7gün var diyen nedir?Uygulama mı?Kızlar oğlum normalde gündüz bir defa en az 2 saat kesintisiz uyurdu bugün en fazla kırk dakika uyudu sonra yarım saat uyuyup uyanıyor uyandığında emerdi emmek de istemedi tekrar uyuyup uyandirdigimda emdi 1 saat huzurlu geçiyor sonra başlıyor huysuzlugu başlıyor en sonunda ağlıyor ve uyumak istiyor zor uyuyor uyuyor ama kısa sürede uyanıyor en son 10 da uyudu 10.30 da kalktı emdi çok şukur tekrar uyudu atak haftası olabilir mi 7 gün var diyor ama değişebilir mi
Evet uygulama7gün var diyen nedir?Uygulama mı?
HangisiEvet uygulama
Bizimde oyleydi canim gunduz uykusu dedigin gibi yarim saat en fazla 40 dakika ama emmesinde sorun yoktu emiyordu. Bugun uzun zaman sonra gunduzde uyudu. Hatta biraz fazla uyudu tedirgin oldum yoksa hasta mi olacak diye. 12bucukta yatti 2de kalkti emzirdim memede uyudu 4te kalkti biraz uyanik kaldi emzirdim yine memede uyudu 5bucuk gibi yatti 7bucukta kalkti hayret ettimKızlar oğlum normalde gündüz bir defa en az 2 saat kesintisiz uyurdu bugün en fazla kırk dakika uyudu sonra yarım saat uyuyup uyanıyor uyandığında emerdi emmek de istemedi tekrar uyuyup uyandirdigimda emdi 1 saat huzurlu geçiyor sonra başlıyor huysuzlugu başlıyor en sonunda ağlıyor ve uyumak istiyor zor uyuyor uyuyor ama kısa sürede uyanıyor en son 10 da uyudu 10.30 da kalktı emdi çok şukur tekrar uyudu atak haftası olabilir mi 7 gün var diyor ama değişebilir mi
Olabilir 7.5 hafta ile 9.5 hafta arasi baslarmis bizim de atak haftasinda 40 dkya dustu hafta bitince uykular geri geldi ama eskiden 1 saat anca uyanik kalirdi simdi 1.5 saate cikti oKızlar oğlum normalde gündüz bir defa en az 2 saat kesintisiz uyurdu bugün en fazla kırk dakika uyudu sonra yarım saat uyuyup uyanıyor uyandığında emerdi emmek de istemedi tekrar uyuyup uyandirdigimda emdi 1 saat huzurlu geçiyor sonra başlıyor huysuzlugu başlıyor en sonunda ağlıyor ve uyumak istiyor zor uyuyor uyuyor ama kısa sürede uyanıyor en son 10 da uyudu 10.30 da kalktı emdi çok şukur tekrar uyudu atak haftası olabilir mi 7 gün var diyor ama değişebilir mi
Maşallah diyeBizimde oyleydi canim gunduz uykusu dedigin gibi yarim saat en fazla 40 dakika ama emmesinde sorun yoktu emiyordu. Bugun uzun zaman sonra gunduzde uyudu. Hatta biraz fazla uyudu tedirgin oldum yoksa hasta mi olacak diye. 12bucukta yatti 2de kalkti emzirdim memede uyudu 4te kalkti biraz uyanik kaldi emzirdim yine memede uyudu 5bucuk gibi yatti 7bucukta kalkti hayret ettim
Hangisi
[
Internwtte yazdım çıkan hesaplamalardan birini seçtim cnmHangisi
Kızlar oğlum normalde gündüz bir defa en az 2 saat kesintisiz uyurdu bugün en fazla kırk dakika uyudu sonra yarım saat uyuyup uyanıyor uyandığında emerdi emmek de istemedi tekrar uyuyup uyandirdigimda emdi 1 saat huzurlu geçiyor sonra başlıyor huysuzlugu başlıyor en sonunda ağlıyor ve uyumak istiyor zor uyuyor uyuyor ama kısa sürede uyanıyor en son 10 da uyudu 10.30 da kalktı emdi çok şukur tekrar uyudu atak haftası olabilir mi 7 gün var diyor ama değişebilir mi
Geçmiş olsun biz de haftaya rota aşısı olacağız 2 aylıkken yapmamıştık 3. Ayı bekledik
Canım benimkide hep sola yatıyordu ve banyo yaptırırken kafasına suyu dökünce bir baktık kafa soldan basık yamukluk var..Artık sağ tarafına yatırmaya başladım .Bizimki ne tatara yatırırsam kalıyor öyle.Ama uyanık olup yatarken kafa sola dönüyor hemen.Birde beşikte yüzü bana dönük olsun diye sanırım sola yatırmışım hep .Ya kizlar kizim heo sag tarafa yatiyor israrla saga dönüyor , agladiginda filan sol.memeyi almiyor sag memeyi aliyor neden olabilir ? Hatta sag gozu hafif daha kucuk
Çizgi varsa çatlaktir büyük ihtimalle cnm inş bişey yoktur doktor ne diyecek bakalimKizlar bu gece oglum kakasi geldikce agladi gece kakasinda nokta kadar kan vardir yine. Sabah tekrar yapti ve o baya kanliydi cok korkuyorummakat kismini inceledim ince 2 tane cizgi gibi bisey var ama catlak mi emin degilim. Normalde yarin 3 ayini dolduruyo aile hekimine goturecektim ama bugun goturucem poposunu da gostereyim catlak yok derse hastaneye goturucem kakasi baya kanliydi nokta gibi falan degil cok üzgünüm
Ben de yan yatiramiyorum ne zaman yan koysam kafasıni düz buluyorum kafasınin arkası düzleşti yanlardan büyüdü kafasiCanım benimkide hep sola yatıyordu ve banyo yaptırırken kafasına suyu dökünce bir baktık kafa soldan basık yamukluk var..Artık sağ tarafına yatırmaya başladım .Bizimki ne tatara yatırırsam kalıyor öyle.Ama uyanık olup yatarken kafa sola dönüyor hemen.Birde beşikte yüzü bana dönük olsun diye sanırım sola yatırmışım hep .
