2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Bizimki ağzında emzik varken ellerini kenardan ağzına sokmaya çalışıyor Oturup duruyoruz besikten cuk cuk sesleri yükseliyor.Nasıl hırslı görmeniz lazım.1 haftadır falan da olmayan disleriyle meme ucumu ısırıyor..Damaklarına sıkıştırıp öyle bi cekiyor ki canım acıyor.Yapma diyorum gülüyor,oyuna çevirdi resmen.Gözümün içine bakıp asılıyor memeye
 
Bende hametanla bi kremi karıştırıp sürdüm bugun rint söylemişti yıkıyorum da hergün bugun daha iyi kızarıklıgı azaldı krem işe yaradı galiba baya da havalandırıyorum her açmamda
 
Ayy evet benimkide oyle damagiyla geriye doğru bir assiliyor oğlum yapma canım acıyor diyorum anlıyor yapmıyor sonra bida
 
Birde benim oğlum çok hareketli maşallah.kanepeye koyuyorum etrafı izliyor elleriyle ayaklarıyla uçacak sanki öyle karşıdan izliyorum.yakindir yastık koymak etrafına galiba
 
merhaba :) anne yanı beşiğiniz hakkında soru sormak istiyorum. bende baby plus almak istiyorum sağlamlığı ve kullanışı açısından isteklerinizi karşıladı mı acaba?
Ben yatağımla birleştirerek kullanabileceğim bir beşik arıyordum. Sağlanabilme ve sabit olmak üzere kullanım şekli var. Ayrıca reflü yatağı şeklinde bir tarafını kaldırarak kullanabiliyorum. Özellikle geceleri yatağımla bitişik olduğu için çok rahat oluyor. Sağlamlık açısından herhangi bir sorun yaşamadım, zaten sınırlı bir süre kullanacağım bir ürün olduğu için çok para vermek istemedim.
 
Bugün aşımız var, günlerdir uyumayan çocuk yattı kalkmıyor resmen. Anladı mı naptı bilmiyorum çok güzel uyuyor.
 
Ayy kiyamam gecmis olsun, oldunuz mu

Teşekkür ederim canım, olduk geldik. Uyuyor şimdi. Düşündüğüm kadar korkunç değilmiş. Rotateq zaten mama gibi, hemen içti onu. Verem aşısında aşıdan korkmadı ama kolunu çok sıktılar, ona biraz ağladı. Kucağıma alınca sustu hemen. Bacaklarda çok canı yandı ama, orda baya ağladı. Ateş takibindeyim şimdi.
Bugün anladım ki oğlum bana bağlanmış bile nasıl gözlerimin içine bakıyor, güven duyuyor. Elini tutup korkma şimdi bitecek dediğimde ağlamayı bıraktı. Sıkıca tuttu parmağımı. O ağlamadı da benim gözlerim doldu, utanmasam ağlayacaktım.
 
Kızlar sünnet yaptıran var mı 3 ay olunca yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
 
Kızlar sünnet yaptıran var mı 3 ay olunca yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
27 günlükken yaptırdık. Yenidoğan sünneti deyip lokal anestezi ile yaptılar. Ne bi ağrı ne blr ateş. Bir haftada iyileşti. İyi kü yaptırdım diyorum. Dikişli sünnet bizimki ama dikişsiz de bi yöntem varmış. Bi araştırın derim ben.
 
Geçmiş olsun biz de haftaya rota aşısı olacağız 2 aylıkken yapmamıştık 3. Ayı bekledik

Kızlar sünnet yaptıran var mı 3 ay olunca yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum

Teşekkür ederiz, biz 3. Aya menenjitleri bıraktık.
Sünneti 45 günlükken yaptırdım. Tavsiyem 3 aydan önce yaptırın. Gittikçe hareketleniyorlar, bir de 3. aydan sonra acıyı daha çok hissediyorlarmış. Klamp ile yapan yer varsa orda yaptırın. 1 haftada tamamen iyileşti.
 
Rota asisini ne kadara yaptirdiniz
 
12 sinde tam 3 aylik oluyor 15 veya 16 ı yaptırayım diyorum
 
192 tl'ye aldım. Sağlık ocağında yaptırdım. Rotateq aldım marka olarak. O daha iyi rotarix'den. Onu alın bulabilirseniz.
Hangisi üç doz acaba biri üç doz biri iki doz biz büyük kızımda iki doz olanı almıştık ama adını hatırlamıyorum
 
Gecmis olsun insaallah atesi hic cikmaz bizim hic olmamisti ates,ama cok agladi minigim babasi tuttu ben dışarıda bekledim.
Evet artık giderek bağlanıyorlar yakın zamanda biri aldığında aglayip atilacaklar bize gelmek için.Yaradanina kurban olduklarim gün geçtikçe daha bir güzel daha bir anlamlı oluyor annelik.sonsuz sınırsız şükürler olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…