2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya oğlum az önce kendi ağzına işedi, ben silene kadar yalandı tabi, sanırım yuttu biraz bir şey olur mu acaba ya tedirgin oldum.
Bizimki de yapmıştı öyle silene kadar yalandı bende çok tedirgin oldum dr a mesaj attım hemen korkma bizim idrarimiz gibi değil onun idrarı birşey olmaz dedi

Kızlar gece emzirmelerinden sonra gazını aliyormusunuz bebislerin ben dün 1 saat gaz ve tekrar uyutmak için uğraştım.gazını alıyorum derken uyanıyor bida uyutma çabaları.nasil yapıyorsunuz geceleri?

Kızlar gece emzirmelerinden sonra gazını aliyormusunuz bebislerin ben dün 1 saat gaz ve tekrar uyutmak için uğraştım.gazını alıyorum derken uyanıyor bida uyutma çabaları.nasil yapıyorsunuz geceleri?
Artık gazını çıkartmıyorum ben,kendi çıkarıyor.Hatta emzirdikten sonra yerine yatırırken çıkarıyor

Ben şöyle çözdüm kendimce, pilates topunun üzerine oturup hafifçe zıplayarak emzirirsen hem sallanıp çabuk uyuyor hem de o ziplamayla emerken gazını çıkarıyor demişti bir arkadaşım. Pilates topum yok, bende sandalyede oturur gibi yatağa oturup hafifçe zıplayarak emzirdim ve aynı sonucu aldım. Genelde emerken çıkarıyor gazını, olmadıysa daha omzuma koymadan çıkıyor diyebilirim.

Oyy maşallah yaa.biz dün gece uyuturken neredeyse 1 saat uğraştık eşimle.cunku gazi çıkmadan uyursa çabuk uyanıyor.sabaha karşıda gazını alıp da yatırayım dedim zorlandım iste
Ee peki gece uyku sersemiyken de öyle zıplayarakmi emziriyorsun.ben gözümü zor açıyorum valla

Kızlar bugün doktora gittim kızım kaka yapmıyor ben zeytinyağı koyuyorum mama verip öyle çıkıyor ancak. Bunun için gittim doktor kilosu da sınırda dedi. Geçen ay da az almıştı sınırda almıştı bu ay da öyle. 3700 ile hastaneden çıktık şuan 5300 çıktı. Geçen ay az dediler mama verdim budeda mama çok vermişim 1 haftada 800 gram aldı manayı azalttım bir de memeyi bırakıyordu çok mama yiyince şimdi memeye tekrar döndü mama hiç vermiyorum ama kilo almıyor anlamadım neden ya. Çok huysuz da değil aç mı kalıyor diycem de aç kalsa uyumaz ağlar felan herhalde

Kizlar sizin bebisler oyuncak gosterince uzaniyor tutmaya çalışıyor mu ? Yada siz eline oyuncak verince uzun süre bilincli olarak tutabiliyor mu ?

Sen deyince farkettim kız, evet ben resmen zıplayarak emziriyorum çocuğumu. gecede öyle yapıyorum, bazen 30 dk sürüyor uyuması o süre boyunca zipliyorum.
Alıştım ama gece artık uyanınca uyku sersemi olmuyorum, hatta geri uyumakta zorlaniyorum bazen

Kızlar dün oğlumu ilk defa evden çıkardım ve kayinvalideme götürdüm. Sorunsuz gidip geldim ama yabancı yerde olduğumuzu anladı ve uyuttugumda en fazla yarim saat uyudu, uyandı hemen. Bugün kendi evimizdeyiz ama uyumuyor çocuk. Beşiğinde uyutuyorum 5dk sonra uyanıyor. Kucağıma alayım sakinleşsin dedim, o kadar uykusu varmış ki aldığım gibi uyudu kucağımda. Bırakınca uyanıyor. Korktu galiba dün bilmiyorum bir şey oldu çocuk sadece kucağımda uyuyor. Düzelir dimi bu?

Birde ekim annelerinin sayfasını çok takip ediyorum ben, onların bebekleri emzirirken bilinçli şekilde annesinin burnunu yanağını fln tutup oyun oynamaya başlamış çok heyecandım ya 1 ay sonra bizimkilerde yapacak. Çok tatlılar

Benim oğlumda emerken elimi okşuyor eğilirsem burnumu sıkıyor yanağıma dokunuyor bir haftadır başladı bunlar çok müthiş birşey

Benim oğlumda emerken elimi okşuyor eğilirsem burnumu sıkıyor yanağıma dokunuyor bir haftadır başladı bunlar çok müthiş birşey

Yaaa yerim onu ben maşallah boncuğa benimki eliyle yakamı ya da parmağımı tutuyor daha, burnuma uzanmadı hiç. Bilinçli olarak bir şeylere uzanmadı henüz. 78 günlük oldu bugün. Senin oğlan kac günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…