2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim normal kilom 58 di.. 72 kiloyla doğuma gitmiştim.. Şu anda 64 kiloyum kilolarımın yerleşmesinden korkuyorum açıkçası ama yemezsrm süt olmuyor, süt olsun diye yersemde 70 i bulacam sanırım. Sizler kaç kg verdiniz doğumdan sonra ben 8 kg vermişim ..

Ben hamilelikte 14 kilo almıştım, 10 kilo doğumda ve ilk 1 haftada gitti, ama lohusayken çok yedim, tek başıma baktigim için gece gündüz uyanıktım ve hep yedim. 3 kilo daha aldım. 6-7 kilo fazlam var, spora bi dönebilsem veririm hemen ama daha vakti var. Çok can sıkıcı bir durum

Ben 22 kilo aldım 14 kilo kendiliğinden gitti doğumdan sonraki ilk 10 günde 8 kilo kaldı gitmicek sanırım emzirirken çok sorun etmiyorum ben acelem yok yemeyince süt olmuyor sütten kesilince artık diyete gircem

Cnm petek üzerine ıslak havlu peteğe asılan kaplardan falan denedik eğer öksürüğü nemsizlkten kaynaklanıyosa buhar mak. Açarım yapacak bişey yok
Buhar makinasının zararlı yada zararsız olduğunu bilmiyorum eğer bakteri üretiyosa kullanmamanız daha iyi ıslak havlu ve suluklar işe yarar umarım saat başı da havalandırın bence geçmiş olsun

Vicol kullan o çok iyi geliyor

Hamileyken ictigimiz toz seklindeki magnezyum mu kullaniyorsun ? Birde imom hamileyken kullaniyordum ben kahverengi kutulu olani. Onun emziren anneler icin olani var mor kutu ondan mi aldin ? Bir dişim arada bi agri yapiyor zaten banada disci yolu gorunecek gibi

Geçmiş olsn canm bencede ön sütten değildir benim önsütüm biraz fazla bir sıkıntı yok şuan kakasında alerjiktir boyu kilosuda normal Geldi bana İnternette ay ay boy kilo takibi var oraya da bak istersen
Evet evet bakiyorum normal degerler hepsi. Bi anlık acaba mi dedim iste

Bende tam tersi durumdayım kilo vermek istemiyorum 50 kilo ile hamile kaldım 62 doğuma girdim şimdi yine 50 kiloyum az biraz kilo kalsın istiyordum ama çok tatlı yememe rağmen kalmadı kilolar inşallah daha fazla vermem diyorum

Ben 78 kilo ile hamile kaldım 85 le doğuma girdim şimdi yine 77 yim ilk ay eski kiloma döndüm ama ben zayıflamak istiyorum hep aynı kilodayım veremiyorum Allah tan boyum biraz uzun yoksa çok kötü görünürüm bu kiloyla.

Ben hamilelik boyunca hiç kilo almadım,gebelik şekerim vardı..Hatta kilo verdim 9 ayda 8 kilo verdim.Doğumdan sonrada 6 kilo verdim.Toplamda 14 kilo kaybettim

Hamileyken almistim Imom hamile icin olani baya onu kullan dedi doktor onu kullaniyorum, sonra Imom latte ye gecerim galiba, kalsiyum olacak magnezyum deil, suda eriyenden aldim onu kullaniyorum disim sızliyordu su an gecti cok sukur dis ipini filan ihmal etme ben ilk hamileligimde dikkat etmedim de pek iyi olmadi.

Magnezyum yazmissin bende sasirdim diş bakimini ihmal etmiyorum ama yinede agriyor bakalim sonu ne olacak.

Hangi kalsiyum canim adini soyleyebilir misin

Ya ben d vitamini dışında hiçbie takviye almıyorum. Diş bakımımı da ihmal ediyorum. Diş ipi kullanmayı filan bıraktım. Son günlerde de bi halsizlik var üstümde. Sütüm az değil sanırım ama bebeğim çok sık ve uzun uzun emiyor. Bazen bir bir buçuk saat memede. Doydu derken bir saat sonra yeniden. Gündüzleri hep yalnızım. Akşam eşim geliyor o da bi yarım saat bakarsa. Ablam geliyor o da bir saat filan anca çünkü hop acıktı deyip bana dönüyor geri. Bebeğimden hiç yorulmuyorum da psikolojim yavaş yavaş yorulmaya çökmeye başladı sanırım. Sürekli endişeli olmaya başladım. Hasta olursa ağrısı olursa vb. Normalde evhamlı biri de değilimdir. Burayı okuyunca yalnız değilmişim gibi geliyor.
Sizler nasılsınız? İyisiyle kötüsüyle içimizi dökelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…