Cnm öncelikle çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur. Bnm kızım bikaç gündür köpüklü kaka yapınca biraz araştırma yaptım ön sütte laktoz fazla olurmuş bağırsaklarda tahribata yol açarmış böylelikle köpüklü bazende kanlı kakaya neden olurmuş. Senin ön sütün fazlamı.Kizlar bu gece oglum kakasi geldikce agladi gece kakasinda nokta kadar kan vardir yine. Sabah tekrar yapti ve o baya kanliydi cok korkuyorummakat kismini inceledim ince 2 tane cizgi gibi bisey var ama catlak mi emin degilim. Normalde yarin 3 ayini dolduruyo aile hekimine goturecektim ama bugun goturucem poposunu da gostereyim catlak yok derse hastaneye goturucem kakasi baya kanliydi nokta gibi falan degil cok üzgünüm
benim bebeğim de sol göğmu tutmakta zorlaniyordu doğduğundan beri. Ucu küçük ondan. Aglayinca tutmuyordu solu. Kriz geçiyordu bende hemen sağa geçiyordum. Derken şimdi ne sağı alıyor nede solu. 2.5 aylık. Çok üzüntülüyum. Sol gögsumde süt iyice azaldi. Uykulu iken alıyor biraz. Size tavsiyem inat etmeyin zorlamayin bebeğinizi. Sanırım biz biraz zorlayarak hata ettik. Çok mutsuzum. Bi çözümü olsa keşke. Kesilsin istemiyorum. Böyle bi olayı duyan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şuan sadece uyutup uyanınca verebiliyorum. Neredeyse tek göğüs ile idare ediyorum kilo almazsa mecbur mama verecez. Mama verince hepten kesilecek sütüm. 4 ay idare etse 5. Ayda ek gıdaya geçerim. Off nasıl mutsuzum bi bilseniz. Zaten gazlı bi bebekti uyku yoktu. Resmen hayattan soğudum. Bu kadar mi zormus çocuk büyütmek. Ya da en zoru bana denk geldi.Ya kizlar kizim heo sag tarafa yatiyor israrla saga dönüyor , agladiginda filan sol.memeyi almiyor sag memeyi aliyor neden olabilir ? Hatta sag gozu hafif daha kucuk
Canm kendini üzüme sütünü etkileyebilir bak Benim sağ göğüs ucum da diğerine göre çok küçük ben masaj yapıyorum göğüs ucumu çıkartmaya çalışıyorum işe yarıyor sol göğsümde emzirirken sağ ucuna masaj yapıyorum kavrayacak kadar uc çıkıyor sonra ordan emziriyorum zaten kuzım çekmeye başladığında uc daha çok çıkıyor bir de sağmayı dene sağ göğsü emzirirken solu sağ uc cıkınca ordan emzirmeye devam et sonra da sütünü sağ bol bol cünkü artık vücût bebeğe yetecek kadar süt üretiyorbenim bebeğim de sol göğmu tutmakta zorlaniyordu doğduğundan beri. Ucu küçük ondan. Aglayinca tutmuyordu solu. Kriz geçiyordu bende hemen sağa geçiyordum. Derken şimdi ne sağı alıyor nede solu. 2.5 aylık. Çok üzüntülüyum. Sol gögsumde süt iyice azaldi. Uykulu iken alıyor biraz. Size tavsiyem inat etmeyin zorlamayin bebeğinizi. Sanırım biz biraz zorlayarak hata ettik. Çok mutsuzum. Bi çözümü olsa keşke. Kesilsin istemiyorum. Böyle bi olayı duyan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şuan sadece uyutup uyanınca verebiliyorum. Neredeyse tek göğüs ile idare ediyorum kilo almazsa mecbur mama verecez. Mama verince hepten kesilecek sütüm. 4 ay idare etse 5. Ayda ek gıdaya geçerim. Off nasıl mutsuzum bi bilseniz. Zaten gazlı bi bebekti uyku yoktu. Resmen hayattan soğudum. Bu kadar mi zormus çocuk büyütmek. Ya da en zoru bana denk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?