çok şükür.2.5 Aylık oldu.Arada gazı oluyor.Basta da çok gazlı bir bebekti.Simdi daha iyi.Egzamasi var.Doktor 1 yaşına kadar gecer dedi ama allerjik bir bebekmis.Yediklerime dikkat etmem lazim.Uoksa vücudunda kabarcıklar ve pul pul dokulmeler oluyor.Bana çekmiş .Cildimin aynısı ..
iyiyim canım.Sagol.Bebegim de iyi çok şükür.2.5 Aylık oldu.Arada gazı oluyor.Basta da çok gazlı bir bebekti.Simdi daha iyi.Egzamasi var.Doktor 1 yaşına kadar gecer dedi ama allerjik bir bebekmis.Yediklerime dikkat etmem lazim.Uoksa vücudunda kabarcıklar ve pul pul dokulmeler oluyor.Bana çekmiş .Cildimin aynısı ..
Kızlar 10 gün önce oğlum 7 kiloydu bir kaç gündür bana ve babasına hafif gelince tartık ki 6.5 düşmüş niye böyle oldu anlamadım ataktan mı emmesi de her zaman ki gibi hatta daha fazla canım çok sıkıldı bu duruma
Kızlar 10 gün önce oğlum 7 kiloydu bir kaç gündür bana ve babasına hafif gelince tartık ki 6.5 düşmüş niye böyle oldu anlamadım ataktan mı emmesi de her zaman ki gibi hatta daha fazla canım çok sıkıldı bu duruma
Cnm bnmkide 2 aylık kilosunda ne alıyo ne veriyo kaldı öyle bi hafta sonra 3 aylık olacak bnmde cnm sıkılıyo bu duruma. Emmeside aynı hatta daha sık emiyo
Cnm bnmkide 2 aylık kilosunda ne alıyo ne veriyo kaldı öyle bi hafta sonra 3 aylık olacak bnmde cnm sıkılıyo bu duruma. Emmeside aynı hatta daha sık emiyo
Arkadaslar kızım pişik oldu üç gündür almadığım sürmediğim krem kalmadı hiç faydası olmuyo hatta ilerliyo bi akadasım travazol krem sür dedi hiç kullanan var mı travazol bebeklere kullanılır mı
Ben kullandım canm Travazol geçirdi kızımın pisliğini ben daha önce yazdım buraya pişiği çok ilerlemişti 3 tane bez değiştirdim 4 tane krem kullandım ama hiç biri iyi gelmedi en son sudocream kullandım biraz iyileşti ama geçirmedi en son başka doktora götürdüm travazol yazdı çok şükür 3 günde geçti toplam 5 gün kullandım doktor 10 günden fazla kullanma demişti geçince bıraktım ben
Bizimde perşembe kontrol var mecburi hastalığı geçmiş mi diye bakılacak ama gitmeye çok korkuyorum koridorlar tıklım tıklım. Kilo almadığını sorcam o gün artık sütümün yaramadığını düşünmeye başladım
Kızlar emziriyorum emziriyorum yine cok cok parmaklarını emiyo emzik veriyorum onuda deli gibi eliyle tutarak emiyo tamam bu aylarda normaldir ama bu ara fazla yapıyo acqba doymuyo mu anlamadım sizinkiler de mi böyle