Benimki de çok korkuyo normal bence benden değilde eşim öksürünce hapşırınca çok korkuyo oda hemen koşarak odadan cıkıyo mutfakta falan hapşırıyoKızlar bebekleriniz hapşırma ve öksürme sesinden korkuyor mu biz yanında bazen anlamadan hapşırıyoruz kızım çok korkuyor hemen başlıyor ağlamaya bugün benden bile korktu anlamadım neden böyle oldu uyumak istiyor gözlerini kapatıyor 1 dk geçsin irkiliyor uyanıyor neden böyle oldu ki acaba içine korku mu girdi ki
Çatlak vardır büyük ihtimalle canım insallah önemli bişey yoktur bize de haber ver doktora gidinceKizlar bu gece oglum kakasi geldikce agladi gece kakasinda nokta kadar kan vardir yine. Sabah tekrar yapti ve o baya kanliydi cok korkuyorummakat kismini inceledim ince 2 tane cizgi gibi bisey var ama catlak mi emin degilim. Normalde yarin 3 ayini dolduruyo aile hekimine goturecektim ama bugun goturucem poposunu da gostereyim catlak yok derse hastaneye goturucem kakasi baya kanliydi nokta gibi falan degil cok üzgünüm
Canim alerji malesef dikkat etmek gerek, ben coklu gida diyeti yapiyorum su an, baya sonuc aldim hatta son kaka tahlilinde gzli kan cikmadi, yani malesef alerji varsa da yoksa da su donem dikjat etmeliyiz. Kafana takma cok gecmis olsunKizlar bu gece oglum kakasi geldikce agladi gece kakasinda nokta kadar kan vardir yine. Sabah tekrar yapti ve o baya kanliydi cok korkuyorummakat kismini inceledim ince 2 tane cizgi gibi bisey var ama catlak mi emin degilim. Normalde yarin 3 ayini dolduruyo aile hekimine goturecektim ama bugun goturucem poposunu da gostereyim catlak yok derse hastaneye goturucem kakasi baya kanliydi nokta gibi falan degil cok üzgünüm
Yoo asla boyle dusunme, oluyo tabi arada herseyi yasiyoruz atlatiyoruz, bu kıs bana oyle gecmiyor ki dort gozle ilkbahar yaz bekliyorum, ilk kez boyle oluyorum.. Yani biraz psikolojiyle alakalibenim bebeğim de sol göğmu tutmakta zorlaniyordu doğduğundan beri. Ucu küçük ondan. Aglayinca tutmuyordu solu. Kriz geçiyordu bende hemen sağa geçiyordum. Derken şimdi ne sağı alıyor nede solu. 2.5 aylık. Çok üzüntülüyum. Sol gögsumde süt iyice azaldi. Uykulu iken alıyor biraz. Size tavsiyem inat etmeyin zorlamayin bebeğinizi. Sanırım biz biraz zorlayarak hata ettik. Çok mutsuzum. Bi çözümü olsa keşke. Kesilsin istemiyorum. Böyle bi olayı duyan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şuan sadece uyutup uyanınca verebiliyorum. Neredeyse tek göğüs ile idare ediyorum kilo almazsa mecbur mama verecez. Mama verince hepten kesilecek sütüm. 4 ay idare etse 5. Ayda ek gıdaya geçerim. Off nasıl mutsuzum bi bilseniz. Zaten gazlı bi bebekti uyku yoktu. Resmen hayattan soğudum. Bu kadar mi zormus çocuk büyütmek. Ya da en zoru bana denk geldi.
sağma makinasi alayım en iyisi. Alamadığıni makina ile sagip vereyim kaşikla.Canm kendini üzüme sütünü etkileyebilir bak Benim sağ göğüs ucum da diğerine göre çok küçük ben masaj yapıyorum göğüs ucumu çıkartmaya çalışıyorum işe yarıyor sol göğsümde emzirirken sağ ucuna masaj yapıyorum kavrayacak kadar uc çıkıyor sonra ordan emziriyorum zaten kuzım çekmeye başladığında uc daha çok çıkıyor bir de sağmayı dene sağ göğsü emzirirken solu sağ uc cıkınca ordan emzirmeye devam et sonra da sütünü sağ bol bol cünkü artık vücût bebeğe yetecek kadar süt üretiyor
Kizlar bu gece oglum kakasi geldikce agladi gece kakasinda nokta kadar kan vardir yine. Sabah tekrar yapti ve o baya kanliydi cok korkuyorummakat kismini inceledim ince 2 tane cizgi gibi bisey var ama catlak mi emin degilim. Normalde yarin 3 ayini dolduruyo aile hekimine goturecektim ama bugun goturucem poposunu da gostereyim catlak yok derse hastaneye goturucem kakasi baya kanliydi nokta gibi falan degil cok üzgünüm
Evde sigara içen var mı?Kızlar bebeğim yine öksürmeye başladı ya hafif hafif neden böyle oluyo üzeri ince değil ev sıcak dışarı zaten adım atmıyorum gelen gidenim yok sürekli banyo da yaptırmıyorum bu çocuk neden böyle öksürüyo yaa off aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kesilmişti öksürüğü yine başladı
Hayır sigara içen yok her sabah uyandığımda havalandırıyorumEvde sigara içen var mı?
