- 21 Şubat 2019
- 49
- 55
- 8
- 36
Evdeki tartilar çok sağlıklı değil sanki.geçen eşimle kızım tartildi bi önceki güne göre bi kilo eksik çıktı. Sonra ben alıp tartim sıkıntı yoktu. En iyisi doktor kontrolundeki tartimGeçen sene bugün son adet tarihimdi.Zaman ne kadar hızlı gerçekten..
Kızlar canım sıkıldı ya,oğlumu ilkkez kucağıma alarak tarttım az önce,24 günde sadece 600 gram almış.2.ay kontrolünde tam 6 kiloydu,bugün 6.600 çıktı.Ayda 1,5 kilo alıyordu dogdugundan beri..Niye böyle oldu acaba :/
Burun tıkanıklığı dq var cnm tıkandıkça açıyorum zaten dr burnunu açmayı kesinlikle ihmal etme demişti. Bugün dr kontrolü var bi hafta sonra götürün demişti hastane bakalım dr ne diyecek. Kilo zaten almadıTühh ya daha yeni atlatmıştı kuzucuk niye öyle oldu ki o kadr antibiyotik tedavisi falan gördü belki balgam vardır o yüzden öksürüyodur hırıltı burun tıkanıklıgı var mı
Cok sagol canim. Aman iste alerji falan dedik ya hemen oraya baglamaya kalktim yoksa cok kafaya takan biri degilim boy kilo mevzusunuBence çok iyi maşallahayda 600 gram yeterli oluyor. Artık yavaşlayacak büyümeleri annesi, boyu da iyi. Geçmiş olsun bu arada.
Alerji onu etkilemez canim, sendeki depolari kullanir. Senin depolarini saglama alman gerekiyor. 1000 lik magnezyum alman sart dedi doktorum.her gun aliyorum. Sora I mom kullaniyorum ekstra olarak.Gittim geldim kizlar. Poposunda catlak yokmus oncelikle. Doktor alerji buyuk ihtimal dedi 15 gun diyet yapip gozlemleyecegim. Belirtilerde azalma veya tamamen bitme olursa alerji diyecegiz. Ne yiyip ne içiçem bilmiyorum sütüm azalirsa veya besleyiciligini kaybederse diye korkuyorum ama mecbur yapicam.bardakkulpu canim sen takviye bisey kullaniyor musun ? Kullansam iyi olacak sanki. Ön süt cok fazla degil benim bide o kan yapmaz bence sadece kopuklu kaka olsa korkmazdim ama baya kan görünce cok korktum onsutten degil baska bisey var bunda bakalim diyetten sonuc alacak miyim. Bu arada 58 cm 6 kilo olmus. 700 gram almis bana az gibi geldi hemsire normal dedi. Boyu da yavas uzuyor 50 cm doğmuştu zaten. Bilemiyorum yaa sizce iyi mi kilosu boyu? Yoksa bu alerji illeti onuda mi etkilemis
BiZim evde nem ölçer var bende nemi yüksek bi şehirde yaşıyorum dr cam açınca nemlenir dedi ama en fazla %30 a anca yükseliyor ben buhar makinası almadım onun yerine başka altarnatifler deniyorum sende yapabilirsin canımEvde weewell buhar makinemiz var ama bulunduğumuz şehir nemli diye pek çalıştırmıyorum bide buhar makineleri bakteri üretiyo falan dediler o yüzden çalıştırmadım çok fazla. O zaman çalıştırayım ben saol cnm
Ben biberonla veriyorum 3 aydan sorma biberona alıştırın diyor doktorlar ben ilk kaşıkla verdim ama zor oluyo sonra biberona geçtim hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorumSaa
sağma makinasi alayım en iyisi. Alamadığıni makina ile sagip vereyim kaşikla.
Ben biberonla veriyorum 3 aydan sonra biberona alıştırın diyor doktorlar ben ilk kaşıkla verdim ama zor oluyo sonra biberona geçtim hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorumSaa
sağma makinasi alayım en iyisi. Alamadığıni makina ile sagip vereyim kaşikla.
