2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hemoroid olduğuna eminmisin canm Bende de çatlak var anal fissur çok zorlanıyorum kanıyor tuvalete oturunca krem sürüyorum biraz yumuşuyor ama hala geçmedi malesef

Ben de öyleyim canım Allah yardımcımız olsun

Hemoroid olduğuna eminmisin canm Bende de çatlak var anal fissur çok zorlanıyorum kanıyor tuvalete oturunca krem sürüyorum biraz yumuşuyor ama hala geçmedi malesef
Ikisi arasındaki fark ne ki canım. Benimki deri uzantısı gibi dışına çıkmış. Kanıyor benim de kıpkırmızı kan hem de

Ben de bir hafta on gün mama verdim hep şırıngayla verdim ki alışmasın diye hiç biberon vermedim ama dört gün hastanede yattı kızım bşr aylıkken geceleri biberon verdiler gündğz emzirdim ama uzun süre biberon kullanınca olur bence meme reddi hemen olmaz ben yşne de korkuyorum vermem

Kızımda çok kusuyor bende korkuyorum bir tek geceleri kusmuyor o zamanda az emiyor galiba ondan. Yoksa gündüz her emmeden sonra illaki çıkarıyor hatta bugün iki kez fiskirtarak kustu öyle olunca daha çok korkuyorum. Ikinci ay kilo alımı güzeldi bu ay nasıl olur bilmiyorum ama sanki hiç doymuyor gibi geliyor bana emdigini kusunca

Emzirmek sadece beslemek değil bence. Bebeğinizle aranızdaki etkileşimi mecbur kalmadıkça bozmayın. Alın bir örtü emzirin bence. İnşallah iki yıl bu bebişler bizi emecek. Alışmamız lazım.

Benim oğlum kakasi gelince çok kusuyor. Ikınıyor ama neresi popo neresi mide bilmediği için komple ıkınıp kusuyor. Öyle bir şey mi acaba

Benim oğlum kakasi gelince çok kusuyor. Ikınıyor ama neresi popo neresi mide bilmediği için komple ıkınıp kusuyor. Öyle bir şey mi acaba
Bilemiyorum ki yarim saat önce yine fışkırtti kulagima doğru emeli baya olmuştu belkide öyle yapıyordur kızımda çünkü arkasına da gaz çıkardı

Bilemiyorum ki yarim saat önce yine fışkırtti kulagima doğru emeli baya olmuştu belkide öyle yapıyordur kızımda çünkü arkasına da gaz çıkardı

Muhtemelen öyle canım endişe etme. Benimki alttan ya da üstten gazı varsa, kakası varsa kusuyor hep ikinmaktan. Dediğin gibi fışkırtarak kusuyor.

Muhtemelen öyle canım endişe etme. Benimki alttan ya da üstten gazı varsa, kakası varsa kusuyor hep ikinmaktan. Dediğin gibi fışkırtarak kusuyor.
Üçüncü kez fışkırtarak kustu. Çökelekli de kusuyor du ama ondan korkmuyordum kilosu iyi olduğu için. dün arabada bıraktık pusette uyuyordu babannesi vardi bakar diye . Önde oturuyordu ağlayinca arkaya geçip yanına oturmak yerine puseti çekmeye calismis kendine doğru ama tabi puseti değil battaniyesini çekmiş geldim ki içli içli ağlıyor ayakları puseti dışında asagi sarkmis başı pusetin icjnde asagida beli yüksekte geriye doğru iki büklüm olmuş kızım öylece bakıyor yetişmesem daha ne kadar durur du öyle bilmiyorum kucağıma aldiğimda bile kafasini geriye atıyordu doğrulamadı yavrum. Gün boyu bir farklılık yoktu kızımda bugün öyle olunca ondan olabilir mi diye de düşündüm ama bir gün sonra etki etmez heralde birşey olsa aynı gün olurdu

Oy kıyamam kuzuya. bence pusete koyunca mutlaka kemerlerini bağlayın. Ben evde ana kucağına koyduğumda filan da hep bağlıyorum. Anlık bir şey kendi de kayar düşer ne olur ne olmaz.

Uyumuyor uyumuyor. Öğlen birde uyandığından beri uyumuyor. Saat olmuş on buçuk. 4 kere uyuttum. Her koyduğumda uyandı. Karnı tok. Gazını çıkardım. Kucakta salladım. Evde gezdirdim kendi halinde beşiğinde bıraktım. Yok. Hala kıpır kıpır.

Kızlar bizim 3 aylık olmamıza 9 gün kaldı. Bugün ilk kez bebiş doymuyormuş gibi hissettim. Yanağımı falan emmeye çalıştı. Bütün gün huysuzdu gece de çok kere uyandı hatta. Galiba az da olsa mama vereceğim. Sanırım sütüm yeterli gelmemeye başladı... Hangi marka önerirsiniz? Biraz gaz problemimiz vardı azaldı ama ona göre önerebilirseniz sevinirim.

Oy kıyamam kuzuya. bence pusete koyunca mutlaka kemerlerini bağlayın. Ben evde ana kucağına koyduğumda filan da hep bağlıyorum. Anlık bir şey kendi de kayar düşer ne olur ne olmaz.
Sadece arabada kullanıyorduk aklımıza da böyle birşey yapacağı gelmedi koskoca kadın geldiği günde oturttu kızımı kucağına eşim demese öylece tutacakti bide üzerine bunu yapınca mahsus eder gibi ben dokunmaya kıyamazken

Üç dört güne kadar kızımda öyleydi emerken uyuyor yerine yatırmaya yeltenince saatlerce uyumuş gibi gözler açılıyordu sabah yedi gibi uyanip gece onikiye kadar tas catlasa bir buçuk saat uyuyordu üç dört gündür iyi uyuyor maşallah atak haftası hesaplamayı tam olarak anlayamadım ama onlarla bir ilgisi var galiba

Ikisi arasındaki fark ne ki canım. Benimki deri uzantısı gibi dışına çıkmış. Kanıyor benim de kıpkırmızı kan hem de
Hemoroid bağırsak damarlarının dışarı çıkması anal fissur da makat çatlağı dışkılama sırasında deri yırtılıp kanıyor et parçası oluşuyor makat ağzında

Hemoroid bağırsak damarlarının dışarı çıkması anal fissur da makat çatlağı dışkılama sırasında deri yırtılıp kanıyor et parçası oluşuyor makat ağzında
O zaman sanırım anal fissür. Ne yapmıştın sen canım?Çaresi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…