2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ve daha fazlası biraz fazla uyusa neden uyudu acaba iyi anne değil miyime kadar gidiyor sorularım

Bende de var aynı problem(( kesin duymuşsundur önereceklerimi ama yine de yazayım. Kuru kayısı, incir gibi lifli şeyler tüketiyoruz bol bol. Su içiyoruz bol bol. Aç karna yarım çay bardağı zeytinyağı içebilirsin, kuşburnu da iyi geliyormuş . Genel olarak sebze ve özellikle lifli şeyler tüketilecek. Mümkünse klozet değil alaturka tuvalet kullan. Temizlenirken soğuk su kullanmamaya çalış. Ikınma hareketinden mümkün olduğunca kaçın. Kantoron yağı sürmenin iyi geldiğini söyleyenler var ben denemedim.

Hepsini yapiyrum kucakta ayakta salllaiyorum hicbirsey olmaz obir kizimda ole buyudu sonra hepsi unutuluuyo

Ah yavrum benim ya çok geçmiş olsun, canı acımıştır o an ama o yüzden sanmıyorum kussun. Benimkide bir ara çok kusuyordu hatta buraya yazmıştım, geçti kendiliğinden reflu yatağıyla falan. 1 hafta fln bekle canım olmazsa görür doktora için rahat etsin. Ama sanmıyorum bir şey olduğunu

Bu bende de oldu, kavga dövüş boş memeyi verdim bugün hep ama kıyamet koptu. Az önce uyandım ve uzun bir aradan sonra ilk kez memeler taşa dönmüş baya dolmuşlar. Bence verme mama, vücudumuz alışacak ona göre süt üretecek

Sormaz miyim hiç, hatta kendime sıfır veriyorum bazen. Özellikle 1 numarayı çok soruyorum. 2 numarayla ilgili cevap verebilmem için daha büyümesi lazım da yeterli olup olmadığımı çok sorguluyorum

Kızlar, oğlum çoğu zaman tavşan uykusu yapıyor.Bunu bütün bebekler yapıyor sorun yok.Ama derin uykuya geçmediği zamanlarda sürekli gözleri açık uyuyor.Hızlı hızlı nefes alıyor.
Eşimle kızım, çocuk uyanık sanıp sevmeye kalkıyorlar.Uyuyor diyorum,en azından içi uyuyor.İddialaşıyorlar bide benle hayır uyanık diye.Sizin bebelerde de var mı gözleri açık tavşan uykusu yapan?

Sleepy sayesinde her sabah ve her aksam tum kiyafetini degistiriyorum Pisik olur gibi oluyor su an islak mendil saniyorum ben, ilik sirkeli suyla temizliyorum islak mendili biraktim umarim gecer

Ben kantaron sürmeye başladım şimdi. Inşallah iyi gelir.

Aynen öyle oldum canım boşta olsa verdim çünkü 1 saatte bir emdi dün sürekli süt birikemedi haliyle. Sonra uyudu bayaa. Benim de memeler taş gibi olmuş. Inşallah artar hep yeteriz çocuklarımıza.

Recbutin ve medecassol sürüyorum bazende zeytinyağ yumuşatıyor her gün tuvalete mutlaka çık içinde birikirse daha kötü oluyor lifli gıdalar bol su tahinpekmez ye
Doktor mu yazıyor bu ilacı canım Recbutini? Yoksa biz kendimiz gidip alabiliyor muyuz?Bir de süte geçmez dimi?

Ha bi de prima premium care ilk kizimda kullanmistim , baska beze gectigimde pisik oluyordu ve o bez bagimlilik yapiyor sanki 2 yil boyunca hic degistremedik, bimden bez alip kullanan arkadasim vardi hayran hayran bakiyordum prima nin rengini dahi degisemedim.
Ben dogalligi icin sleepy ye katlaniyorum cidden dogal bir bez mi ? Prima cok kimyasal mi acaba ?

Hep taşıyor ayni sekilde yaoar yapmaz degistirirsem kurtariyorum kiyafeti, bezi buyuk numara almak cozum olabiliyor bazen

Ben rahat yasiyorum, ikinci cocugum belki de ondan, uyumuyorsa salliyorum , uyuyorsa yatagina birakiyorum, bazen emzik olmasan uyumuyor emzik veriyorum, bazen emzik istemiyor vermiyorum, hicbi konida zorlamadim onu, onun ne istedigi onemli ona gore davranmak onemli, ama ben de zaten anneyim onun ihtiyaclarini karsilayabilirim, ne yaparsam dogru odur mantigiyla yaklasiyorum.

Leke cikmiyor bir gun koslali suda bekletiyorum ama tavsiye etmem asiri kimyasal, sabun tozu yapip bekleticem bi dahakine o da geciriyormus. Organik leke cikarici dersen minoris , halidaki demir ilaci lekesini cikarmisti kurumamis leke tabi, tavsye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…