Benimki küçük geldiği için olmuştu ondandır bir dene bakalimSleepy kullanıyoruz 3 numara bikaç adet kaldı 4 numara aldım küçük geldiğimden mi oluyor ki bilemedim 4 ü deneyim bu gün olmazsa
Evet ve daha fazlası biraz fazla uyusa neden uyudu acaba iyi anne değil miyime kadar gidiyor sorularımKızlar kafamda dönen iki soru var. Sürekli kendimi sorguluyorum.
1. yeterli bir anne miyim? Eksik yaptığım atladığım neler var acaba?
2. anne olunca ben asla yapmam dediğim neleri yapıyorum? (mesela kucaktada olsa sallamak.)
Siz de kendinize böyle sorular soruyor musunuz? soruyorsanız cevaplarınız neler?
Tamm canın sağolasınBenimki küçük geldiği için olmuştu ondandır bir dene bakalim
Bende de var aynı problemKızlar çok önemli bir sorunum var. HemoroidSanırım dışına doğru çıkmış doğumdan sonra. Ne yapabilirim? Başına gelen ya da bir çözüm önerisi sunabilecek olan var mı? Inşallah ameliyat gerektirmez ya canım çok yanıyor. Doğal yöntemle çözebilir miyiz bu durumu?
Hepsini yapiyrum kucakta ayakta salllaiyorum hicbirsey olmaz obir kizimda ole buyudu sonra hepsi unutuluuyoKızlar kafamda dönen iki soru var. Sürekli kendimi sorguluyorum.
2. anne olunca ben asla yapmam dediğim neleri yapıyorum? (mesela kucaktada olsa sallamak.)
Siz de kendinize böyle sorular soruyor musunuz? soruyorsanız cevaplarınız neler?
Üçüncü kez fışkırtarak kustu. Çökelekli de kusuyor du ama ondan korkmuyordum kilosu iyi olduğu için. dün arabada bıraktık pusette uyuyordu babannesi vardi bakar diye . Önde oturuyordu ağlayinca arkaya geçip yanına oturmak yerine puseti çekmeye calismis kendine doğru ama tabi puseti değil battaniyesini çekmiş geldim ki içli içli ağlıyor ayakları puseti dışında asagi sarkmis başı pusetin icjnde asagida beli yüksekte geriye doğru iki büklüm olmuş kızım öylece bakıyor yetişmesem daha ne kadar durur du öyle bilmiyorum kucağıma aldiğimda bile kafasini geriye atıyordu doğrulamadı yavrum. Gün boyu bir farklılık yoktu kızımda bugün öyle olunca ondan olabilir mi diye de düşündüm ama bir gün sonra etki etmez heralde birşey olsa aynı gün olurdu
Kızlar bizim 3 aylık olmamıza 9 gün kaldı. Bugün ilk kez bebiş doymuyormuş gibi hissettim. Yanağımı falan emmeye çalıştı. Bütün gün huysuzdu gece de çok kere uyandı hatta. Galiba az da olsa mama vereceğim. Sanırım sütüm yeterli gelmemeye başladı... Hangi marka önerirsiniz? Biraz gaz problemimiz vardı azaldı ama ona göre önerebilirseniz sevinirim.
Kızlar kafamda dönen iki soru var. Sürekli kendimi sorguluyorum.
Recbutin ve medecassol sürüyorum bazende zeytinyağ yumuşatıyor her gün tuvalete mutlaka çık içinde birikirse daha kötü oluyor lifli gıdalar bol su tahinpekmez yeVazelin sürüyorum geçirmiyor
Sleepy den ben de hoşlanmıyorum. Halbuki çok övüyorlardı. Prima premiumdan çok memnunum. Sleepy ile dönüşümlü kullanıyorum şu anda. Çünkü ben de sleepy çok almışım elimde kaldı. Sleepy takarsam en fazla bir buçuk iki saate değiştiriyorum. Dışarı çıkacaksak ya da uyumadan önce mutlaka prima takıyorum. Pişik şu ana kadar yaşamadım. Azıcık bi kızarma görürsem mustela pişik kremi sürüyorum.
Her alt açmada havalandırıyorum. O yüzden bol bol kaza oluyor. Uğraş dur.
Bi de karnına ve bacaklarına bebek yağıyla masaj yapıyorum. Sonra bacaklarını havaya kaldırıp karnını sıkıştırıyorum. Gazlar zart zurt nasıl çıkıyor anlatamam. Çok gülüyoruz. Anne olunca eğlence anlayışım da değişti galibaYapmazsam bi saat sonra sancı ve ağlama krizi oluyor.
