2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evdeki tartilar çok sağlıklı değil sanki.geçen eşimle kızım tartildi bi önceki güne göre bi kilo eksik çıktı. Sonra ben alıp tartim sıkıntı yoktu. En iyisi doktor kontrolundeki tartim

Tühh ya daha yeni atlatmıştı kuzucuk niye öyle oldu ki o kadr antibiyotik tedavisi falan gördü belki balgam vardır o yüzden öksürüyodur hırıltı burun tıkanıklıgı var mı
Burun tıkanıklığı dq var cnm tıkandıkça açıyorum zaten dr burnunu açmayı kesinlikle ihmal etme demişti. Bugün dr kontrolü var bi hafta sonra götürün demişti hastane bakalım dr ne diyecek. Kilo zaten almadı

Bence çok iyi maşallah ayda 600 gram yeterli oluyor. Artık yavaşlayacak büyümeleri annesi, boyu da iyi. Geçmiş olsun bu arada.
Cok sagol canim. Aman iste alerji falan dedik ya hemen oraya baglamaya kalktim yoksa cok kafaya takan biri degilim boy kilo mevzusunu

Alerji onu etkilemez canim, sendeki depolari kullanir. Senin depolarini saglama alman gerekiyor. 1000 lik magnezyum alman sart dedi doktorum.her gun aliyorum. Sora I mom kullaniyorum ekstra olarak.
Ben de diyet yaptim sonuc aldim malesef alerji benim de kizim ama geciyor. Benim ilk kizimda da vardi magnezyum almamistim discide aldim solugu bir implant oak kaydiyla 11 disim islem gordu bu diyet yuzunden. Bebek senden oyle boyle alir sut kaliten azalmaz merak etme, ama senin kendi depolarini eksiltmemen lazim

BiZim evde nem ölçer var bende nemi yüksek bi şehirde yaşıyorum dr cam açınca nemlenir dedi ama en fazla %30 a anca yükseliyor ben buhar makinası almadım onun yerine başka altarnatifler deniyorum sende yapabilirsin canım

Saa
sağma makinasi alayım en iyisi. Alamadığıni makina ile sagip vereyim kaşikla.
Ben biberonla veriyorum 3 aydan sorma biberona alıştırın diyor doktorlar ben ilk kaşıkla verdim ama zor oluyo sonra biberona geçtim hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum

Saa
sağma makinasi alayım en iyisi. Alamadığıni makina ile sagip vereyim kaşikla.
Ben biberonla veriyorum 3 aydan sonra biberona alıştırın diyor doktorlar ben ilk kaşıkla verdim ama zor oluyo sonra biberona geçtim hem emziriyorum hem sağıp biberonla veriyorum

Geçmiş olsn canm bencede ön sütten değildir benim önsütüm biraz fazla bir sıkıntı yok şuan kakasında alerjiktir boyu kilosuda normal Geldi bana İnternette ay ay boy kilo takibi var oraya da bak istersen

Cnm petek üzerine ıslak havlu peteğe asılan kaplardan falan denedik eğer öksürüğü nemsizlkten kaynaklanıyosa buhar mak. Açarım yapacak bişey yok

Fazla çalıştırma canım bizim doktorum cok buhar nem de hasta eder demişti

Gittiniz mi ne dedi

Kızlar benim kız son 1 aydır haftada bir kaka yapıyor onu da bekliyorum yapmıyor. Mamasına 1 kaşık zeytinyağı koyuyorum öyle. Sadece birkefe 6.gün sonund a kendiliğinden yaptı gerisinde hep zeyti yağı veriyorum hiç kaka yapamıyor artık ya nasıl geçecek bu. Gerçi sağlık ocağında doktor dedi kronik bağırsak bilmem nesi var dedi 3 ay 6 ay veya 1 seneye geçer felan ama bilmiyorum diyorum kaka yapsa daha huzurlu olur şimdi uyanıkken en fazla yarım saat susuyor bakıyor etrafa sonra yine ağlıyor. Gaz ilacı nurse Harvey kullanıyorum. Ama kaka yapmıyor yani

Fazla çalıştırma canım bizim doktorum cok buhar nem de hasta eder demişti
Gittik cnm çok şükür bişeyi yokmuş yani sırtını göğsünü dinledi bişeyi yok dedi. Kilosu 5400 çok moralim bozuk umarım toparlarbide rota aşısını önermiyorum dedi şaşırdım niye önermiyoki

Bilmem valla bu doktorlara benim aklım ermiyo her biri farklı bişey söylüyor bizimki yaptırın dedi. Ablamın Oglu boğaz enfeksiyonu olmus dün doktora götürdüler aferin şurup vermiş bugun ateşi düşmediği icin baska doktora götürdüler aferin önermiyorum içirmeyin demiş hangisini inanacagını güvenecegini şaşırıyor insan gerçekten.. Iyi olmasına çok sevindim öksürüğü daha geçmemiş olabilir bizde hastaneden cıkınca dört bes gün hafif öksürük devam etmişti zamanla geçiyo burnunu acık tut sıcak bide gögsünü falan annesi

Canım bu ara salgın varmış rota yaptırın bence. Benim doktorda yaptırın dedi. Bebeklerde çok tehlikeli diye biliyorum.

Canım bu ara salgın varmış rota yaptırın bence. Benim doktorda yaptırın dedi. Bebeklerde çok tehlikeli diye biliyorum.
Cnm dr unu değiştirdik bundan önceki öneriyodu o dr uzak diye daha yakın bi dr a geçtik belki instagramdan bilirsiniz dr rıfatcan öztürk ona gittik bu sefer işte önrrmedi

Bende anlamadım valla doğru bilgi hangisi anlamıyorum artık baya ünlü bi dr bunu diyen bide neden önermediğini sormadım çok acele ettirdi

Bundan sora burdan haberleselim olur mu farkli bakis acisi olabiliyor doktorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…