2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Süpersin ya. Bana moral verdin. Teşekkür ederim. Ben de kendimi sorguluyordum ama dediğin gibi akışına bırakmak gerekiyor demek bazen. Kendimi üzmekten sütüm azalıyordu.

Kızlar bugün kontrole gittik bebeğim 6570 gr boyu 61 cm 4 cm uzamış 770 gr almış doktor gayet iyi dedi nasıl az değil dimi sadece anne sütü veriyorum gece 6 7 saat uyuyor kaldırayım mi dedim sakın kaldırma artık uyuması normal dedi

Çok iyi canım maşallah lokuma
Ah bir de benim bal oğlum uyusa 6-7 saat, ikinmaktan kaka ve gazdan hala yenidogan gibi 2 saatte 1 uyanıyoruz.

Çok iyi canım maşallah lokuma
Ah bir de benim bal oğlum uyusa 6-7 saat, ikinmaktan kaka ve gazdan hala yenidogan gibi 2 saatte 1 uyanıyoruz.
Önce bir az geldi kilosu doktora az almış dedim az mı dedi bu ay da bebekler 700 800 gr alması beklenir dedi seninki de inş düzelir bir ab evvel

Sleepy de garip bir koku var ben doğallığına inanmıyorum birde ilginç ama kızımın kaka kokusu çok değişti bezle birleşince mi öyle yoksa kakasında mı bi problem var anlamadım kaka kokusu neden değişir kaka gibi kokmuyor çok değişik bi koku.

Maşallah çok iyi herşeyi.benim minikimde uyusa öyle keşke yenidoğan gibiyiz hala.eller ayaklar kıpır kıpır kundak yaparim çıldırır acarım uyanır ne yapacagimi bilemiyorum artık şu uyku konusunda

Doktor mu yazıyor bu ilacı canım Recbutini? Yoksa biz kendimiz gidip alabiliyor muyuz?Bir de süte geçmez dimi?
Yok canm geçmiyor ben daha önce yaşamıştım aynı durumu o zaman gitmiştim doktora bana bu ilaçları verdi ve dediğim tavsiyelerde bulundu

22 şubat işe başlama tarihi yazıyordu benim raporumda. Cumartesi oluyor.ben pazartesi mi alacam raporu yoksa 22 şubatta mi raporumu almam gerekir.benim doktorum biz demeden kendisi 1 ay rapor vereceğini söyledi.

Hep taşıyor ayni sekilde yaoar yapmaz degistirirsem kurtariyorum kiyafeti, bezi buyuk numara almak cozum olabiliyor bazen
Bugün büyük numarayı kullandım kakası taşmadı sorun bezin küçük olmasıymış Leke sabun tozuyla da çıkmadı çamaşır suyu veya herhangi bir ağartıcı kullanmak istemiyorum o yüzden yeni ciciler almam lazım sanırım

Bende molfix kullanıyordum sanki pişik yapıyor gibi geldi avy baby aldık bakalım 4 numara onu kullanmaya başlayacağım

Lekeleri beyaz sabunla elde citiliyorum çıkıyor genelde

Islak mendil kullan canım krem sür kuru kalmadin hametan ve Dr verdiği kremi kullanıyorum mutlaka krem kullan ben çok çektim ılık suya otur

Maşallah kuzuya bende merak ediyorum su gece uyku durumunu bu gece yine 5 saat sonra kaldırdım zar zor emzirdim uyuyor hep 3 aylık kontrolde bakalım bizim doktor ne diyecek

22 şubat işe başlama tarihi yazıyordu benim raporumda. Cumartesi oluyor.ben pazartesi mi alacam raporu yoksa 22 şubatta mi raporumu almam gerekir.benim doktorum biz demeden kendisi 1 ay rapor vereceğini söyledi.
Vallaha ne güzel istemeden vercem demiş izin bitmeden almak gerekiyor diye biliyorum cuma günü pazartesi göreve başlamak gerekiyor cünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…