2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar emziriyorum emziriyorum yine cok cok parmaklarını emiyo emzik veriyorum onuda deli gibi eliyle tutarak emiyo tamam bu aylarda normaldir ama bu ara fazla yapıyo acqba doymuyo mu anlamadım sizinkiler de mi böyle

Canım benimki de öyle, normalmiş.

İnşallah geçmiştir canım bizim bi hastalığı yok dr doğumdan beri kontrol istiyor her ay tartıyo ölçüyo gönderiyo bunun için boşa hastaneye gitmek istemiyorum sağlık ocağında da aynı işlem yapılıyor zaten sütüm de çok fazla hatta günlük sağıyorum atıyorum göğüslerim ağırmasın diye niye böyle çözemedim

Kızlar emziriyorum emziriyorum yine cok cok parmaklarını emiyo emzik veriyorum onuda deli gibi eliyle tutarak emiyo tamam bu aylarda normaldir ama bu ara fazla yapıyo acqba doymuyo mu anlamadım sizinkiler de mi böyle
Evet biZim de böyle ama doyuyor ona emin oluyorum ben alışkanlık sanırım

Kızlar benim oğlumun genzine günde 5-6 defa tükürüğü kaçıyor, tıkanıyor. Oluyor mu sizde de, çok sık oluyor endişe ettim
Sırtıyla birlikte olacak şekilde yastığa yatır canım tükürmelere başladılar çünkü kontrol edemiyodur

Cnm zaten biz en son 2 aylık kontrole gittiğimizde dr un kapısı ateşli çocuk doluydu diyorum acaba o zaman mı kaptı o yuzden artık şu hastalıklar azalana kadar rutin kontrollere gitmeseniz de olur bnce. Bnm de öyleydi cnm sütüm çoktu buzluğa baya atmıştım ama hastanede yattığı dönmde sanki azaldı biraz üzüntüden.

Aynen çok kalabalık ve herkes koh koh öksürüyor bazı dengesizler bebeğime yaklaşmaya kalktı sevecekmiş anında uzaklaştırdım ben bile sevmeye korkuyorum günde 50 defa el yüz yıkıyorum. Canım sütünün az olduğunu Da düşünme bile etkiler bide eşinin sana normalden fazla şefkat göstermesini iste süt artırıyor

Millet halen durumun ciddiyetinin farkında deil sanırım başımıza ne geliyosq zaten bu cahillerden geliyo el kadar bebe ortalık bu kadar salgın hastalık kaynıyoken nasıl sevilir eşimlede çok mesafeli olduk çocuklardan birbirimizi unuttuk bari ben ilk adımı atayım da azcık birbirimizi sevelim

farkını göreceksin inan bana ne rezene ne kimyon en iyi süt artırıcı eşler

Sırtıyla birlikte olacak şekilde yastığa yatır canım tükürmelere başladılar çünkü kontrol edemiyodur

Emzirme yastığı var ya u şeklinde, ona yarı dik yatırıyorum buna rağmen oluyor. Uykuda olursa diye korkuyorum açıkçası. Hâlâ reflu yatağında yatırıyorum. Düzelir inş ya

Ön süt fazla olunca kilo alımı az oluyo ben onu farkettim kızım göğsü tam boşaltamıyor hala yağlı süt geriden geliyo ona ulaşınca az emiyor doyuyor kendimde çok su içince sulu süt fazla oluyordu bende bir litre azalttım normale döndü şimdi kilo alımı hızlandı

Yok cnm alışkanlık onların ki doymadigi için değil karnimizda bile emiyorlardi rahatliyorlar

Suyunu azaltmasaydın keşke emzirmeden önce biraz elinle sağsan önsüt azalıyor yağlı kısma daha hızlı varıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…