2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de buyuttum 4 numaraya gectik daha rahat oldu. Yine koseden azicik lekelenmis , sebebi citcit bu defa.. Ayy cok guzel dantelli yakali felan simdi yine ugrascam leke ciksin die

Diyet devam ediyorum ama kuruyemis yiyorum ya o kadar deildir diyorum, doktor coklu gida yapbdedi yani ; susamdan tut soya efenim ceviz fistik. Ben sadece sut proteini diyeti yapiyorum su an. Kakada hafif mukus hep oluyor.
Deterjan ne kullaniyorsun ,benim farkettigim sabun tozu cildini kurutuyor bugun bi yerde alerjen oldugunu da okudum birakmayi dusunuyorum
Aynen gaz rahat cikiyor, dokuntu zamanla kaybolacak, kakada tahlilde gizli kan negatif olacak, diyet bu sekilde sonuc veriyor.

Bende sadece süt ve sut urunleri diyeti yapiyorum. Sabun tozu kullaniyorum ama 2 defa durulama yapiyorum. Yine de alerjiyi tetikler mi ki ? Yoksa yuzundeki dokuntuler ondan midir ? Bende bi arastirayim olmadi sivi deterjana gecerim. Valla bizim kakada gizli kan negatifti zaten ama yinede alerjisi oldugunu düşünüyorum ben. Gizli kan negatif ciktiktan bir hafta sonra falan yogun kan gormustum cok guvenemiyorum o yuzden o kaka testine.

Kızlar ya oğlum az önce kendi ağzına işedi, ben silene kadar yalandı tabi, sanırım yuttu biraz bir şey olur mu acaba ya tedirgin oldum.

Kızlar ya oğlum az önce kendi ağzına işedi, ben silene kadar yalandı tabi, sanırım yuttu biraz bir şey olur mu acaba ya tedirgin oldum.
Hiçbir şey olmaz. Çiş steril bi sıvıdır. İdrar yolunda enfeksiyon da yoksa tabi. Merak etme annesi. Yalnız helal olsun miniğe iyi başarmış. Bizimki şimdilik bize işiyor. Hedefi o kadar yükseltemedi.

Hiçbir şey olmaz. Çiş steril bi sıvıdır. İdrar yolunda enfeksiyon da yoksa tabi. Merak etme annesi. Yalnız helal olsun miniğe iyi başarmış. Bizimki şimdilik bize işiyor. Hedefi o kadar yükseltemedi.

Sorma ya sunnetten sonra benim ağzıma yüzüme çok işedi de kendisine ilk defa yaptı. Bez koyuyorum önüne ama kaymış sanırım, çok hızlı oldu. Kaka için ıkınıyordu heralde çok zorladı epey uzağa yaptı bu sefer, bende şaşırdım.

Gizli kan negatif oldugunda, diyet yapmis miydin ?

Teşekkür ederim bugün götürdük doktora gözü için gitmişken kusmasinida söyledik ayrıca yüzünde kırmızı kırmızı noktalar oluyordu alerjiden olabilirmiş diyet verdi bana

Bu konuda gunes isigini tek gecerim mucizevi birsey islak olarak gunesli bir gunde disari gunesin altina asin kuruyunca inanamayacaksiniz ilk seferinda gozlerime inanamadim istedigi kadar beklemis olsun kaka lekesi
Ay ne güzel deniycem mutlaka şansımıza güneş doğarsa tabi burası karadeniz de teşekkür ederim

Bizde de oldu birkaç kez. Ben kakalı bezi anında beyaz sabun ve ılık suyla çeşmede yıkıyorum. Sonra yıkamaya biraz da green baby leke çıkarıcı koyuyorum. Leke çıkıyor.
beyaz sabunu kullandım sarılık hala kaldı ama leke çıkarıcı kullanmıyorum

Özel hastanelerdeki kadın doğumculara gebelik takibi yaptırınca rapor veriyorlar ama dışarıdan doktor olup aynnı hastanede doğum yapsan bile vermiyorlar çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…