Evi havalandırıyor musun?
Bizim kız da korkuyorKızlar bebekleriniz hapşırma ve öksürme sesinden korkuyor mu biz yanında bazen anlamadan hapşırıyoruz kızım çok korkuyor hemen başlıyor ağlamaya bugün benden bile korktu anlamadım neden böyle oldu uyumak istiyor gözlerini kapatıyor 1 dk geçsin irkiliyor uyanıyor neden böyle oldu ki acaba içine korku mu girdi ki
Evde nem ölçer var mı yoksa temin edin evin nem ortalaması %50 olmalı eğer değilse buhar makinası alın nem düştükçe hava kurur ve öksürük hapşırık yaparKızlar bebeğim yine öksürmeye başladı ya hafif hafif neden böyle oluyo üzeri ince değil ev sıcak dışarı zaten adım atmıyorum gelen gidenim yok sürekli banyo da yaptırmıyorum bu çocuk neden böyle öksürüyo yaa off aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kesilmişti öksürüğü yine başladı
Evde weewell buhar makinemiz var ama bulunduğumuz şehir nemli diye pek çalıştırmıyorum bide buhar makineleri bakteri üretiyo falan dediler o yüzden çalıştırmadım çok fazla. O zaman çalıştırayım ben saol cnmEvde nem ölçer var mı yoksa temin edin evin nem ortalaması %50 olmalı eğer değilse buhar makinası alın nem düştükçe hava kurur ve öksürük hapşırık yapar
Tühh ya daha yeni atlatmıştı kuzucuk niye öyle oldu ki o kadr antibiyotik tedavisi falan gördü belki balgam vardır o yüzden öksürüyodur hırıltı burun tıkanıklıgı var mıKızlar bebeğim yine öksürmeye başladı ya hafif hafif neden böyle oluyo üzeri ince değil ev sıcak dışarı zaten adım atmıyorum gelen gidenim yok sürekli banyo da yaptırmıyorum bu çocuk neden böyle öksürüyo yaa off aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum kesilmişti öksürüğü yine başladı
Canım her ay aynı kiloyu alcak değilki zaten masallah kilosu iyiymiş saglıklı olsun da çok kilo almasını gerek yok 700 gr alınca yeterli oluyo diyr biliyorum ben benim kızım 1 kilo aldı mesela her ay ama şimdi.kac oldu bilmiyorum 2 aylıkken 5.400 düGeçen sene bugün son adet tarihimdi.Zaman ne kadar hızlı gerçekten..
Kızlar canım sıkıldı ya,oğlumu ilkkez kucağıma alarak tarttım az önce,24 günde sadece 600 gram almış.2.ay kontrolünde tam 6 kiloydu,bugün 6.600 çıktı.Ayda 1,5 kilo alıyordu dogdugundan beri..Niye böyle oldu acaba :/
Geçen sene bugün son adet tarihimdi.Zaman ne kadar hızlı gerçekten..
Kızlar canım sıkıldı ya,oğlumu ilkkez kucağıma alarak tarttım az önce,24 günde sadece 600 gram almış.2.ay kontrolünde tam 6 kiloydu,bugün 6.600 çıktı.Ayda 1,5 kilo alıyordu dogdugundan beri..Niye böyle oldu acaba :/
Gittim geldim kizlar. Poposunda catlak yokmus oncelikle. Doktor alerji buyuk ihtimal dedi 15 gun diyet yapip gozlemleyecegim. Belirtilerde azalma veya tamamen bitme olursa alerji diyecegiz. Ne yiyip ne içiçem bilmiyorum sütüm azalirsa veya besleyiciligini kaybederse diye korkuyorum ama mecbur yapicam.bardakkulpu canim sen takviye bisey kullaniyor musun ? Kullansam iyi olacak sanki. Ön süt cok fazla degil benim bide o kan yapmaz bence sadece kopuklu kaka olsa korkmazdim ama baya kan görünce cok korktum onsutten degil baska bisey var bunda bakalim diyetten sonuc alacak miyim. Bu arada 58 cm 6 kilo olmus. 700 gram almis bana az gibi geldi hemsire normal dedi. Boyu da yavas uzuyor 50 cm doğmuştu zaten. Bilemiyorum yaa sizce iyi mi kilosu boyu? Yoksa bu alerji illeti onuda mi etkilemis
Kizlar bebeklerin zaman geçtikçe kilo alımı azalacaktir. 700 -800 gram almış olması 1ayda yeterli bir durum endiselenmeyin 3.ayda bebeklerin hastaneden çıkış kilolarının 2 katı olması beklenir bunu yakaladıysa sorun yok demektir. Benim kızım 86 günlük ve 5.500 anca var ben sorun etmiyorum hastaneden 2800 çıktık 2 katına ulaştı sayilir o yüzden az olması bir problem değil benceGeçen sene bugün son adet tarihimdi.Zaman ne kadar hızlı gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?