Ben kantaron sürmeye başladım şimdi. Inşallah iyi gelir.Bende de var aynı problem(( kesin duymuşsundur önereceklerimi ama yine de yazayım. Kuru kayısı, incir gibi lifli şeyler tüketiyoruz bol bol. Su içiyoruz bol bol. Aç karna yarım çay bardağı zeytinyağı içebilirsin, kuşburnu da iyi geliyormuş . Genel olarak sebze ve özellikle lifli şeyler tüketilecek. Mümkünse klozet değil alaturka tuvalet kullan. Temizlenirken soğuk su kullanmamaya çalış. Ikınma hareketinden mümkün olduğunca kaçın. Kantoron yağı sürmenin iyi geldiğini söyleyenler var ben denemedim.
Aynen öyle oldum canım boşta olsa verdim çünkü 1 saatte bir emdi dün sürekli süt birikemedi haliyle. Sonra uyudu bayaa. Benim de memeler taş gibi olmuş. Inşallah artar hep yeteriz çocuklarımıza.Bu bende de oldu, kavga dövüş boş memeyi verdim bugün hep ama kıyamet koptu. Az önce uyandım ve uzun bir aradan sonra ilk kez memeler taşa dönmüş baya dolmuşlar. Bence verme mama, vücudumuz alışacak ona göre süt üretecek
Doktor mu yazıyor bu ilacı canım Recbutini? Yoksa biz kendimiz gidip alabiliyor muyuz?Bir de süte geçmez dimi?Recbutin ve medecassol sürüyorum bazende zeytinyağ yumuşatıyor her gün tuvalete mutlaka çık içinde birikirse daha kötü oluyor lifli gıdalar bol su tahinpekmez ye
Ha bi de prima premium care ilk kizimda kullanmistim , baska beze gectigimde pisik oluyordu ve o bez bagimlilik yapiyor sanki 2 yil boyunca hic degistremedik, bimden bez alip kullanan arkadasim vardi hayran hayran bakiyordum prima nin rengini dahi degisemedim.Sleepy den ben de hoşlanmıyorum. Halbuki çok övüyorlardı. Prima premiumdan çok memnunum. Sleepy ile dönüşümlü kullanıyorum şu anda. Çünkü ben de sleepy çok almışım elimde kaldı. Sleepy takarsam en fazla bir buçuk iki saate değiştiriyorum. Dışarı çıkacaksak ya da uyumadan önce mutlaka prima takıyorum. Pişik şu ana kadar yaşamadım. Azıcık bi kızarma görürsem mustela pişik kremi sürüyorum.
Her alt açmada havalandırıyorum. O yüzden bol bol kaza oluyor. Uğraş dur.
Bi de karnına ve bacaklarına bebek yağıyla masaj yapıyorum. Sonra bacaklarını havaya kaldırıp karnını sıkıştırıyorum. Gazlar zart zurt nasıl çıkıyor anlatamam. Çok gülüyoruz. Anne olunca eğlence anlayışım da değişti galibaYapmazsam bi saat sonra sancı ve ağlama krizi oluyor.
Kortizon icerigi olabiliyor bazi kremlerde aman dikkatDoktor mu yazıyor bu ilacı canım Recbutini? Yoksa biz kendimiz gidip alabiliyor muyuz?Bir de süte geçmez dimi?
Hep taşıyor ayni sekilde yaoar yapmaz degistirirsem kurtariyorum kiyafeti, bezi buyuk numara almak cozum olabiliyor bazenKızlar oğlumun kakası hep sırtına kadar geçiyor sizde de böylemi günde 2,3 kere yapıyor her seferinde üstünü de değişmek zorunda kalıyorum lekesi de çıkmıyor bununla işgili bi çözümünüz var mı
Kafa sekillendirme yastigi var dene istersenKızlar oğlumun kafasınin arkası iyice duzlesmis yan yatmayı sevmiyor yüz üstü yatmayı da sevmiyor gece yan yatırıyorum kalktığımda yine sırt üstü buluyorum ne yapmam lazım düzelir mi ki
Ben rahat yasiyorum, ikinci cocugum belki de ondan, uyumuyorsa salliyorum , uyuyorsa yatagina birakiyorum, bazen emzik olmasan uyumuyor emzik veriyorum, bazen emzik istemiyor vermiyorum, hicbi konida zorlamadim onu, onun ne istedigi onemli ona gore davranmak onemli, ama ben de zaten anneyim onun ihtiyaclarini karsilayabilirim, ne yaparsam dogru odur mantigiyla yaklasiyorum.Kızlar kafamda dönen iki soru var. Sürekli kendimi sorguluyorum.
Leke cikmiyor bir gun koslali suda bekletiyorum ama tavsiye etmem asiri kimyasal, sabun tozu yapip bekleticem bi dahakine o da geciriyormus. Organik leke cikarici dersen minoris , halidaki demir ilaci lekesini cikarmisti kurumamis leke tabi, tavsye ederimKızlar oğlumun kakası hep sırtına kadar geçiyor sizde de böylemi günde 2,3 kere yapıyor her seferinde üstünü de değişmek zorunda kalıyorum lekesi de çıkmıyor bununla işgili bi çözümünüz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?