2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Konak problemi olanlar nasıl çare buldular?3.ayda hafif konak oluştu kafasının ön tarafında.

Ayyy benimki de öyle. Sürekli memede. Kafama çok takiyorum ben de nasıl olacak böyle diye. Hep emmek istiyor. Çalışmaya başlayınca nasıl yapacağız. Içim acıyor şimdiden

Kızlar çok önemli bir sorunum var. Hemoroid Sanırım dışına doğru çıkmış doğumdan sonra. Ne yapabilirim? Başına gelen ya da bir çözüm önerisi sunabilecek olan var mı? Inşallah ameliyat gerektirmez ya canım çok yanıyor. Doğal yöntemle çözebilir miyiz bu durumu?

Niye sağıyorsunki canım kendine eziyet ediyorsun hemde biberonla vermek zorunda kalıyorsun herhangi bir sorun yoksa mastit olma ihtimali falan sağma bence

Kızlar benim kız çok kusuyor korkuyorum kaldırmaya omzuma koyunca mutlaka çıkarıyor cadı. Bu defa yine acıkıyor yine emziriyordm diyorum içindekiler çıktı yine acıkmıştır. Bir de daha önce de sordum da kaka yapmıyor benimki sadece zeytinyağı verince yapıyor. Mamasına koyuyorum onunla çıkıyor. kimse yok galiba benimki gibi

Benim de geçenlerde her dışarı çıktığımda kanıyordu zeytinyağı sürdüm herşeye iyi geliyor buna da iyi gelir dedim bir de sıvı kayısı suyu tükettim geçti çok sukur

İnanmicaksın ama bugün o dertle uğraşıyorum sabahtan beri acı içindeyim bnm hamilelikte de çok olurdu öncesindede. Önceden daflon die bi hap var onu içerdim geçerdi. Şimdi enzirdiğim için içemiyorum. Sıcak suya oturma falan işe yaramıyor çok kötü durumdayım

Kabız olmamaya çalış, ıkınma zeytinyağı vazelin falan sürebilirsin içine doğru. Bendede vardı öbür doğumda çıkmıştı ama dikkat edince geçti ama dikkat etmezsem hemen hortluyor.Kabız yada ishal olmamalısın kısaca ...Dereotu çok iyi geliyor yemekten önce bir tutam mutlaka ye .

Niye sağıyorsunki canım kendine eziyet ediyorsun hemde biberonla vermek zorunda kalıyorsun herhangi bir sorun yoksa mastit olma ihtimali falan sağma bence
Canm ilk zamanlar göğüslerimi boşaltamıyordu kızım tek meme yetiyordu bu sefer diğeri sertleşiyor acıyordu çok sonrada göğsümde kitle oluştu o yüzden sağmak zorunda kaldım Göğsüm boşalsın diye 2 ayda nerdeyse hiç sağmadım Sonra da baktım yağlı sütü çok iyi alamıyor bu sefer yine sağıpta vermeye başladım günde iki kez sağıyorum artık stokta yaptım işe başladığımda kullanacam sütleri sağmak sütümü de artırdı hem

Benimkide çok kusuyordu sızıntı oluyordu ama artık kusmuyor kusması kalmadı az bişe çökelikli çıkıyor arada . Kakayı bizde dört beş günde bir yapıyoruz ama ben hiç müdahale etmiyorum sadece anne sütü alıyor .Zamanla düzene girecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…