2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de çok korkuyo normal bence benden değilde eşim öksürünce hapşırınca çok korkuyo oda hemen koşarak odadan cıkıyo mutfakta falan hapşırıyo

Çatlak vardır büyük ihtimalle canım insallah önemli bişey yoktur bize de haber ver doktora gidince

Canim alerji malesef dikkat etmek gerek, ben coklu gida diyeti yapiyorum su an, baya sonuc aldim hatta son kaka tahlilinde gzli kan cikmadi, yani malesef alerji varsa da yoksa da su donem dikjat etmeliyiz. Kafana takma cok gecmis olsun

Yoo asla boyle dusunme, oluyo tabi arada herseyi yasiyoruz atlatiyoruz, bu kıs bana oyle gecmiyor ki dort gozle ilkbahar yaz bekliyorum, ilk kez boyle oluyorum.. Yani biraz psikolojiyle alakali

Saa
sağma makinasi alayım en iyisi. Alamadığıni makina ile sagip vereyim kaşikla.

Canım çok geçmiş olsun, catlaktir büyük ihtimalle. Korkar tabi insan kan görünce haklı olarak, bize de yaz doktordan dönünce fırsat bulursan. Umarım hemen iyileşir

Kızlar bebeğim yine öksürmeye başladı ya hafif hafif neden böyle oluyo üzeri ince değil ev sıcak dışarı zaten adım atmıyorum gelen gidenim yok sürekli banyo da yaptırmıyorum bu çocuk neden böyle öksürüyo yaa off aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kesilmişti öksürüğü yine başladı

Evde sigara içen var mı?
Evi havalandırıyor musun?

Bizim kız da korkuyor

Evde nem ölçer var mı yoksa temin edin evin nem ortalaması %50 olmalı eğer değilse buhar makinası alın nem düştükçe hava kurur ve öksürük hapşırık yapar

Evde nem ölçer var mı yoksa temin edin evin nem ortalaması %50 olmalı eğer değilse buhar makinası alın nem düştükçe hava kurur ve öksürük hapşırık yapar
Evde weewell buhar makinemiz var ama bulunduğumuz şehir nemli diye pek çalıştırmıyorum bide buhar makineleri bakteri üretiyo falan dediler o yüzden çalıştırmadım çok fazla. O zaman çalıştırayım ben saol cnm

Gittim geldim kizlar. Poposunda catlak yokmus oncelikle. Doktor alerji buyuk ihtimal dedi 15 gun diyet yapip gozlemleyecegim. Belirtilerde azalma veya tamamen bitme olursa alerji diyecegiz. Ne yiyip ne içiçem bilmiyorum sütüm azalirsa veya besleyiciligini kaybederse diye korkuyorum ama mecbur yapicam. bardakkulpu canim sen takviye bisey kullaniyor musun ? Kullansam iyi olacak sanki. Ön süt cok fazla degil benim bide o kan yapmaz bence sadece kopuklu kaka olsa korkmazdim ama baya kan görünce cok korktum onsutten degil baska bisey var bunda bakalim diyetten sonuc alacak miyim. Bu arada 58 cm 6 kilo olmus. 700 gram almis bana az gibi geldi hemsire normal dedi. Boyu da yavas uzuyor 50 cm doğmuştu zaten. Bilemiyorum yaa sizce iyi mi kilosu boyu? Yoksa bu alerji illeti onuda mi etkilemis

Geçen sene bugün son adet tarihimdi.Zaman ne kadar hızlı gerçekten..
Kızlar canım sıkıldı ya,oğlumu ilkkez kucağıma alarak tarttım az önce,24 günde sadece 600 gram almış.2.ay kontrolünde tam 6 kiloydu,bugün 6.600 çıktı.Ayda 1,5 kilo alıyordu dogdugundan beri..Niye böyle oldu acaba :/

Tühh ya daha yeni atlatmıştı kuzucuk niye öyle oldu ki o kadr antibiyotik tedavisi falan gördü belki balgam vardır o yüzden öksürüyodur hırıltı burun tıkanıklıgı var mı

Canım her ay aynı kiloyu alcak değilki zaten masallah kilosu iyiymiş saglıklı olsun da çok kilo almasını gerek yok 700 gr alınca yeterli oluyo diyr biliyorum ben benim kızım 1 kilo aldı mesela her ay ama şimdi.kac oldu bilmiyorum 2 aylıkken 5.400 dü

Canım bende evde tartıyorum da doğru çıkmıyor. Hastaneyle fark oluyor arada. Bir de ayda 600 gram normal kabul ediliyor. Bence iyi durumda. Kilosu da güzelmiş maşallah. Artık büyümeleri yavaşlayacak.

Bence çok iyi maşallah ayda 600 gram yeterli oluyor. Artık yavaşlayacak büyümeleri annesi, boyu da iyi. Geçmiş olsun bu arada.

Kizlar bebeklerin zaman geçtikçe kilo alımı azalacaktir. 700 -800 gram almış olması 1ayda yeterli bir durum endiselenmeyin 3.ayda bebeklerin hastaneden çıkış kilolarının 2 katı olması beklenir bunu yakaladıysa sorun yok demektir. Benim kızım 86 günlük ve 5.500 anca var ben sorun etmiyorum hastaneden 2800 çıktık 2 katına ulaştı sayilir o yüzden az olması bir problem değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…