Hemoroid olduğuna eminmisin canm Bende de çatlak var anal fissur çok zorlanıyorum kanıyor tuvalete oturunca krem sürüyorum biraz yumuşuyor ama hala geçmedi malesef
Uyumuyor uyumuyor. Öğlen birde uyandığından beri uyumuyor. Saat olmuş on buçuk. 4 kere uyuttum. Her koyduğumda uyandı. Karnı tok. Gazını çıkardım. Kucakta salladım. Evde gezdirdim kendi halinde beşiğinde bıraktım. Yok. Hala kıpır kıpır.
Kızlar oğlumun kakası hep sırtına kadar geçiyor sizde de böylemi günde 2,3 kere yapıyor her seferinde üstünü de değişmek zorunda kalıyorum lekesi de çıkmıyor bununla işgili bi çözümünüz var mı
Kızlar oğlumun kakası hep sırtına kadar geçiyor sizde de böylemi günde 2,3 kere yapıyor her seferinde üstünü de değişmek zorunda kalıyorum lekesi de çıkmıyor bununla işgili bi çözümünüz var mı
Sleepy den ben de hoşlanmıyorum. Halbuki çok övüyorlardı. Prima premiumdan çok memnunum. Sleepy ile dönüşümlü kullanıyorum şu anda. Çünkü ben de sleepy çok almışım elimde kaldı. Sleepy takarsam en fazla bir buçuk iki saate değiştiriyorum. Dışarı çıkacaksak ya da uyumadan önce mutlaka prima takıyorum. Pişik şu ana kadar yaşamadım. Azıcık bi kızarma görürsem mustela pişik kremi sürüyorum.
Her alt açmada havalandırıyorum. O yüzden bol bol kaza oluyor. Uğraş dur.
Bi de karnına ve bacaklarına bebek yağıyla masaj yapıyorum. Sonra bacaklarını havaya kaldırıp karnını sıkıştırıyorum. Gazlar zart zurt nasıl çıkıyor anlatamam. Çok gülüyoruz. Anne olunca eğlence anlayışım da değişti galiba Yapmazsam bi saat sonra sancı ve ağlama krizi oluyor.
Kızlar kafamda dönen iki soru var. Sürekli kendimi sorguluyorum.
1. yeterli bir anne miyim? Eksik yaptığım atladığım neler var acaba?
2. anne olunca ben asla yapmam dediğim neleri yapıyorum? (mesela kucaktada olsa sallamak.)
Siz de kendinize böyle sorular soruyor musunuz? soruyorsanız cevaplarınız neler?
Kızlar oğlumun kafasınin arkası iyice duzlesmis yan yatmayı sevmiyor yüz üstü yatmayı da sevmiyor gece yan yatırıyorum kalktığımda yine sırt üstü buluyorum ne yapmam lazım düzelir mi ki