Yok canm kortizonlu kremleri 7 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş kızım pişik oldu mecbur kullandım travazol kremi memelerim mantar oldu yine kullandım başka türlü geçmedi malesef
22 şubat işe başlama tarihi yazıyordu benim raporumda. Cumartesi oluyor.ben pazartesi mi alacam raporu yoksa 22 şubatta mi raporumu almam gerekir.benim doktorum biz demeden kendisi 1 ay rapor vereceğini söyledi.
Kızlar aynı gün içinde sağdığım sütleri, özellikle de emzirmeden sonra memeyi tamamen boşaltmak için sağdıklarımı(az az oluyor ya onlar) tek bir biberonda toplasam olur mu?
Benim de bu cuma bitiyor araya haftasonu gireceği için pazartesi alcam rapor tabi alabilirsem bu arada kızlar Diyarbakırdayım ben görevden dolayı burda olan rapor vercek doktor bilen var mı?
Kızlar aynı gün içinde sağdığım sütleri, özellikle de emzirmeden sonra memeyi tamamen boşaltmak için sağdıklarımı(az az oluyor ya onlar) tek bir biberonda toplasam olur mu?
bardakkulpu
canim diyet nasil gidiyor bebiste degisiklik var mi ? Benim bugun 6. Gün bi kac gündür kakasindaki mukus tamamen bitti kanda gormedim hic. Yuzundeki kirmizi dokuntuler devam ediyor sadece bide dunden beri gazini da daha rahat cikariyor sanki gaz damlasi vermiyorum 2 gündür. Alerji bolumune randevu almaya calisiyorum yine de bi gosterecegim
Benim de bu cuma bitiyor araya haftasonu gireceği için pazartesi alcam rapor tabi alabilirsem bu arada kızlar Diyarbakırdayım ben görevden dolayı burda olan rapor vercek doktor bilen var mı? ☺
Canm pazartesi günü işe başlaman gerekmiyor mu memurmusun sen benim de cuma günü bitiyor ama pazartesi göreve başlatma olması gerekiyor öyle dediler bana
Kızlar oğlumun kakası hep sırtına kadar geçiyor sizde de böylemi günde 2,3 kere yapıyor her seferinde üstünü de değişmek zorunda kalıyorum lekesi de çıkmıyor bununla işgili bi çözümünüz var mı
Bizde de oldu birkaç kez. Ben kakalı bezi anında beyaz sabun ve ılık suyla çeşmede yıkıyorum. Sonra yıkamaya biraz da green baby leke çıkarıcı koyuyorum. Leke çıkıyor.
Kızlar oğlumun kakası hep sırtına kadar geçiyor sizde de böylemi günde 2,3 kere yapıyor her seferinde üstünü de değişmek zorunda kalıyorum lekesi de çıkmıyor bununla işgili bi çözümünüz var mı
Bu konuda gunes isigini tek gecerim mucizevi birsey islak olarak gunesli bir gunde disari gunesin altina asin kuruyunca inanamayacaksiniz ilk seferinda gozlerime inanamadim istedigi kadar beklemis olsun kaka lekesi
Canm pazartesi günü işe başlaman gerekmiyor mu memurmusun sen benim de cuma günü bitiyor ama pazartesi göreve başlatma olması gerekiyor öyle dediler bana
Süpersin ya. Bana moral verdin. Teşekkür ederim. Ben de kendimi sorguluyordum ama dediğin gibi akışına bırakmak gerekiyor demek bazen. Kendimi üzmekten sütüm azalıyordu.
Cok sevindim, en iyi sen bilirsin onun ihtiyacinj, aglasa sesini ilk duyan sensin, sana verilme sebebi ona en iyi senin bakacak olman, bu seni ozel yapiyor o bebisin gozunde, ayricaliklisin annesi, vip sin Tadini cikar , hiiic takilma
Sleepy de garip bir koku var ben doğallığına inanmıyorum birde ilginç ama kızımın kaka kokusu çok değişti bezle birleşince mi öyle yoksa kakasında mı bi problem var anlamadım kaka kokusu neden değişir kaka gibi kokmuyor çok değişik bi koku.