Geçmiş olsn canm bencede ön sütten değildir benim önsütüm biraz fazla bir sıkıntı yok şuan kakasında alerjiktir boyu kilosuda normal Geldi bana İnternette ay ay boy kilo takibi var oraya da bak istersenGittim geldim kizlar. Poposunda catlak yokmus oncelikle. Doktor alerji buyuk ihtimal dedi 15 gun diyet yapip gozlemleyecegim. Belirtilerde azalma veya tamamen bitme olursa alerji diyecegiz. Ne yiyip ne içiçem bilmiyorum sütüm azalirsa veya besleyiciligini kaybederse diye korkuyorum ama mecbur yapicam.bardakkulpu canim sen takviye bisey kullaniyor musun ? Kullansam iyi olacak sanki. Ön süt cok fazla degil benim bide o kan yapmaz bence sadece kopuklu kaka olsa korkmazdim ama baya kan görünce cok korktum onsutten degil baska bisey var bunda bakalim diyetten sonuc alacak miyim. Bu arada 58 cm 6 kilo olmus. 700 gram almis bana az gibi geldi hemsire normal dedi. Boyu da yavas uzuyor 50 cm doğmuştu zaten. Bilemiyorum yaa sizce iyi mi kilosu boyu? Yoksa bu alerji illeti onuda mi etkilemis
Cnm petek üzerine ıslak havlu peteğe asılan kaplardan falan denedik eğer öksürüğü nemsizlkten kaynaklanıyosa buhar mak. Açarım yapacak bişey yokBiZim evde nem ölçer var bende nemi yüksek bi şehirde yaşıyorum dr cam açınca nemlenir dedi ama en fazla %30 a anca yükseliyor ben buhar makinası almadım onun yerine başka altarnatifler deniyorum sende yapabilirsin canım
Fazla çalıştırma canım bizim doktorum cok buhar nem de hasta eder demiştiEvde weewell buhar makinemiz var ama bulunduğumuz şehir nemli diye pek çalıştırmıyorum bide buhar makineleri bakteri üretiyo falan dediler o yüzden çalıştırmadım çok fazla. O zaman çalıştırayım ben saol cnm
Gittiniz mi ne dediBurun tıkanıklığı dq var cnm tıkandıkça açıyorum zaten dr burnunu açmayı kesinlikle ihmal etme demişti. Bugün dr kontrolü var bi hafta sonra götürün demişti hastane bakalım dr ne diyecek. Kilo zaten almadı
Gittik cnm çok şükür bişeyi yokmuş yani sırtını göğsünü dinledi bişeyi yok dedi. Kilosu 5400 çok moralim bozuk umarım toparlarFazla çalıştırma canım bizim doktorum cok buhar nem de hasta eder demişti
Bilmem valla bu doktorlara benim aklım ermiyo her biri farklı bişey söylüyor bizimki yaptırın dedi. Ablamın Oglu boğaz enfeksiyonu olmus dün doktora götürdüler aferin şurup vermiş bugun ateşi düşmediği icin baska doktora götürdüler aferin önermiyorum içirmeyin demiş hangisini inanacagını güvenecegini şaşırıyor insan gerçekten.. Iyi olmasına çok sevindim öksürüğü daha geçmemiş olabilir bizde hastaneden cıkınca dört bes gün hafif öksürük devam etmişti zamanla geçiyo burnunu acık tut sıcak bide gögsünü falan annesiGittik cnm çok şükür bişeyi yokmuş yani sırtını göğsünü dinledi bişeyi yok dedi. Kilosu 5400 çok moralim bozuk umarım toparlarbide rota aşısını önermiyorum dedi şaşırdım niye önermiyoki
Gittik cnm çok şükür bişeyi yokmuş yani sırtını göğsünü dinledi bişeyi yok dedi. Kilosu 5400 çok moralim bozuk umarım toparlarbide rota aşısını önermiyorum dedi şaşırdım niye önermiyoki
Cnm dr unu değiştirdik bundan önceki öneriyodu o dr uzak diye daha yakın bi dr a geçtik belki instagramdan bilirsiniz dr rıfatcan öztürk ona gittik bu sefer işte önrrmediCanım bu ara salgın varmış rota yaptırın bence. Benim doktorda yaptırın dedi. Bebeklerde çok tehlikeli diye biliyorum.
Bende anlamadım valla doğru bilgi hangisi anlamıyorum artık baya ünlü bi dr bunu diyen bide neden önermediğini sormadım çok acele ettirdiBilmem valla bu doktorlara benim aklım ermiyo her biri farklı bişey söylüyor bizimki yaptırın dedi. Ablamın Oglu boğaz enfeksiyonu olmus dün doktora götürdüler aferin şurup vermiş bugun ateşi düşmediği icin baska doktora götürdüler aferin önermiyorum içirmeyin demiş hangisini inanacagını güvenecegini şaşırıyor insan gerçekten.. Iyi olmasına çok sevindim öksürüğü daha geçmemiş olabilir bizde hastaneden cıkınca dört bes gün hafif öksürük devam etmişti zamanla geçiyo burnunu acık tut sıcak bide gögsünü falan annesi
Bundan sora burdan haberleselim olur mu farkli bakis acisi olabiliyor doktorlardaGittim geldim kizlar. Poposunda catlak yokmus oncelikle. Doktor alerji buyuk ihtimal dedi 15 gun diyet yapip gozlemleyecegim. Belirtilerde azalma veya tamamen bitme olursa alerji diyecegiz. Ne yiyip ne içiçem bilmiyorum sütüm azalirsa veya besleyiciligini kaybederse diye korkuyorum ama mecbur yapicam.bardakkulpu canim sen takviye bisey kullaniyor musun ? Kullansam iyi olacak sanki. Ön süt cok fazla degil benim bide o kan yapmaz bence sadece kopuklu kaka olsa korkmazdim ama baya kan görünce cok korktum onsutten degil baska bisey var bunda bakalim diyetten sonuc alacak miyim. Bu arada 58 cm 6 kilo olmus. 700 gram almis bana az gibi geldi hemsire normal dedi. Boyu da yavas uzuyor 50 cm doğmuştu zaten. Bilemiyorum yaa sizce iyi mi kilosu boyu? Yoksa bu alerji illeti onuda mi etkilemis
Aa ben de takip ediyorum o doktoru rota asisini mi onermedi ne dediCnm dr unu değiştirdik bundan önceki öneriyodu o dr uzak diye daha yakın bi dr a geçtik belki instagramdan bilirsiniz dr rıfatcan öztürk ona gittik bu sefer işte önrrmedi
Yok canım önermedi rota aşısını önermiyorum bu arada biliyorsunuzdur dedi peki menenjit öneriyormusunuz dedim onu 7.aydan sonra yaparız dediAa ben de takip ediyorum o doktoru rota asisini mi onermedi ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?