Recbutin ve medecassol sürüyorum bazende zeytinyağ yumuşatıyor her gün tuvalete mutlaka çık içinde birikirse daha kötü oluyor lifli gıdalar bol su tahinpekmez ye
Ben rahat yasiyorum, ikinci cocugum belki de ondan, uyumuyorsa salliyorum , uyuyorsa yatagina birakiyorum, bazen emzik olmasan uyumuyor emzik veriyorum, bazen emzik istemiyor vermiyorum, hicbi konida zorlamadim onu, onun ne istedigi onemli ona gore davranmak onemli, ama ben de zaten anneyim onun ihtiyaclarini karsilayabilirim, ne yaparsam dogru odur mantigiyla yaklasiyorum.
Süpersin ya. Bana moral verdin. Teşekkür ederim. Ben de kendimi sorguluyordum ama dediğin gibi akışına bırakmak gerekiyor demek bazen. Kendimi üzmekten sütüm azalıyordu.
Kızlar bugün kontrole gittik bebeğim 6570 gr boyu 61 cm 4 cm uzamış 770 gr almış doktor gayet iyi dedi nasıl az değil dimi sadece anne sütü veriyorum gece 6 7 saat uyuyor kaldırayım mi dedim sakın kaldırma artık uyuması normal dedi
Kızlar bugün kontrole gittik bebeğim 6570 gr boyu 61 cm 4 cm uzamış 770 gr almış doktor gayet iyi dedi nasıl az değil dimi sadece anne sütü veriyorum gece 6 7 saat uyuyor kaldırayım mi dedim sakın kaldırma artık uyuması normal dedi
Ha bi de prima premium care ilk kizimda kullanmistim , baska beze gectigimde pisik oluyordu ve o bez bagimlilik yapiyor sanki 2 yil boyunca hic degistremedik, bimden bez alip kullanan arkadasim vardi hayran hayran bakiyordum prima nin rengini dahi degisemedim.
Ben dogalligi icin sleepy ye katlaniyorum cidden dogal bir bez mi ? Prima cok kimyasal mi acaba ?
Sleepy de garip bir koku var ben doğallığına inanmıyorum birde ilginç ama kızımın kaka kokusu çok değişti bezle birleşince mi öyle yoksa kakasında mı bi problem var anlamadım kaka kokusu neden değişir kaka gibi kokmuyor çok değişik bi koku.
Maşallah çok iyi herşeyi.benim minikimde uyusa öyle keşke yenidoğan gibiyiz hala.eller ayaklar kıpır kıpır kundak yaparim çıldırır acarım uyanır ne yapacagimi bilemiyorum artık şu uyku konusunda
22 şubat işe başlama tarihi yazıyordu benim raporumda. Cumartesi oluyor.ben pazartesi mi alacam raporu yoksa 22 şubatta mi raporumu almam gerekir.benim doktorum biz demeden kendisi 1 ay rapor vereceğini söyledi.
Bugün büyük numarayı kullandım kakası taşmadı sorun bezin küçük olmasıymış Leke sabun tozuyla da çıkmadı çamaşır suyu veya herhangi bir ağartıcı kullanmak istemiyorum o yüzden yeni ciciler almam lazım sanırım
Bugün büyük numarayı kullandım kakası taşmadı sorun bezin küçük olmasıymış Leke sabun tozuyla da çıkmadı çamaşır suyu veya herhangi bir ağartıcı kullanmak istemiyorum o yüzden yeni ciciler almam lazım sanırım
Sleepy sayesinde her sabah ve her aksam tum kiyafetini degistiriyorum Pisik olur gibi oluyor su an islak mendil saniyorum ben, ilik sirkeli suyla temizliyorum islak mendili biraktim umarim gecer
Kızlar çok önemli bir sorunum var. Hemoroid Sanırım dışına doğru çıkmış doğumdan sonra. Ne yapabilirim? Başına gelen ya da bir çözüm önerisi sunabilecek olan var mı? Inşallah ameliyat gerektirmez ya canım çok yanıyor. Doğal yöntemle çözebilir miyiz bu durumu?
Maşallah kuzuya bende merak ediyorum su gece uyku durumunu bu gece yine 5 saat sonra kaldırdım zar zor emzirdim uyuyor hep 3 aylık kontrolde bakalım bizim doktor ne diyecek
22 şubat işe başlama tarihi yazıyordu benim raporumda. Cumartesi oluyor.ben pazartesi mi alacam raporu yoksa 22 şubatta mi raporumu almam gerekir.benim doktorum biz demeden kendisi 1 ay rapor vereceğini söyledi.