2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Teşekkür ederiz :) evet dün babam alıp sevmek istedi, kayboluverdi kucağımda Nasıl saklanıyor. Aynen dediğin gibi, şükür sebebi bunlar.

Bi benim oğlan kaldı sanırım aşı olmayan, rotayı ve hatta menenjiti de yapalim dedi doktor ama menenjiti 1 hafta arayla yaptiririm sanirim, cesaret edemiyorum. Rota ishal, menenjit ates yapiyormus.
Menenjit aşısını kaçdoz yaptırmamız gerekiyor kızlar? Bir de kaçıncı aylarda? Hastaneden verilen kâğıtta 4 doz yazıyor ama 2 doz yapılsa da yeterliymis sanırım. Bir de ne kadar verdiniz menenjit aşısına?

Canım bana bir arkadaşım Spectra diye bir marka verdi. Hiç duymamıştım ben ama kullandım çok güzel çok memnunum bir bak derim.

Korkma birşey olmaz Allahin izniyle.bizim hiç ateşimiz çıkmadı maşallah çok iyi atlattık.o aparat kurtarıcı gibi heyner marka besigimize taktik ağladıkça sallanıyor süper bisey
Nasıl bişey o canım?Netten baktım da anlayamadım pek.

Biz öbür oğlumu 5 aylıkken dikişsiz sünnet ya ni plastik klips yöntemi ile yaptırdık lokal anestezi ile hiç sorun olmadı bakalım bunu ne zaman yaptırırız ama çok geç kalmayız çünkü iyiki yaptırmışız dedik aklı erince daha zor olur

Kızlar emziriyorum emziriyorum yine cok cok parmaklarını emiyo emzik veriyorum onuda deli gibi eliyle tutarak emiyo tamam bu aylarda normaldir ama bu ara fazla yapıyo acqba doymuyo mu anlamadım sizinkiler de mi böyle
Benimki de öyle canım. Bu dönemler normalmiş ama keşfetmeye başlıyor kendisini. Açlıktan değil yani sıkma canını.

Ben sünnet konusunda eşimi ikna edemedim henüz..Çok küçük diyor,canı yanar, ağlar,sana da zor olur diyor.Yazın yaptiralim altını açarsın,rahat iyileşir diyor.Bilemedim..

Kızlar menenjit kaçıncı ayda yapılıyor menenjiti unuttum o da özeldi dimi doktor sadece rotayi soyledi
Menenjitin süresi 5 yılmış yani 5 yaşına kadar istenilen zamanda yapılabilirmiş biz büyük kızada yaptırmayı düşünüyoruz amq kaçıncı ayda başlıuo bnde merak ediyorum

Kızlar menenjit kaçıncı ayda yapılıyor menenjiti unuttum o da özeldi dimi doktor sadece rotayi soyledi
Doktor bize herhangi bişey demedi.Şimdi internetten baktım da,9-23 ay arası çocuklara 3 ay arayla 2 doz uygulanır diyor.Başka bi sitede 2.4.ve 6. ayda 3 doz olarak uygulanır yazıyor.Doktora sormakta fayda var

Benimki de öyle canım. Bu dönemler normalmiş ama keşfetmeye başlıyor kendisini. Açlıktan değil yani sıkma canını.
Evet cnm öyleymiş mesela bugünde oyun halısındaki oyuncağı tutturdum onu ağzına götürmeye çalıştı

Evet cnm öyleymiş mesela bugünde oyun halısındaki oyuncağı tutturdum onu ağzına götürmeye çalıştı
bizimki kendi elleri yetmiyormus gibi ablasının parmaklarını da yemeye çalışıyor.Ablası ellerini tutuyor,o da anında ağzına götürüyor hırsla

Onu tam hatırlamıyorum ama bu ay çok aşı olduğu için önümüzdeki ay yaptiricaz onu. Henüz almadım ama biri 300 biri de 400 diye biliyorum.

Ben sünnet konusunda eşimi ikna edemedim henüz..Çok küçük diyor,canı yanar, ağlar,sana da zor olur diyor.Yazın yaptiralim altını açarsın,rahat iyileşir diyor.Bilemedim..

Bence ne yap ne et ikna et, hiç canı yanmıyor ve ağlamıyor. Yazın sıcakta çok zor olur pişer çocuk. 1 hafta sürmedi bizimki. Çocuğa degil bana zor oldu sadece. Yazın çocuğa da zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…