2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde 83 günlük olduk .Eğer çok aç değil zevkine emiyorsa kafayı kaldırıp kaldırıp bana bakıyor gülüyor sonra utanıyor hemen emmeye devam ediyor... Elinede ben verirsem birşeyler tutuyor yada yerde kıyafet mendil var denk getirirse elini tutuveriyor

Ooo süper ya:) ee sen ozaman çoktan doğum kilolarını vermissindir zipzipzip

Benimki de bugün tam 3 aylık eline verdiğim şeyleri tutuyor çıngıragi yaklastirdigimda tutuyor emerken de yüzüme bakıyor guluyor konusuyor yani mirildaniyor mememi okşuyor yakamı tutuyor çok tatlilar

Benim oğlum 3 ay 11 günlük tam 1 kasımda doğdu

İlk defa mi
İlk defa mi çıktınız baya geç kalmışsınız biz çok gezdik ama bizimki de uyumamisti yolda uyuduğu kadar kaldı alışır birkaç güne başka bir sikintisi da olabilir cnm denk gelmiştir belki

Aslında bana kalsa 2 ay daha çıkarmayacaktım da biraz alındılar gibi geldi, mecbur görürdüm. Çok soğuk bulunduğumuz şehir. Şimdi yine sallıyorum hala direniyor keçi

Biz de 83 günlüğüz Henüz uzanma yok bizde de ama emerken bilinçli olarak parmaklarımı tutuyor ve çapkın çapkın gülüyor bana

Biz de 83 günlüğüz Henüz uzanma yok bizde de ama emerken bilinçli olarak parlaklarımı tutuyor ve çapkın çapkın gülüyor bana

Esnemekten ağzı yirtilacak, gözünü açamıyor,tam 1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum ama yok, uyumuyor. Deliricem artık, var mı bunu yaşayan başka ya, nasıl uyuyacak bu boncuk

Kızlar gece emzirmelerinden sonra gazını aliyormusunuz bebislerin ben dün 1 saat gaz ve tekrar uyutmak için uğraştım.gazını alıyorum derken uyanıyor bida uyutma çabaları.nasil yapıyorsunuz geceleri?
Ben alıyorum gazını uyanmıyo gece gazını cıkarırken ama gece çok zor cıkıyo 10 dk falan uğrasıyorum bazen de uğrasıyorum uğrasıyorum çıkmıyo yatırıyorm hiç öyle kendiliğinden gazı cıkmadı bu güne kadar ne gece ne gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…